Jero Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Bré poledne Dobré :) Jak je v NJ ? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Nevim jak v NJ ale tady v AL je bombasticky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 jo paráda,asi fšude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 jinak Razty má asi zaracha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Nevim jak v NJ ale tady v AL je bombasticky. Říkáš ,že v AL dobrý jo :) No Tady v TŘ a v JBL taky supr , byl jsem v mikině a potil jsem se solidně Dneska ale asi umřu ,čeká mě mytí 4 aut ;) ,které jsou celkem solidně zaprasený :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 a kdybs mel malo,dovezu klidne pate Nic jdu makat...zatim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 já se chystám do rachoty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 a kdybs mel malo,dovezu klidne pate :) Nic jdu makat...zatim Jasnéé ;) Zatim Carlosi , máš odpolední do kolika ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 No taky se připravuji do garáže chci se kouknout na ten nárazník,ale je Král Šumavy tak nevím nevim :) ;) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Klucíí a hádejte o co dneska hondice přišla ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 No taky se připravuji do garáže chci se kouknout na ten nárazník,ale je Král Šumavy tak nevím nevim :) ;) :) ;) A co Hubič ? :) Jinač , nechceš motor z CRX ? za 4 tácy ? ... ale bez převodovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Jasnéé :) Zatim Carlosi , máš odpolední do kolika ? 22.00hod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 22.00hod Kurnik , ale to uteče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 to víš že jo,Král šumavy,pak anglická liga,Pošta pre teba a jdu dom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 tak to je supr shichta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 měj se,jdu na to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 jak jsem rikal, toto by nebyl problem. Da se to stihnout v ramci jednoho dne, takze nepotrebujes ani dalsi svetla, jako nahradni Ty prostredni svetla jsou v kufru ze? Takze el. se bude tahat pres pruchodku a celkem dlouhou trasou Marku tady jen tak narychlo moje prosba :) Svítí mi to tak a rádbych ,aby mi to svítilo jako na obrásku se šipkama : 1.červená - je tam mlhovka takže tam funguje světlo 2.modrá - je připravené pro žárovku ,ale není tam plíšek ani kabeláž 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Tak jsem dodělal bábovku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 tak mám prvním jarních 35km na kole pro dnešek a hned jsem měl výstup s městskou policií..... jízda po chodníku....občanka = pokuta..... asi 15minut jsem se mu smál do ksichtu, říkal mu že si snad dělá srandu....nakonec mě nechal, guma vylízana samože neřeknu kdyby to mělo své odpostatnění, ale Deko to bude znát, slepá ulice do skanzenu "landek" v ostravě a jsou tam velké kočičí hlavy po kterých se jede blbě, tak jsem najel na chodník, nikde nikdo.... přijedu ke skanzenu, u brány jde proti mě a zastavuje...jsem si řikal vrátnej a ono to tenhlé póvl.. Každopádně to ted mají jarní akci měsští policajti v ostravě.... buzerovat cyklisty Jsem zvědav kdy začnou usměrnovat tlupy rodinek s kočárkama a psama na vodítkách na cyklostezkách...to nééééééé řikal, to nemají ted za ukol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 ááá radim zakopal diesel agregát....je vidět, že to je elektrikář 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Dobré ránko ...Radime kliky jsou venku,dík za radu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Ale se nám tam ochladilo ...Jdu zalomit , to mytí aut je náročné a stéjně jsem svoje ani pořádně umýt nestih 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Jero ty kola taky jsou gut už je máš opravené . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Mám tři , čtvrté je ještě v polsku a dělá se na něm ,byl rubnuty trošku víc no . Tak jsem ted nahodil jen na zadek abych viděl jak to vypadá a jsem spokojen :) Hlavně pohled na zadek je parádní ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Kurna ty tam mas na dvorku vic Hond nez maji na salonu najednou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 No a dneska jsem si udělal radost v podobě krásné trubky místo katu :) takže už to tahá zase o něco lépe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Kurna ty tam mas na dvorku vic Hond nez maji na salonu najednou Zdarec :) Musím vyklidit jednu garáž u baráku ,abych mohl přestěhovat Octu a binec ,aby měla moje Modroočka střechu nad hlavou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Tak ted bude teplo :)to uz autickum nevadi, moje auto bude taky ted pres tyden po sirou oblouhou :)ale jak nemrzne tak ji to nevadi byt na cerstvem luftu. A co KAT fuc, je to hodne znatelne ? Co zvuk lepsi ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Tak ono je lepší mít garáž svoji než pořád ty auta přehazovat když je třeba něco udělat Kat je fuč a je to znát :) , trošec to ještě musím proluftovat at si zvykne ;)) ,ale potřebuju hlavně domluvit s Raztějem sraz at mi dozadu na tlumic heftne tu rouru ,týpek mi dneska říkal,že mám špatnou koncovku , že to taky ubere na aksceleraci . Zvuk to má v nízkých otáčkách tichoučký :) ,když to přišlápnu tak krásně ostro-brutální ;) :lool: Zkoušel jsem opět zrychlení dneska před řezáním a po Před : 8.52sec Po : 7.48sec :)) ale chtělo by to profi stopky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 No rovnou vyval tlumic a nech rouru jenom :)pak bude ostro-brutalni zvuk non-stop KAT je proste spunt..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.