Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

byl......ale ani za pomoci plamene nešlo hnout s předkem,takže jsme to vzdali

Styd se!!!!! :lol::lol::lol:

u viki to museli vzit pelouchem, ale ten druhy mechos si uz pripravoval plamen ze to nahrejou...

A ze pry ja jsem na tom byl spatne....... :lool: U me stacilo vymenit spodni cepy a zadni tlumice a geoska sla jak po masle :) :palec:

Odkaz ke komentáři
KUBE => Výměna "zámků" motorku centrálu tedy jde bez starostí. Stačí vyměnit kus za kus :lool: takže paráda..

Tak to je super vedet. a uz jsi tam dal ty nove nebo to je jen teorie?

Jo, zatím jo, ale stálo mě to 10 let života :lol:

Tak to jsem rad,ze ti bude dobre slouzit :lol:

Ty vole, Tobe ten mechos na zadni napravu nesahl vubec...asi nevedel ze to u 4x4 jde stelovat :lol: :lol: :lol:

jak po masle? Takze se tam neprcali se sroubama pres zavit??? Hmm...

Ty voe ty taky musis vyslepicit uplne vsechno :lol::lol::lol: A zadek mi nahodou delali.... Ale az na druhy pokus :) :palec:

Odkaz ke komentáři
Jak vytáhnu zámek, nedám tam nový (pak ani starý) tak to někde vyhodím! Dám drátek a přitáhnu dveře :lool:

Budu vylézat oknem a při zamknutí se dotáhnou :lol: :lol:

Tak uz jsem videl jak se kurtuje kabina kamionu zevnitr aby neslo vlezt dovnitr ale osobak jeste ne!!!!! :lol::lol::lol:

Ted jsi me fakt pobavil :) :palec: :lool: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Odkaz ke komentáři

Dobrou Kube, vsimli jste si ze i sputnik je tu casteji nez Jero v posledni dobe? Chudak asi dre ve dne v noci aby mohl mit taky oktu :)

RAZTY ty stary lisaku, takhle se tady tise vplizit tesne pred zavirackou... To se dela??? Je doma vsechno v Oukeji? Kdyby Te Petra nechtela do hospody poustet, tak se na klidne sver, to by menilo uplne celou situaci :palec: :lool:

Odkaz ke komentáři
Dobrou Kube, vsimli jste si ze i sputnik je tu casteji nez Jero v posledni dobe? Chudak asi dre ve dne v noci aby mohl mit taky oktu :)

RAZTY ty stary lisaku, takhle se tady tise vplizit tesne pred zavirackou... To se dela??? Je doma vsechno v Oukeji? Kdyby Te Petra nechtela do hospody poustet, tak se na klidne sver, to by menilo uplne celou situaci :palec: :lool:

JANKU DOMA VŠECHNO KLAPE JAK MÁ :lol::lol:

ASI PŘED HODINKOU JSME SE VRÁTILI Z BARÁKU, TAK JSEM RÁD ŽE SE TADY NA CHVÍLI DOSTANU POSEDĚT A PODŘISTAT :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...