Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

jak jsem rikal, toto by nebyl problem. Da se to stihnout v ramci jednoho dne, takze nepotrebujes ani dalsi svetla, jako nahradni :rolleyes:

Ty prostredni svetla jsou v kufru ze? Takze el. se bude tahat pres pruchodku a celkem dlouhou trasou

Marku tady jen tak narychlo moje prosba :)

Svítí mi to tak a rádbych ,aby mi to svítilo jako na obrásku se šipkama :

1.červená - je tam mlhovka takže tam funguje světlo

2.modrá - je připravené pro žárovku ,ale není tam plíšek ani kabeláž

Odkaz ke komentáři

tak mám prvním jarních 35km na kole pro dnešek a hned jsem měl výstup s městskou policií..... jízda po chodníku....občanka = pokuta..... asi 15minut jsem se mu smál do ksichtu, říkal mu že si snad dělá srandu....nakonec mě nechal, guma vylízana

samože neřeknu kdyby to mělo své odpostatnění, ale Deko to bude znát, slepá ulice do skanzenu "landek" v ostravě a jsou tam velké kočičí hlavy po kterých se jede blbě, tak jsem najel na chodník, nikde nikdo.... přijedu ke skanzenu, u brány jde proti mě a zastavuje...jsem si řikal vrátnej a ono to tenhlé póvl..

Každopádně to ted mají jarní akci měsští policajti v ostravě.... buzerovat cyklisty

Jsem zvědav kdy začnou usměrnovat tlupy rodinek s kočárkama a psama na vodítkách na cyklostezkách...to nééééééé řikal, to nemají ted za ukol

Odkaz ke komentáři

Tak ono je lepší mít garáž svoji než pořád ty auta přehazovat když je třeba něco udělat :rolleyes:

Kat je fuč a je to znát :) , trošec to ještě musím proluftovat at si zvykne ;)) ,ale potřebuju hlavně domluvit s Raztějem sraz at mi dozadu na tlumic heftne tu rouru ,týpek mi dneska říkal,že mám špatnou koncovku , že to taky ubere na aksceleraci .

Zvuk to má v nízkých otáčkách tichoučký :) ,když to přišlápnu tak krásně ostro-brutální ;) :lool:

Zkoušel jsem opět zrychlení dneska před řezáním a po

Před : 8.52sec

Po : 7.48sec :)) ale chtělo by to profi stopky

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...