Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Jak se stavela mel sem specialni pozadavek ze musi byt tak velika, je projektovana na 3 auta....vzhledem k tomu sem taky bordelar a nechavam si vsecko co jeste muzu nekdy pouzit tak tam dam maximalne 2 kousky a kdyz chci projit tak musim jak had....

Tož my jsme garáž taky doprojektovávali, ale nebyly finance ani místo na takové srandy.

Ale až budu stavět někdy já :smich: tak si tam dám minimálně dvou garáž i s jámou :smich:

Odkaz ke komentáři
Tož my jsme garáž taky doprojektovávali, ale nebyly finance ani místo na takové srandy.

Ale až budu stavět někdy já :smich: tak si tam dám minimálně dvou garáž i s jámou :smich:

Jamu sem nechtel ..s moji sikovnosti bych do ni v lepsim pripade spadl sam, a nebo v horsim zajel autem jak bych na ni v roztekanosti zapomel ...

Odkaz ke komentáři
BadyS : jojo jezdim od zacatku co jezdi a porad je to stejne :)a to i v lete :)proste rano dva svetry :)tj, jeden na sebe, a druhym zacpat ten zkurveny pruduch :-)

kdybych nedostal napapat v jedničce, tak to smolím a jezdím služebákem, ale praha za 3h to je taky v poho noooo

i když jak je ted nová D1 tak mam jihlavu za 1:45 a do praglu už to je hodka - ale to musí být alah mocný a držet palce :smich:

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem vubec nestihal...tak zase zitra panove :smich:

PS: v nedeli 23:59:59 ukoncuji hlasovani sraziku, tak se snazte :smich:

Celkovy pocet hlasu = hlasovani na SH + OC

Pokud vyhraje Havirov (coz doufam, ze ne :smich: ) Tak by byl Bowl v centru Strela tam na kopcu pod Hornim gymplem. Termin vyhrava na plne care 7.2. takze proto musim tak brzy objednat drahy...proto potrebuji zavazny seznam tech, kdo chteji hrat :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...