jajic Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 Tys jeste nebyl na geo? byl......ale ani za pomoci plamene nešlo hnout s předkem,takže jsme to vzdali 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 Tohle jsem pro vas co mate radi OII RS Combi ted ulovil Ta posledni moc nevysla bo makaron musel jet rychle pryc :D Jak to ze je prvni...... to je bordel.... ty fotky jsou v naprosto opacnem poradi...... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 byl......ale ani za pomoci plamene nešlo hnout s předkem,takže jsme to vzdali u viki to museli vzit pelouchem, ale ten druhy mechos si uz pripravoval plamen ze to nahrejou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 Lancelot : ja jezdim 90 % casu podle predpisu takze se nemusis bat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 byl......ale ani za pomoci plamene nešlo hnout s předkem,takže jsme to vzdali Styd se!!!!! u viki to museli vzit pelouchem, ale ten druhy mechos si uz pripravoval plamen ze to nahrejou... A ze pry ja jsem na tom byl spatne....... :lool: U me stacilo vymenit spodni cepy a zadni tlumice a geoska sla jak po masle :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 Lancelot : ja jezdim 90 % casu podle predpisu takze se nemusis bat Tebe se nebojím, prassata se bojím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 Styd se!!!!! A ze pry ja jsem na tom byl spatne....... :lool: U me stacilo vymenit spodni cepy a zadni tlumice a geoska sla jak po masle :) já dal na předek vše nové.......jen tyčky řízení a čepy řízení jsem nechal...njn....byl jsem vysranej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 Woody co ten spinac? Uz funguje jak ma? To Jajic: a ted jsi nasranej :) :lool: PS: Nic si z toho nedelej, ja ji delal na 3x....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 njn....každý svého štěstí pyrotechnik :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 KUBE => Výměna "zámků" motorku centrálu tedy jde bez starostí. Stačí vyměnit kus za kus :) takže paráda.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 njn....každý svého štěstí pyrotechnik Ale Panove rikal jsem Ví Buh a ne Výbuch :) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 Woody co ten spinac? Uz funguje jak ma? Jo, zatím jo, ale stálo mě to 10 let života :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 A ze pry ja jsem na tom byl spatne....... :lool: U me stacilo vymenit spodni cepy a zadni tlumice a geoska sla jak po masle :) Ty vole, Tobe ten mechos na zadni napravu nesahl vubec...asi nevedel ze to u 4x4 jde stelovat :lol: jak po masle? Takze se tam neprcali se sroubama pres zavit??? Hmm... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 a na čem se ten zadek seřizuje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 KUBE => Výměna "zámků" motorku centrálu tedy jde bez starostí. Stačí vyměnit kus za kus :lool: takže paráda.. Tak to je super vedet. a uz jsi tam dal ty nove nebo to je jen teorie? Jo, zatím jo, ale stálo mě to 10 let života Tak to jsem rad,ze ti bude dobre slouzit Ty vole, Tobe ten mechos na zadni napravu nesahl vubec...asi nevedel ze to u 4x4 jde stelovat :lol: jak po masle? Takze se tam neprcali se sroubama pres zavit??? Hmm... Ty voe ty taky musis vyslepicit uplne vsechno A zadek mi nahodou delali.... Ale az na druhy pokus :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 Tak to je super vedet. a uz jsi tam dal ty nove nebo to je jen teorie? Nyní čekám až mi je doveze poctivá PPL (doufám že zítra) a pojede se hned na garage na výměnu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 Nyní čekám až mi je doveze poctivá PPL (doufám že zítra) a pojede se hned na garage na výměnu :lool: Tak to Ti drzim aby jsi to v pohode zvladnul a nenervoval se jako Woody :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 Tak to Ti drzim :lool: aby jsi to v pohode zvladnul a nenervoval se jako Woody :) Jak vytáhnu zámek, nedám tam nový (pak ani starý) tak to někde vyhodím! Dám drátek a přitáhnu dveře Budu vylézat oknem a při zamknutí se dotáhnou :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 Jak vytáhnu zámek, nedám tam nový (pak ani starý) tak to někde vyhodím! Dám drátek a přitáhnu dveře :lool: Budu vylézat oknem a při zamknutí se dotáhnou :lol: Tak uz jsem videl jak se kurtuje kabina kamionu zevnitr aby neslo vlezt dovnitr ale osobak jeste ne!!!!! Ted jsi me fakt pobavil :) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 Tak uz jsem videl jak se kurtuje kabina kamionu zevnitr aby neslo vlezt dovnitr ale osobak jeste ne!!!!! Ted jsi me fakt pobavil :) :lool: Tak si to představ na osobáku :lool: Ušetřím za zámky, a budu moci zahladit i kliky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 To jsou ty tvoje stropní lampičky, těch 200 LEDek motor má problém utáhnout proto se cuká !! :) PS: ať dobře pořídíš Díky za tip Radime...to mě vůbec nenapadlo,že by to mohlo mít spojitost...zavolám to ráno Funovi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 No nic bando jedna. Ja se s vama pro dnesek bohuzel loucim. Musim jit chrnet. Rano v 5h uz zase budu ridit. Takze dobrou noc vsem a nezlobte taky at vrchni nenadava :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 Já taky půjdu...spát se mi nechce,ale raději ukončím tento divně-smutný den :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 Dobrou Kube, vsimli jste si ze i sputnik je tu casteji nez Jero v posledni dobe? Chudak asi dre ve dne v noci aby mohl mit taky oktu :) RAZTY ty stary lisaku, takhle se tady tise vplizit tesne pred zavirackou... To se dela??? Je doma vsechno v Oukeji? Kdyby Te Petra nechtela do hospody poustet, tak se na klidne sver, to by menilo uplne celou situaci :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 Díky za tip Radime...to mě vůbec nenapadlo,že by to mohlo mít spojitost...zavolám to ráno Funovi :) Jak jsi vůbec dopadl ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 Zase jdete všici spát? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 tak a je po majálesu, jde se hajat :) poprvé na majálesu co by nestudent ............ ale bab tam je pořád plno :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 Dobrou Kube, vsimli jste si ze i sputnik je tu casteji nez Jero v posledni dobe? Chudak asi dre ve dne v noci aby mohl mit taky oktu :) RAZTY ty stary lisaku, takhle se tady tise vplizit tesne pred zavirackou... To se dela??? Je doma vsechno v Oukeji? Kdyby Te Petra nechtela do hospody poustet, tak se na klidne sver, to by menilo uplne celou situaci :lool: JANKU DOMA VŠECHNO KLAPE JAK MÁ ASI PŘED HODINKOU JSME SE VRÁTILI Z BARÁKU, TAK JSEM RÁD ŽE SE TADY NA CHVÍLI DOSTANU POSEDĚT A PODŘISTAT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 5, 2010 Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 TAK MÁM NOVOU ZPRÁVU OD NEZNÁLKA :) CHYTIL KAPRA JAKO PRASE :lool: POSLAL MI MMS JAK HO DRŽÍ V NÁRUČI ........JE TO POŘÁDNÝ MACEK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 CHYTIL KAPRA JAKO PRASE :lool: jako tak ruzoveho? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.