Neználek Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 Tak teť musím ještě do HPlaku pro plechy na Huberta které jsem tam měl na opískování :D můžu pomalu začít balit na ty ryby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 no....kafe je vypité.......jdu předstírat práci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 Teda, preju dobre rano, a ja se jdu tvarit ze neco delam, protoze tohle je asi dneska jednina aktivita na kterou mam silu :D ani kafe nepomaha... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 to já si zašel na dršťkovou a je mě fajně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 Dobré arbeits ráno :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 to já si zašel na dršťkovou a je mě fajně :D kuwa ještě nic nezrobil a už sfačí !!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 tak to si já dal u nás v jídelně debrecínky a bylo v nich víc šťávy jak masa :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 tak a jde se řádit po Těšíně :D .....test drive Jamal & Midlum 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 Dobre dopoledne vsem ve spolek. Tak uz jsem konecne po snidani ale jeste budu stat, bo nemem hotovou pauzu. Horko od boziho rana a jinak nuda. Prad to same do kola...... Pripadam si jak cvicena opicka...... :D Zmacknu knoflik a tocim koleckem...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 týýý brďo.......tu se dneska dře :D jsem včera navrhnul Funovi,že by to chtělo na tu příští sobotu gril 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 jako ze si delam z HavExu rodinny podnik? :D treba priobjednat alespon ctyri zidle. Teda pokud maji Jajic, Pitrys76, Ramatikl a Rubi zajem sedet mezi stamgasty. My je urcite berem, vid Jero ....se ví... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 také mám zájem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 Hoši to mám zas dneska ku.va den :D malo co jsem spal po noční 2 hoďky, tak aktivní blbec jsem šel sekat trávu a chytil jsem nožem beton . Takže nuž v p..i unašeč nože v p..I a mAlo jsem měl škody, tak jsem vybulil sekačku na opačnou stranu a teď kouří jak TDI po čipu a stříká z výfuku OLEJ . KU.VA DEN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 Hoši to mám zas dneska ku.va den :D malo co jsem spal po noční 2 hoďky, tak aktivní blbec jsem šel sekat trávu a chytil jsem nožem beton . Takže nuž v p..i unašeč nože v p..I a mAlo jsem měl škody, tak jsem vybulil sekačku na opačnou stranu a teď kouří jak TDI po čipu a stříká z výfuku OLEJ . KU.VA DEN zavolej TDIFunovi.........on ti to poladí já tak minulej tejden objevil po 5letech sekání novou lešeňovku v zemi.......nůž přežil,střihlo kolíky na unašeči a "light" ohlo kliku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pitrys76 Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 taky mám zajímavý den,ale chlubit se budu až se vrátím z odpolední :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drak1 Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 Zdarec Verush.Jak vypadá srazík v sobotu.Jedete. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drak1 Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 Dej vědět.Musím na šichtu večer mrknu na net.Sraz by mohl být na benzině SLOVNAFT je to při cestě. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 Drak : Ano jedeme na srazek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 Hoši to mám zas dneska ku.va den :D malo co jsem spal po noční 2 hoďky, tak aktivní blbec jsem šel sekat trávu a chytil jsem nožem beton . Takže nuž v p..i unašeč nože v p..I a mAlo jsem měl škody, tak jsem vybulil sekačku na opačnou stranu a teď kouří jak TDI po čipu a stříká z výfuku OLEJ . KU.VA DEN I muži mají své dny! Taky jsem včera perlil, koupil jsem na zahradní traktor new řemen, kratší než ten co byl na traktoru protože prokluzoval, rozebral jsem půl traktoru sundal kladky a další kokokiny kolem a vydoloval řemen ven, potom jsem se zašel po gynekologickém výkonu napít a dal se na skládání. Až bylo vše složeno a pětkrát zkontrolováno tak sedám na traktor a na sedadle mi překáží nějaký řemen. A jaký ???? No samozřejmě ten new. Takže nasledoval gynekologický výkon číslo dvě se spoustou doprovodných slovíček. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 heh tak to je lolek :D já měl podobný den ve středu, nové GSM brány na firmě, nataženo, nakonfigurováno, otestováno, vše jede jak má.... s vnitřní spokojenosti si to ženu domu a druhý den zjistim, že to zkresluje jiný systém archívu záznamu hovoru, takže zatím vím co to způsobuje, ale nevím jak to zas bude rébus na víkend :-/ a vubec, seru na to, jdu domu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Duben 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 Dobre rano bando Koukam ze se "dari" :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 Čus bando :D konečně spravené zamky dveří :palec:už nesvítí kontr.... A co ten Neznalek ...polohu neudal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 Janku dobre rano preji. Doufam,ze jses dobre vyspal a nezbudilo te vedro Jinak Radime skleroza neboli a clovek se nachodi. v tvem pripade narozebira :) A ja uz mam dneska padla Sedim v kamionu pred hotelem, davam si ledove a myslim na to ze uz jen zitra 560km do Milana a hura vikend!!!!!! Uz aby to kuwa bylo za mnou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 čau kube...ty se máš....taky bych jedno vychlazené žahla.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 brej večír :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 Hojte. Vectom : tak co bylo se zamkama nebo kable ? Hoblik : s mocovinou mela a ma problemy i Avia. Jaky system pouzoiva Tatra ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 Hojte. Vectom : tak co bylo se zamkama nebo kable ? Hoblik : s mocovinou mela a ma problemy i Avia. Jaky system pouzoiva Tatra ? Tak byl to přední aji zadní na pravé straně.Něco s kontaktem :D Dělal mi to jeden s Orlove 3 práce atd ..1200 kč doufám,že bude klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 Hello boys and girls. Chvíli tu nejsem a abych si vzal dovolenou na pročtení všech příspěvků :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.