Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Kube....doufám že vyspanej :P

já teď léčím jednoho Midluma,co šofér spinkal na dálnici za jízdy(ale chvalabohu jen plechy...i když ještě vonící novotou)

Jo jsem...... Vcera jsem se moc nepredrel, takze jsem spis prechrapany........ :palec: To je nemile...... Zrusit takhle novou karu.....A to ten dotycny nevedel za ma zapnout autopilota(stredove svodidla) nez jde spat? :lool: :smich::smich:

Odkaz ke komentáři
navigoval se podle pravejch......ale čáru přes rozpočet udělalo dopravní značení ;-)

ale je to fakt lehce...vidím to tak 200000 a dph :lol:

Tak to je fakt lehce :lool: :smich::smich: A to je i se skodou na nakladu nebo jen aute? To je vul drzet se pravych svodidel..... To byl asi nejaky zacatecnik :lol::lol: Spravny "Trucker" vi,ze se jezdi autopilot podle levych!!!!! Amater..... :palec: :P :smich::smich:

No nic bando ja se s vama prozatim loucim, Pauzu uz jsem udelal dvakrat tak bych mel asi jet dal. Tak zatim zdar a praci klid :palec:

Odkaz ke komentáři
Ahojte :palec:

Tak se hlásím s horečkama,bolavou hlavou a stejně tak bolavám tělem :P Nejen ,že onemocním po zimních srazech ,,ale ted už i po tech letních :smich:

zdar marode, počasí stejně neovlivníš :lool: , já jsem alergik a robotě pšikám jak nemocný kuň a ostatní z toho mají prdel :smich::smich:

Odkaz ke komentáři
zdar marode, počasí stejně neovlivníš :lool: , já jsem alergik a robotě pšikám jak nemocný kuň a ostatní z toho mají prdel :smich::smich:

Zdarec :palec:

Jo , mi k tomu alergie jen dopomáhá .. nemůžu dýchat . V noci se mi zdálo,že se potápím a nemohl jsem v tom snu nad hladinu a když jsem se probral dusil jsem se fakt :P

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...