Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ty vole ty toho chces za ten vikend stihnout nejak moc :)to ja si pockam na polsko, kdyz je nekde sance tak na 400m pro me :)200m uz nejedu :)kazdopadne ty sprinty davaji mojim pneu na prdel jako prase, mam predni kola oskakane jako krava marena neveril jak to videl :palec: To turbo je zajiamve jaky to ma potencial a charakteristiku ?

Odkaz ke komentáři
Ty vole ty toho chces za ten vikend stihnout nejak moc :)to ja si pockam na polsko, kdyz je nekde sance tak na 400m pro me :)200m uz nejedu :)kazdopadne ty sprinty davaji mojim pneu na prdel jako prase, mam predni kola oskakane jako krava marena neveril jak to videl :palec: To turbo je zajiamve jaky to ma potencial a charakteristiku ?

Mel jsis koupit Contiky jako ja, loni jsem mel stejnej problem..

Odkaz ke komentáři

Hoblik, vcera jsem delal 3.0TDI a ted pro zmenu reknu ze to az tak brutus nejede no. ted kdyz uz mam v aute taky pomerne dost koni tak ten 3 litr jede supr ale uz ne brutus. Je fakt ze to byl ten 165kw a frajker ke mne prijel uz chipnutym motorem akle to bylyu kamna jako krava takze probehla korekce a ted jesde jeste lip ale bez tech mraku koure.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...