blondakxxx Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 Dobre rano ve spolek, pristi sraz s bobovou drahou delame ale uz na draze pro pokrocile http://www.heipark.cz/bobova-draha.php Kdy jedeme ??? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 zní to dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 A nebo..... http://www.velkaraca.sk/leto/index.php?act=atr&sub=alp http://www.velkaraca.sk/leto/index.php?act=atr&sub=mos 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 Jsme na tom stejně, ještě v prací ani ťuk za chvíli sfáča a rychle dom. Blondy jak rychle, ty po sfači končíš nebo co? Ja sem si teď dala oběd a ještě mě čekaji 2 a pul hodiny práce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 Mi scusi, signore, la trasmissione non e possibile! Jinak Radime super artisticky vykon!!!!! Jo Radim má přezdívku Tarzan od včerejška ;) Jinak italsky tady na nás nechoď. Já umím jen Mi chiamo e Vera, sono della Republica Cecca a andiamo studiare la lingua italiana :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 A nebo..... http://www.velkaraca.sk/leto/index.php?act=atr&sub=alp http://www.velkaraca.sk/leto/index.php?act=atr&sub=mos A nemaji nahodu i tyhle velke kolobky i na Pustevnach? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 Jo Radim má přezdívku Tarzan od včerejška :) Jinak italsky tady na nás nechoď. Já umím jen Mi chiamo e Vera, sono della Republica Cecca a andiamo studiare la lingua italiana :D Teda ty jis ale sikula, Ja se ji taky ucim a psani mi moc nejde. Za ten vzkaz Radovi muze GOOGLE Prekladac.. Sikovna to vecicka. Ale ten tvuj vzkazjsem si prelozil sam. Jinak moc hezke fotecky Verus. A jak je videt Radim je vsestrany clovicek!!!! A ja uz mam dneska padla. Pracoval jsem dneska asi 2h, z toh rizeni 30min a stani a flakani se tady v Hospode zbytek..... Jo a jeste nakup piva a mineralek...... ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 Dobrý den ;) Tak, řeknu Vám ,dneska stačilo , je tam teplo jako svině a pro dámy mám recept na rychlé a krásné opálení :D stačí si tělo potřít rostlinným olejem a nachvíli vylézt na sluníčko jde to samo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 Dobrý den Tak, řeknu Vám ,dneska stačilo , je tam teplo jako svině a pro dámy mám recept na rychlé a krásné opálení :) stačí si tělo potřít rostlinným olejem a nachvíli vylézt na sluníčko :D jde to samo Ty jo Jero to jsi mel tady napsat v patek...... Jsem se o vikendu mazal kremem na opalovani a jak jsem sedel s notakem na zidli tam mam na tom svem pupku prouzky a prd jsem se opalil..... Vedet to tak se namazu olejem a byl bych jak ty Makaroni co tady porad jezdi.... ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 Dobrý den ;) Tak, řeknu Vám ,dneska stačilo , je tam teplo jako svině a pro dámy mám recept na rychlé a krásné opálení :D stačí si tělo potřít rostlinným olejem a nachvíli vylézt na sluníčko jde to samo A nebudu pak jak rajče jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 Ty jo Jero to jsi mel tady napsat v patek...... Jsem se o vikendu mazal kremem na opalovani a jak jsem sedel s notakem na zidli tam mam na tom svem pupku prouzky a prd jsem se opalil..... Vedet to tak se namazu olejem a byl bych jak ty Makaroni co tady porad jezdi.... ;) :D a já věděl,že se budeš chtít opalovat ,ale pokud to budeš zkoušet , radší bud vzhůru , žádné šlofíky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 A nebudu pak jak rajče jo? ;) Tak zpočátku :D Hrozně mě pálí ruce ted , budu asi nosit do práce ty rukavice co mají veterináří když jdou kontrlovat kravičky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 :D a já věděl,že se budeš chtít opalovat ,ale pokud to budeš zkoušet , radší bud vzhůru , žádné šlofíky [/quote No kdyz jsem pri tom opalovani tady v hospudce tak se u toho moc spat neda, jelikoz se mistama dost smeju ;) Ted si jdu udelat nejaky gablik takse odpojim aby mi zbytecne neutikaly drahocene minuty na pausalu. Tak zatim zdar bando. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 Tak zpočátku ;) Hrozně mě pálí ruce ted , budu asi nosit do práce ty rukavice co mají veterináří když jdou kontrlovat kravičky :D Myslíš takové ty co sou až po lokty? Tak to raději nebudu riskovat s tím olejem jak si to tak čtu, nerada bych taky pak chodila v rukavičkách a vypadala jak latexová královna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 Tak nemusí to být zrovna latex že 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 Zdravím ..tak fota super...skoda,že mi to nevyšlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 Tak uz jsem po obede, hemenex byl fajn. Ted jeste musim pockat aby se mi vychladilo to pivo!!!!! Umiram tady vedrem, teplomer uz hlasi 32°C!!!!! To je fak hodne i na me....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 Tak jsem se pohrabal v motoru, prohodil vstřikovače a a třetí válec mi pořád nepálí, takže se hledá dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 Zdar bando..pěkné fotečky a fajná akcička... Dneska jsem byl na montáži fólií a paráda ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 Dobre rano ve spolek, pristi sraz s bobovou drahou delame ale uz na draze pro pokrocile http://www.heipark.cz/bobova-draha.php Ahoj. Janku,tak to uz je masakr ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 Tak padla je cas jit domu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 Jake bylo skoleni ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 (upraveno) Pěkné kola za dobrou cenu tady Napsal mi,že je z Vyškova,což by se dalo zajet...cestu kolem náhodou nikdo nemá,že? ;) Upraveno Duben 26, 2010 uživatelem Jirka Zubek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 AHOJ PŘÁTELÉ ADRENALINU :D TO MUSÍ BÝT PARÁDNÍ JÍZDA PETINKO - JANKU , SUPER FOTEČKY ;) FOTIL NĚKDO BLONĎÁKA JAK SE DRÁPAL NA TU PLOŠINU U SMRKU ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 AHOJ PŘÁTELÉ ADRENALINU :D TO MUSÍ BÝT PARÁDNÍ JÍZDA PETINKO - JANKU , SUPER FOTEČKY ;) FOTIL NĚKDO BLONĎÁKA JAK SE DRÁPAL NA TU PLOŠINU U SMRKU ??? Aha tak všechno tam není? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 Mě se zdá,že ta fotky tam je...však od té chvíle má blondy přezdívku Tarzan ;) Co říkáte na koleška? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pitrys76 Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 Zdar lidi.Tak mám autí zase o trošku krásnější. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 Čaute, tarzana nechci blondy je good !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 Co říkáte na koleška? ;) Tak za mě palec dolů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pitrys76 Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 Co říkáte na koleška? No za tu cenu,...za mě asi né ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.