RiderPaul Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 večer napiš na ICQ a pořešíme ND, pokud to je tedy aktuální Samozřejmě že je to aktuální :D Potřebuji totiž dát do kupy auto, konečně mi přijdou peníze za předchozí nehodu! Je to podmínkou pro opravu motoru ze strany pojišťovny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Ještě jedna věc? Kdyby mi zůstala přeci jenom tato OI, co si myslíte? :D http://www.autofashion.cz/zbozi/kategorie-...5x112-akce.html následně http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=75924 a nebo si myslíte že by to kurva moc lezlo?? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Quassimodo jde na soutez nejosklivejsich lidi na zemi. Po 15 minutach vybehne totalne nasrany ven a krici: "KURVA, kdo to je ta Paroubkova?????" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Dobré a krásné ráno všem ;) .Navrhuji další místo konání minisrazu Havířovského Expresu do Petřvaldu :) :smich: ,samozřejmně až po vyuzení těch krásných bučků :palec: vsak HE je srdecne zvan na sraz do Karvine s Bowlingovou after party :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 vsak HE je srdecne zvan na sraz do Karvine s Bowlingovou after party Na bowling se jich moc nehlásí, zkus je nalákat na uzené :) , Třeba odměna pro vítěze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Na bowling se jich moc nehlásí, zkus je nalákat na uzené :) , Třeba odměna pro vítěze Tak nehrajeme na pocet, kolik lidi chce hrat, tolik si zahraje, nikoho nenutim A zatim skvela banda prijde koulet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Já to bral podle toho hlasování, jak jsi to zrušil pro malý počet uchazečů :) Kolik vás je? Už víš přesný termín? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 kua já mám hlad, jdu na dršťkovku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Já to bral podle toho hlasování, jak jsi to zrušil pro malý počet uchazečů :) Kolik vás je? Už víš přesný termín? ale ne pro maly pocet hlasovani, ale kdyz se ti nahlasi x lidi a potom ti pisou, ze vlastne hlasovali vlastne pro termin na ktery uz najednou nemuzou, tak takove hlasovani je nic nerikajici a po domluve jsme se dohodli na novem terminu Presny termin zatim vypada na 13.2. A pocet....musim ho aktualizovat, az bude cas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Hm, škoda 13.2 mám noční. Jinač bych se taky stavil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 radnicni listy - v roce 2010 bude zahajena rekonstrukce velkeho rondlu na svetelny... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 radnicni listy - v roce 2010 bude zahajena rekonstrukce velkeho rondlu na svetelny... :) To bude zase bordel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 zdar Woody máš tam hlas :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Tak ten prdík je šupa :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Ahoj všici...nasypal jsem do hlavy špagety ala špagetka a jdu na to...z auta mám vytažené budíky,rádio,climatic,ovládání světel,ovládání regulace náklonu světel...auto vypadá jak po zdařilé krádeži :) Všechno musí být na svém místě za 24 hodin,tak se musím snažit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Tak to abychom drželi palce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Ahoj bando Tak co sněží u vás? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 zdar Woody máš tam hlas :) Péťo děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Ahoj bandoTak co sněží u vás? no nevim jak u tebe ale tady je jasno az z toho boli oci :) takze ani vlocka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Hnusné počasí Vám dneska povím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Bílé kolca jsou nádherné, co? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Woody : :) Jedina cerna Bile je ted vsude plno :)to zanikne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Toto ? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=83519 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Woody : To se mi nelibi nema to stavu na tom supu :)nejak to tam zanika :)ja si nemuzu pomoct origo kola po nejake uprave vypadaji nejlepe :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 jakpak se máme ? ... Hoši co mám udělat proto abych měl víc volného času :) ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Jero : dej vypoved nebo se stan invalida na oko:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Mi se docela líbí, ale hodit je na moje auto, tak nevyjedu ani z garage :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.