Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Beztak flámoval a ted se bojí něco napsat abychom to nepoznali :P ... Že Jeníku děláš nenápadného :wub: (?)

;) :palec:

Zdarec

no su kantáre, rozebral jsem brzdy nastříkal bubny, třmeny a jak na sviňu to nechtělo schnout tak jsme vytáhli horkovzd.pistol a šlo to no 0,7 l spišské ;) :lol: no a dom jsem dojel taxálem :P

Odkaz ke komentáři
no na Nově mám nejradši televizní noviny ;)

Mě štve jak na nově pořád říkaj : Naši televizi se jako prvni podařilo , a díky naši reportazi , a ty jejich scenky pri reportazich a nejvic me stve jak reknou co minutu : vice na nasem servru teencezet . To at si strci do dupy :P omlouvam se za ta slova :lol:

Prave ted je videt jak supr moderni ma nova techniku :DD videliste ?;) !TMA!

Odkaz ke komentáři
Mě štve jak na nově pořád říkaj : Naši televizi se jako prvni podařilo , a díky naši reportazi , a ty jejich scenky pri reportazich a nejvic me stve jak reknou co minutu : vice na nasem servru teencezet . To at si strci do dupy :palec: omlouvam se za ta slova ;)

Prave ted je videt jak supr moderni ma nova techniku :P D videliste ? :wub: !TMA!

ale prý je to LIVE :lol: :P ;)

Odkaz ke komentáři
Mě štve jak na nově pořád říkaj : Naši televizi se jako prvni podařilo , a díky naši reportazi , a ty jejich scenky pri reportazich a nejvic me stve jak reknou co minutu : vice na nasem servru teencezet . To at si strci do dupy ;) omlouvam se za ta slova ;)

Prave ted je videt jak supr moderni ma nova techniku :DD videliste ?:palec: !TMA!

zkratkovite si predstavuju televizni noviny budoucnosti......

Dnesni televizni noviny uvadeji Borhyerova a Karajnteng.

Vice na TN.cz :lol:

Dekujeme za pozornost.

Jero: jj luxusne jim to jede, to mi pripomelo, jak frajerili ze natahli x kilometru kabelu v dobe bezdratovych prenosu....jaaaj :P

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...