Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ahoj Kube, tak jsem se vrh na ten spínač, zatím demontován tapec.Stahovačku budu sundávt později, bo jedu za chvíli pro malou do školky. Koupil jsem místo mýtku nýtovací matice, to mě málem omylo, pálka jak cyp :D

Ahoj Woody. Nevim jak u Fabky ale ja jsem tu stahovacku u Lilo celou nesundaval. Jen jsem ji povolil a protahnul ruku. Sice trochu jebarna ale cely ten segment toho zamku kde je ten spinac jsme dostali ven. Jen trochu dodrena ruka :D :lol: A nic jsme tam nenytovali. A pri tom jsme davali rovnou pryc i zamky. Mam ten pocit ze za 2 az 3h jsme meli hotovo vsechno...... :rolleyes:

Chlapáci zdravím Vás,

měl bych dotaz jak je to u OI s výměnou zámků? Chci měnit za zelené zámky (kompletně všechny dveře), zda to zvládnu. Díky

Sice nevim co jsou to zelene zamky ale my jsme s Jankem na Lilo menili komplet zamky i spinacku a zvladli jsme to bez problemu sami. Na dvere sly origo zaslepky Safe a jediny co zustal tak je kufr..... Ale fak pohoda. :rolleyes: Navod najdes bud tady na foru nebo na skodaoctavia v sekci interier.....

To Hoblik: Jedes na to finalni dolazeni pred Mimoni?

Odkaz ke komentáři
Ahoj Woody. Nevim jak u Fabky ale ja jsem tu stahovacku u Lilo celou nesundaval. Jen jsem ji povolil a protahnul ruku. Sice trochu jebarna ale cely ten segment toho zamku kde je ten spinac jsme dostali ven. Jen trochu dodrena ruka :D :lol: A nic jsme tam nenytovali. A pri tom jsme davali rovnou pryc i zamky. Mam ten pocit ze za 2 az 3h jsme meli hotovo vsechno...... :lol:

Ve fábce je stahovačka a zámek na plechu, který je nanytovám na dveře, tak že tam nevlezeš jinač než to sundat :rolleyes:

Pamatuje si jak tady bylo to video oprava toho lakatoše? To to byl oproti mě amatér, 3 hodiny se jebu jen se spínačem, bo jsem si kokot nezapamatoval jak tam měl být a já ho tam strkal naopak :D :lol::lol: To bylo nadávek a sprostých slov :D . Teď ještě to poskládat :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Sice nevim co jsou to zelene zamky ale my jsme s Jankem na Lilo menili komplet zamky i spinacku a zvladli jsme to bez problemu sami. Na dvere sly origo zaslepky Safe a jediny co zustal tak je kufr..... Ale fak pohoda. :D Navod najdes bud tady na foru nebo na skodaoctavia v sekci interier.....

Díky za info. Jinak zelené zámky jsi (tiché zámky na Octavia) montovali se až od rv.03 (údajně je to extrémní rozdíl co se týče zamykání)

Vzhledem k tomu že mi blbne zadní zámek na dveřích za řidičem, rozhodl jsem se pořídit kompletní sadu zámků (cena 4x dveře + 1x kufr za 2000,- Kč se mi zdála krásná) :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Díky za info. Jinak zelené zámky jsi (tiché zámky na Octavia) montovali se až od rv.03 (údajně je to extrémní rozdíl co se týče zamykání)

Vzhledem k tomu že mi blbne zadní zámek na dveřích za řidičem, rozhodl jsem se pořídit kompletní sadu zámků (cena 4x dveře + 1x kufr za 2000,- Kč se mi zdála krásná) :D

Pockej my se bavime presne o cem? Zamek podle me je to kam strkas klic. Ty mas na mysli motorky centralu? Pokud jo tak zadni nevim. Kufr je u Combi v pohode, sedan nevim. A predky jsem mel venku kvuli vymene zamku...... Ta cena je hezka :rolleyes: A to jsou jako tizsi nebo co? Me to cvaknuti alespon rika ze je fakt zamceno.... :rolleyes: :D

Odkaz ke komentáři
Pockej my se bavime presne o cem? Zamek podle me je to kam strkas klic. Ty mas na mysli motorky centralu? Pokud jo tak zadni nevim. Kufr je u Combi v pohode, sedan nevim. A predky jsem mel venku kvuli vymene zamku...... Ta cena je hezka :D A to jsou jako tizsi nebo co? Me to cvaknuti alespon rika ze je fakt zamceno.... :D :lol:

Tak teď jsi mě také dostal :rolleyes: Všude je to vedené jako zámek, takže fakt nevím :rolleyes: Ale je to ta srágora co se nachází v každých dveřích :lol:

Takže se asi bavíme o motorkách centrálu (asi) :lol:

post-1227-1273068602_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Tak teď jsi mě také dostal :lol: Všude je to vedené jako zámek, takže fakt nevím :lol: Ale je to ta srágora co se nachází v každých dveřích :lol:

Takže se asi bavíme o motorkách centrálu :D

Tak ci tak ten navod na skodaoctavia se ti hodi. Postup demontaze bude stejny u prednich dveri jako kdyz jdes davat pryc zamky. U tech zadnich dveri netusim jak to bude. Ale u predku muselo kousek dolu okno a prilepit. Stahovacka skoro ven a pak ten xindl vyndat..... Chvilkama jsme si pripadali ze si hrajeme s jezkem v kleci a ne s motorkem centralu :rolleyes::rolleyes: :D A kde jsi je sehnal? Nekde tady nebo jinde? Nedavno jsem si vsiml ze mi trocku blbnul motorek za ridicem..... :D

Odkaz ke komentáři
Tak ci tak ten navod na skodaoctavia se ti hodi. Postup demontaze bude stejny u prednich dveri jako kdyz jdes davat pryc zamky. U tech zadnich dveri netusim jak to bude. Ale u predku muselo kousek dolu okno a prilepit. Stahovacka skoro ven a pak ten xindl vyndat..... Chvilkama jsme si pripadali ze si hrajeme s jezkem v kleci a ne s motorkem centralu :rolleyes::rolleyes: :D A kde jsi je sehnal? Nekde tady nebo jinde? Nedavno jsem si vsiml ze mi trocku blbnul motorek za ridicem..... :D

Od jednoho chlapíka, chceš číslo? :lol:

Odkaz ke komentáři
Ve fábce je stahovačka a zámek na plechu, který je nanytovám na dveře, tak že tam nevlezeš jinač než to sundat :rolleyes:

Pamatuje si jak tady bylo to video oprava toho lakatoše? To to byl oproti mě amatér, 3 hodiny se jebu jen se spínačem, bo jsem si kokot nezapamatoval jak tam měl být a já ho tam strkal naopak :D :lol::lol: To bylo nadávek a sprostých slov :D . Teď ještě to poskládat :rolleyes:

Vis jak se to rika.... Skleroza neboli...... A skoda jen, ze te nekdo netocil pri te oprave.Mohl jsi trunfnout to video s tim lakatosem :D :lol::smich:

Dobre rano,

nejaky zvlastni ten tyden... Ja mam taky Petine auto :smich:

Dobre rano Janku. Viki jeste porad nechodi tak jak ma? To me mrzi... :lol: A doufam ze s Izzi moc nemachrujes :lol:

Od jednoho chlapíka, chceš číslo? :palec:

Jo jestli muzes tak mi ho posli pres SZ. Dik a drzim palce pri vymene :palec::palec::palec:

Odkaz ke komentáři
hello boys and girls, dnes to tady srší humorem :lool:

Cigán Dežo má první sexuální styk. Hladí Eržiku po kundě a povídá: “Čo je to, také mekúčké, hebúčké, těplúčké, chlupaťúčké?” – “Mačka!” – “A kedy zdochla?”

:D :rolleyes::rolleyes: :D :lol::lol::lol: :D :lol::smich: Chces abych se tim jidlem udusil???? :smich::palec::palec::palec::palec::lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...