Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Tak to aby jste si nekdo vzali dovcu a jeli se mnou protoze druheho ridice v kabine namam a kdyz uz nekoho vezu treba jen nakoupit tak odmita spolupracovat....... :rolleyes: :)

PS: A tocit budu to si pis, hlavne kola o ten novy asfalt..... :) :smich::lol: Rano do toho jdu jesteli neprestane prset!!!!!!

To pojedes s navesem nebo bez :smich: a tocit se ti bude akorat km na kolecko nebo kartu :lool:

Odkaz ke komentáři
KUBE TY WOE BYCH MĚL STRACH ŽE SE TO SE MNOU PŘEVRÁTÍ :smich::lol: :lol:

Ale neprevrati... Je to jen sila zvyku. Ja kdyz poprve jel v Magnumu tak jsem se malem poblil.... :rolleyes: :) Jen si musis ulozit dobre vsechny veci a jde delat tolik blbosti az to mozne neni.... Naposled jsem si zvedl adrenalin v krvi kdyz jsem s prazdnym navesem najel do leveho pruhu kde bylo 5cm breckoviteho snehu a slapl na to!!!!! Prdel se trepala, naves lital 30cm na kadzou stranu a volant si delala co chtel...... A spagetaci a zabozroutma troubili jak blbi..... Taky jo kdyz jeli 50km/h a ja 90!!!!! A pak o pauze jen zhazujes tu hromadu snehu co jsi nazbiral :lool: :) :smich::lol:

Odkaz ke komentáři
Ale neprevrati... Je to jen sila zvyku. Ja kdyz poprve jel v Magnumu tak jsem se malem poblil.... :rolleyes: :) Jen si musis ulozit dobre vsechny veci a jde delat tolik blbosti az to mozne neni.... Naposled jsem si zvedl adrenalin v krvi kdyz jsem s prazdnym navesem najel do leveho pruhu kde bylo 5cm breckoviteho snehu a slapl na to!!!!! Prdel se trepala, naves lital 30cm na kadzou stranu a volant si delala co chtel...... A spagetaci a zabozroutma troubili jak blbi..... Taky jo kdyz jeli 50km/h a ja 90!!!!! A pak o pauze jen zhazujes tu hromadu snehu co jsi nazbiral :lool: :) :smich::lol:

Covece,ty mas mit kamery na aute abychom meli nejake videa :smich:

Odkaz ke komentáři
HELP !!

Kladivo na to!!! Poradny rusky klic cislo 10!!!!! :rolleyes::lol::lol: :) :lol::lol: :lool:

Covece,ty mas mit kamery na aute abychom meli nejake videa :)

Kamery jsou na prd.... To je pro domaci backory.... To musis sedet uvnitr a mit to ONLINE!!!!! Citit jak se tech 20tun(prazdo nez nakladu) z niceho nic rozhodne uhnout o metr vedle....... a v tu chvili hned na druhou stranu...... To je pak ta spravna prdel...... Kdyz nevis co a kdy to udela!!!!!!! :lol::lol::lol:

Jen auto a silnice!!!!! :o :P :P A jeden kun mezi volantem a sedackou :smich::lol::smich::lol::lol::lol:

Odkaz ke komentáři
No jo,ty jsi adrenalinovy koukam :lol:

No tak obacs mi hrabne v kouli a pak vidim rude no.... :rolleyes: :) :lool: Proste jen nepochopim proc nekteri ridici pri trosce snehu musi jez 50km/h kdyz se da v klidu valit 90km/h. Jen si musis uvedomit ze mas pod vsim krehoucky kristal. A pak to jde :) :smich::lol:

A hlavne si musim taky casto rikat: bo neni cas pi.. :smich::lol::lol:

Odkaz ke komentáři
AHOJ JERO :rolleyes: CO NOVÉHO NA CIVĚ ?

MINULE JSEM SE TADY DOČETL ŽE POKUKUJEŠ PO 02 RS :) TO BY BYL KOČÁR CO ? 200 KONÍKŮ V SÉRII :)

Mám jednu v sedanu bilou za super prachy , ale je tady jeden problém :smich: Prachy :smich: , neschrastím ted tolik a pujcku si brat nechcu .

Uz si připadám jak nějaký rajder :lol: ,ale to naše dítko mění plány nehorázně :lool:

Takže se závoděním na nějakou dobu praštím ,cívka je for sale , důvod : sežrala peněz a peněz a bohužel to není poznat .

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...