maros Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 dokonce na tri dny :D Neboj,to bude v poho . Kde jedou ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 dokonce na tri dny :D Neboj,to bude v poho . Kde jedou ? do Jeseníků- Malá Morávka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 to vubec neznam :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Hej copak delate bando jedna? Po x hodinach flakani a piti piva se pripojim a tady je porad mrtvo!!!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Chystám se do roboty :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Chystám se do roboty :D Tak to je hnus velebnosti....... To ja v ni v podstate jsem taky ale mam vikendovou pauzu takze muzu chmelit..... Ale makat se mi fakt nechce..... To Ti fakt nezavidim..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Zdar bando...byli jsme teda v tom Dinoparku ( já 2x,bo jsem tam ztratil mobil :o) ...příjemně strávené tři hodinky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Zdar bando...byli jsme teda v tom Dinoparku ( já 2x,bo jsem tam ztratil mobil :D) ...příjemně strávené tři hodinky :D AHOJ LIDI :o JIRKO NEZMOKLI JSTE ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Nee...byli jsme tam od 9 45 - 12 45 h , tak nám to vyšlo...déšť jsem zaspal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 AHOJ LIDI :D JIRKO NEZMOKLI JSTE ? zdar,tebe jsem tu neviděl,ani nepamatuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Nechce někdo sedačky hodící se i do Felicie ? http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=4180 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Čau bando, grilovací sezóna zahájena. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Ja jel přes Rychvald a čichám, čicham - toto vonělo. Kurnik,že jsem se nestavil, to by byla sváča :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Radime, chtěl jsi fotku s foliemi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Čau bando, grilovací sezóna zahájena. já griloval včera :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 CARLOS UŽ TRÉNUJEŠ ŽALUDEK NA MALENOVICE CO ? :o HNED BYCH SE DO TOHO ZAHRYZL :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Kuňa sliny mi tečou tak, že tu musím povytírat :D. Jirko ty maš folky i ve předu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 CARLOS UŽ TRÉNUJEŠ ŽALUDEK NA MALENOVICE CO ? :o HNED BYCH SE DO TOHO ZAHRYZL :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 CARLOS UŽ TRÉNUJEŠ ŽALUDEK NA MALENOVICE CO ? :o HNED BYCH SE DO TOHO ZAHRYZL :D :D Rosťo,dáme si neboj,už se to i chladí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Rosťo,dáme si neboj,už se to i chladí :o KÁJO TAK TRIČKO JE VYPRANÉ, VYŽEHLENÉ A UŽ SE NA TEBE TĚŠÍ :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 KÁJO TAK TRIČKO JE VYPRANÉ, VYŽEHLENÉ A UŽ SE NA TEBE TĚŠÍ :D :D :D takze uz bez pismenek??? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 je vidět,že jsi kámoš,až budu mít něco 2x,tak ti to daruji zadara :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Woody,po dohodě s TT mám folie až od B sloupku :D Dělal jsem to hlavně kvůli dětem :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Chystám se do roboty :o hojte všeci ja jsem z roboty zrovna přišel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Hej copak delate bando jedna? Po x hodinach flakani a piti piva se pripojim a tady je porad mrtvo!!!!!!!! Ja kutim novou antheeeenu :D teda presneji dneska ji lakuju a zitra se bude zapojovat :o pokud lakovani dobre dopadne... jeste nejsem tak dobry jako woody :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Ahojte :D Tak my jsme zrovna dorazili z Mimone, pocasi bylo perfektni a celkove vylet byl super :o Sice jsem nedosahnul casu jakeho jsem chtel a ani jsem se neumístil v top 10, kazdopadne 12. místo z 25 a cas 15,1 neni nejhorsi, bohuzel je to vsecko moje vina, jelikoz se neumim rozjizdet a vsecko progumuju :D Mimoto po ceste zpatky mi ruplo vedeni luftu nekde, takze sme z Olomouce jeli pekne 100 veckou abych nepopravil turbinu, tak mam pres tyden aspon zase co delat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 takze uz bez pismenek??? :D PÍSMENKA KU PODIVU VYDRŽELY :D :D JANKU PLOUTVIČKA BUDE FAJNÁ :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Čau bando, grilovací sezóna zahájena. Ty jo Radime ja uz zacal grilovat pred mesicem..... Ale bastu tam mas hezlou Ja kutim novou antheeeenu :o teda presneji dneska ji lakuju a zitra se bude zapojovat pokud lakovani dobre dopadne... jeste nejsem tak dobry jako woody :( Brako ta ploutvicka je fakt suprova a verim,ze ji hezly laknes i kdyz nejsi takovy profik jak Woody :D :D Pak hod foto at vidime jak jsi sikovny!!!!! Ahojte :) Tak my jsme zrovna dorazili z Mimone, pocasi bylo perfektni a celkove vylet byl super :) Sice jsem nedosahnul casu jakeho jsem chtel a ani jsem se neumístil v top 10, kazdopadne 12. místo z 25 a cas 15,1 neni nejhorsi, bohuzel je to vsecko moje vina, jelikoz se neumim rozjizdet a vsecko progumuju :( Mimoto po ceste zpatky mi ruplo vedeni luftu nekde, takze sme z Olomouce jeli pekne 100 veckou abych nepopravil turbinu, tak mam pres tyden aspon zase co delat :) Tak to jsem asi spatne fandil a drzel palce :D A pri to jsem se fakt snazil..... ;) Sakrys..... Nejak me prestala provazet sila vesmiru..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 Ty vole tady je teda pekne mrtvo...... Hnud velebnosti!!!!!! :D :o :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 8, 2010 Sdílet Odesláno Květen 8, 2010 To víš, mam noční tak je tu mrtvo :D a navíc bere mě dřimota jak cyp :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.