Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Hlavne ji peclive sloz :)staci jedna debilni sponka co bude na ledu a snehu rezonovat a uz je problem ktery otravuje zivot jako prase !!!

to chce radio nahlas :smich: Me treba neco ze spod boucha, kdyz jedu pomaleji doprava pres nerovnost :palec: Kov na kov

Ted uz nekdy i jak jedu rovne pres ty ledove hroudy :lool:

Odkaz ke komentáři
Tome dával jsem si pozor,ale stejně musím zítra za světla zašroubovat dva torxy do schránky spolujezdce...ani zaboha jsem se potmě nemohl trefit...jinak pohoda... :smich:

Fotky budou později,říkám,že mi umřela baterka ve foťáku :lool:

Třeba do štekra a nabíjet :palec: :lool:

Odkaz ke komentáři
Ver ze dela :)a sere me to nehorazne :(jak vyresim jeden pazvuk za hodinu se ozve z jine strany dalsi !!!

Bude to horší a horší ,na todle už jsem si zvykl :smich: .Jak to vypada vubec se sluzebakem ?

Jiínač ta soutěž měla být 12345 ;) :smich: ...

----------------------------------------------------------

Odkaz ke komentáři
Jero ty hade :D

maros...kdybych měl v práci pájku,tak bych tam mohl udělat radio...ale stejně nevím jaké tam přijdou ledky,tak to zítra vymontuju (už mám praxi v oddělávání rámečku :D )...a st,čt,pá mám volno tak to předělám :smich:

:D jj,protekce :P ....

ty ses nám s těma LEDkama rozjel ti povim ;) :smich:

Odkaz ke komentáři
Bude to horší a horší ,na todle už jsem si zvykl :smich: .Jak to vypada vubec se sluzebakem ?

Jiínač ta soutěž měla být 12345 ;) :smich: ...

----------------------------------------------------------

Sluzebaka sem dneska odvezl k mechanikovi, do konce tydne by mel byt v kondici ...ale jako na prvni pohled se zdalo ze tukanec, ale svetlomet ulamane uchyty, naraznik praskly, cela tryska ostriku KO, ostrik zlomeny, krytka zlamana, parkovak v prdeli, klakson mimo, mlhovka zevnitr znicena, konektro mlhovky, lista vrchni a spodni narazniku KO, vzduchovod kolem kola.....jako celkem rana...na to ze do me tuklo punto...ze sveho by sem i to nechtelo platit

Odkaz ke komentáři
Sluzebaka sem dneska odvezl k mechanikovi, do konce tydne by mel byt v kondici ...ale jako na prvni pohled se zdalo ze tukanec, ale svetlomet ulamane uchyty, naraznik praskly, cela tryska ostriku KO, ostrik zlomeny, krytka zlamana, parkovak v prdeli, klakson mimo, mlhovka zevnitr znicena, konektro mlhovky, lista vrchni a spodni narazniku KO, vzduchovod kolem kola.....jako celkem rana...na to ze do me tuklo punto...ze sveho by sem i to nechtelo platit

No ty vole ,tak to je docela slušná škoda :smich: .... Kde servisujes ? Ale dobre,že to nedones Molas" :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...