Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Tak tak pocasi ujde v porovnani co bylo pred dvouma tydnama :smich:

Jinak ja sem dneska dostal na prdel od krasne bile Audi TTS :)pekne si se mnou pohral chlapec :)vzdycky me nechal dojet a pak vystrelil :)Ale neutekl mi, i kdyz by to podle me zvladnul :palec:

Upraveno uživatelem Hoblik
Odkaz ke komentáři
Tak tak pocasi ujde v porovnani co bylo pred dvouma tydnama :)

Jinak ja sem dneska dostal na prdel od krasne bile Audi TT R :)pekne si se mnou pohral chlapec :)vzdycky me nechal dojet a pak vystrelil :)Ale neutekl mi, i kdyz by to podle me zvladnul :)

Tak že si jen hrál :o jako kočka s myší ;) .Ale Tome porovnej zase váhu a je to jasné. :(
Odkaz ke komentáři
Presne tak Mirku, proste na to slapnul jak potreboval :)ale ja nemuzu moc divocit jak nevim co je s turbinou takze sem jel jenom na 1,5bar a max 700C EGT. Az TDIFUN zkoukne molika a rekne ze je vse ok tak mu zase zacnu davat kapky :)Ale vaha je humus :)

Podle poslednich informaci jeste pred dovolenou jsou vstriky slozene a mam veskery montazni material....

Odkaz ke komentáři

Nenzálku, tak repas turba v polsku 600-900zl dneska jsem jim to dal, v úterý to pry budou posílat zpět, takže paráda.... muj repas je nejdražší = 900zl, ohlá oska a vylámaná vrtule :)

jinak záslepka bude, kokot ji zas neměl u sebe, mě jebne, ale ukazal mě jak ji přidělat a nepotřebovat jebnutý airbag, takže pogoda :)

Odkaz ke komentáři
Nenzálku, tak repas turba v polsku 600-900zl dneska jsem jim to dal, v úterý to pry budou posílat zpět, takže paráda.... muj repas je nejdražší = 900zl, ohlá oska a vylámaná vrtule :(

jinak záslepka bude, kokot ji zas neměl u sebe, mě jebne, ale ukazal mě jak ji přidělat a nepotřebovat jebnutý airbag, takže pogoda ;)

Tak to je dobra cena. Asi te potom poprosim o repas jednoho turba :) . Jinak sorac, priste te nebudu zlekat pri myti :)

Odkaz ke komentáři
Nenzálku, tak repas turba v polsku 600-900zl dneska jsem jim to dal, v úterý to pry budou posílat zpět, takže paráda.... muj repas je nejdražší = 900zl, ohlá oska a vylámaná vrtule :)

jinak záslepka bude, kokot ji zas neměl u sebe, mě jebne, ale ukazal mě jak ji přidělat a nepotřebovat jebnutý airbag, takže pogoda :)

a co amortyzatory do Audiny ?

Odkaz ke komentáři

v pohodě :) dneska to myla Lucka, já jel komandoval, kde vynechala :( ;) :o

jinak není problém s těma turbama, uvidíme jak to dopadne, byl tam ještě jeden s pojízdnou dílnou a ten to dělal za 1000zl na počkáni :)

ale když to tak vezmu, že mě to turbo vyšlo taky na 1000zl, tak drahej repas:D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...