Woody Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 potrebujes do zakladu :D Jo a na chodník pod dlažbu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Jen tak dotaz mimo mísu, nemáte někdo doma navíc přebytečnou strusku co vam zavazí? Tak 2-3 kolečka :) Mám půl kolečka šterku, co jsem pozametal z cesty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Přesně tak, jak tam není čip, není co testovat :) . Jen by mě taky zajímalo kolik to má :) A jinač jak mi to načipoval tak rozdíl jsem poznal po prvním přidáni plynu, jde to hned do otáček. Nedávno jsem jel se sousedovic 47kw a vůbec se to nechytalo. Je to fakt nebe a dudy tak to je dobre :D A spotreba je nizsi, nebo porad cca stejna? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Mám půl kolečka šterku, co jsem pozametal z cesty Vídíš to mě nenapadlo, pozametám ulici a jeto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Jo a na chodník pod dlažbu :) WOODY VÍM KDE JE KŘEMIČITÝ PÍSEK CO ZBYDE PO TRYSKÁNÍ......BANDA TO BERE POD ZÁMKOVOU DLAŽBU......MŮŽEŠ SI TOHO ODVÉZT KOLIK CHCEŠ :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 tak to je dobre :) A spotreba je nizsi, nebo porad cca stejna? Nevím beru furt za 200 :D Nevím bo nemám palubák :) . Jinač kdybys chtěl se s mojim projet, není problém prubnout to Jo a teď jsem viděl na SH že chcou rozjet druhé kolo čipovaní ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 WOODY VÍM KDE JE KŘEMIČITÝ PÍSEK CO ZBYDE PO TRYSKÁNÍ......BANDA TO BERE POD ZÁMKOVOU DLAŽBU......MŮŽEŠ SI TOHO ODVÉZT KOLIK CHCEŠ :) A jak je to daleko? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 A jak je to daleko? V OSTRAVĚ KUNČICÍCH 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Zdar chlapi tak dneska by to také šlo počasíčko krásné a teplouško bylokolem 16 stupnu. Za chvíli na papáničko a potom hurá do vitálního světa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 V OSTRAVĚ KUNČICÍCH To je někde kde pracuješ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Zdar chlapi tak dneska by to také šlo počasíčko krásné a teplouško bylokolem 16 stupnu. Za chvíli na papáničko a potom hurá do vitálního světa. Peťo kde to jsi? Vždyť AFRODITÉ je bordel v Ostrave :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Jero vem telefon Dík moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Peto zdar Kurnia ,ale si žiješ :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Zdar chlapi tak dneska by to také šlo počasíčko krásné a teplouško bylokolem 16 stupnu. Za chvíli na papáničko a potom hurá do vitálního světa. Jj švihák lázeňský :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Nevím beru furt za 200 Nevím bo nemám palubák :) . Jinač kdybys chtěl se s mojim projet, není problém prubnout to :) Jo a teď jsem viděl na SH že chcou rozjet druhé kolo čipovaní ;) Ok dekuju za nabidku :D Ta spotreba by me celkem zajimala, ja ted tankoval na Shellce po delsi dobe ten jejich uzasny V-Power a spotreba se mi zvedla o 0,8L jeden usek za 6,5....nabral jsem klasicky Natural a ta sama cesta 5,7. Snazil jsem se jet stejne Ja to zatim zvysovat nebudu, radeji posetrim rovnou na Supa :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Ale je to tam krásný....:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 To je někde kde pracuješ? TROCHU DÁL NEŽ PRACUJI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 PEŤO TY SI TAM TEDA UŽÍVÁŠ :) JE TAM KRÁSNĚ CO ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Peťo kde to jsi? Vždyť AFRODITÉ je bordel v Ostrave :) Ale to je luxusní hotel v Rajeckých Teplicích. No musím říct je to parádní ani já jsem to nečekal. Loučím se a fičím na véču. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Tak si to pořádně užij :) ,ale s rozumem ;) :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Jo vypada dobře :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Ale to je luxusní hotel v Rajeckých Teplicích.No musím říct je to parádní ani já jsem to nečekal. :) Loučím se a fičím na véču. Prijemny pobyt preju :D Ne jeden by s tebou menil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Nevím beru furt za 200 Nevím bo nemám palubák :) . Jinač kdybys chtěl se s mojim projet, není problém prubnout to :) Jo a teď jsem viděl na SH že chcou rozjet druhé kolo čipovaní ;) Palubák je naprd, stejně kecá :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Nevíte chlapi,jak se jmenuje ten aukční server v Polsku? Něco jako je naše Aukro :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Zdravim, tak sem doma z cesty :)opet sem si dal 600km dneska tak uz mam vykoukane ocicka mirne. Mirku moc hezke fotky :) Woody : Chces jemnou ocelarenskou strusku ? takova cerna svina, nebo strusku zakladovku 16 - 32, mam obe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Kaproš...díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Hezký večer z lázní "Karlovy Vary", ale já bohužel jen pracovně! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Zdravim, tak sem doma z cesty :)opet sem si dal 600km dneska tak uz mam vykoukane ocicka mirne. Mirku moc hezke fotky :) Woody : Chces jemnou ocelarenskou strusku ? takova cerna svina, nebo strusku zakladovku 16 - 32, mam obe. Takovou normální asi ta 16-32 ale ty jsi moc daleko, pujčím vozík a zajdu to normálně koupit. Já jen jestli se to náhodou někomu nevalí zbytečně u baráku a hlavne aby to bylo z okolí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 Koukal jsem na to allegro.pl a zdá se mi,že tam je dráž než u nás :) Nebo je tam nějaká možnost vrácení toho VAT ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.