Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ahojte :palec:

Jinak na seznam nasranych ridicu dnes pridavam jedno MB ML 6.3 AMG :)pred odbockou na hukvaldy na najezdu na ctyrproudovku na pribor, se na me tlacil, a do kopce sme se rozjizdeli pekne vedle sebe :)takze pruzne zrychleni od 50-180 :-)a nedokoncil manevr :-)musel ubrat jelikoz sem byl v pravem pruhu :huh:

Upraveno uživatelem Hoblik
Odkaz ke komentáři
Ahojte :palec:

Jinak na seznam nasranych ridicu dnes pridavam jedno MB ML 6.3 AMG :)pred odbockou na hukvaldy na najezdu na ctyrproudovku na pribor, se na me tlacil, a do kopce sme se rozjizdeli pekne vedle sebe :)takze pruzne zrychleni od 50-180 :-)a nedokoncil manevr :-)musel ubrat jelikoz sem byl v pravem pruhu :huh:

Hoblik: dobrá práce a asi tě vyzvu na sprinty, kuwa na rozjezd bych tě mohl dát!! :huh:

post-422-1273732577_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Jinak já v sobotu k funovi nejdu, Hoblika pošlu samotného, protože jsem od rána do 18h na konferenci v Ostravě, ale doufám že to pak moc rychle nerozpustíte. Vzhledem k tomu že budu celý den bez jídla bych navrhoval zajít pak někam na baštu :) kdo souhlasí?

No ja rozhodne :huh: ale vzhledem k okolnostem tak maximalne na jidlo domu k mamince :palec::huh: :huh:

Odkaz ke komentáři
Název?...to máš štěstí,že to vyřešíš sprejem...já chodím už od šesti let na vakcinace a stejně na jaře trpím jako pes :huh:

No já chodím tak samo, cpu do sebe Zodac a ten ten sprej se jmenuje Avemys, donedávna jsem používal Flixonase. No a jinak mi fest pomohlo moře, když jedu tak mám rýmu slabší asi na rok. Sranda byla u doktora, když jsem mu řekl, že mi na alergii pomáhá pivo, málem to s ním duplo, ale fakt je že když si dám 2-3 vychlazené 12 tak to zabere :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...