Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Jo Radim má přezdívku Tarzan od včerejška :)

Jinak italsky tady na nás nechoď. Já umím jen Mi chiamo e Vera, sono della Republica Cecca a andiamo studiare la lingua italiana :D

Teda ty jis ale sikula, Ja se ji taky ucim a psani mi moc nejde. Za ten vzkaz Radovi muze GOOGLE Prekladac.. Sikovna to vecicka. Ale ten tvuj vzkazjsem si prelozil sam. :lol: Jinak moc hezke fotecky Verus. A jak je videt Radim je vsestrany clovicek!!!! :palec::palec:

A ja uz mam dneska padla. Pracoval jsem dneska asi 2h, z toh rizeni 30min a stani a flakani se tady v Hospode zbytek..... Jo a jeste nakup piva a mineralek...... :palec: ;) :D

Odkaz ke komentáři
Dobrý den :lol:

Tak, řeknu Vám ,dneska stačilo , je tam teplo jako svině a pro dámy mám recept na rychlé a krásné opálení :) stačí si tělo potřít rostlinným olejem a nachvíli vylézt na sluníčko :D jde to samo :palec:

Ty jo Jero to jsi mel tady napsat v patek...... Jsem se o vikendu mazal kremem na opalovani a jak jsem sedel s notakem na zidli tam mam na tom svem pupku prouzky a prd jsem se opalil..... Vedet to tak se namazu olejem a byl bych jak ty Makaroni co tady porad jezdi.... ;) :D :palec::palec:

Odkaz ke komentáři
Ty jo Jero to jsi mel tady napsat v patek...... Jsem se o vikendu mazal kremem na opalovani a jak jsem sedel s notakem na zidli tam mam na tom svem pupku prouzky a prd jsem se opalil..... Vedet to tak se namazu olejem a byl bych jak ty Makaroni co tady porad jezdi.... :palec: ;) :D :palec:

:palec: a já věděl,že se budeš chtít opalovat :lol:,ale pokud to budeš zkoušet , radší bud vzhůru , žádné šlofíky :)

Odkaz ke komentáři

:D a já věděl,že se budeš chtít opalovat :palec:,ale pokud to budeš zkoušet , radší bud vzhůru , žádné šlofíky :palec:

[/quote

No kdyz jsem pri tom opalovani tady v hospudce tak se u toho moc spat neda, jelikoz se mistama dost smeju ;) Ted si jdu udelat nejaky gablik takse odpojim aby mi zbytecne neutikaly drahocene minuty na pausalu. Tak zatim zdar bando. :palec:

Odkaz ke komentáři
Tak zpočátku ;) Hrozně mě pálí ruce ted , budu asi nosit do práce ty rukavice co mají veterináří když jdou kontrlovat kravičky :D :palec:

Myslíš takové ty co sou až po lokty? Tak to raději nebudu riskovat s tím olejem jak si to tak čtu, nerada bych taky pak chodila v rukavičkách a vypadala jak latexová královna :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...