Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Yahooooooooo ;) :D Tak dneska psal dlužník, že pojišťovně odešle částku 33 143,- kč, takže pojišťovna až to dostane, začne opravovat auto v hodnotě 89 000,- kč :D :palec: Minulá 43 134 + 46 000 teď :palec:

Také co jsem četl ohledně toho mého úniku vody a oleje. (Emulze v oleji, mizí voda, mizí olej, bílý kouř od výfuku) znamená těsnění pod hlavou v prdeli, nechám to tedy při jednom vyměnit :lool: když už mi budou kuchat ten motor, díky přeskočení rozvodů a pojišťovnu nezabije 800kč navíc, to se tam někde ztratí ;) Přece to může být následek nehody :palec:

Odkaz ke komentáři
Ty vole volno az do patku :)ty se mas Jero :)ja chci taky :lool:

Tak ono to nebylo a ani nebude zadarmo ze ;)) ale potřeboval jsem oddcyh ikdyž se to nezdálo měl jsem toho hodně a už mi to lezlo na mozek .

Začínal jsem být spurny tak mi ženská říkala ,at si dám chvíli pauzu :D

Odkaz ke komentáři
Yahooooooooo ;) :D Tak dneska psal dlužník, že pojišťovně odešle částku 33 143,- kč, takže pojišťovna až to dostane, začne opravovat auto v hodnotě 89 000,- kč :D :palec: Minulá 43 134 + 46 000 teď :palec:

Také co jsem četl ohledně toho mého úniku vody a oleje. (Emulze v oleji, mizí voda, mizí olej, bílý kouř od výfuku) znamená těsnění pod hlavou v prdeli, nechám to tedy při jednom vyměnit :lool: když už mi budou kuchat ten motor, díky přeskočení rozvodů a pojišťovnu nezabije 800kč navíc, to se tam někde ztratí ;) Přece to může být následek nehody :palec:

Pokud ti to skocilo na rozvodech je pravdepodobne ze se to potkalo a hlava bude muste tak jak tak dolu.Takze to budes mit pri jednom.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...