Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

tak jeden, ikdyz se asi nehodi aby ho sem dalvala zena ;)

Decentní, dobře vypadající pán nastoupí do kupé, kde už sedí jeden pán, se -

slušně řečeno - velmi škaredou manželkou.

Je k ní mimořádně úslužný: "Miláčku, sedni si tak, aby jsi neměla průvan.

Aby na Tebe nesvítilo slunko, donesu Ti něco, atd, atd..."

Když žena odešla na toaletu, začne hovořit oproti nim sedící pán:

"Dívám se na vás, jak se věnujete manželce, zřejmě jí máte velmi rád, i když mě

dost překvapuje ten rozdíl mezi vámi v tom, jak vypadáte.

Já jsem plastický chirurg a jak jsem jí pozoroval, dokázal bych jí značně

vylepšit.

Když mi ji dovedete na kliniku, za 30.000 ji změním k nepoznání."

Chlapík se na něj usměje a řekne: "Děkuji Vám pěkně za ochotu, ale já ji vezu ke

kamarádovi na hájenku a on mi ji tam za flašku zastřelí."

Odkaz ke komentáři

Manželský pár je v ZOO. Manželka je úžasná sexy kočka, prostě kost.

Před klecí s orangutanem se oba zastaví. Manžel povídá: "Zkus si sundat podprsenku, co to sním udělá."

Manželka si tedy sundá podprsenku.

Orangutan začne skákat po kleci jako blázen, celý nadržený.

"Zkus si sundat ještě kalhotky", povídá manžel.

Manželka ho poslechne.

Orangutan už neví, co by v kleci dělal, skáče, trhá mřížemi jako pominutý.

Najednou manžel otevřel dveře, šup strčil manželku dovnitř a říká: "A teď mu zkus vysvětlit, že tě bolí hlava!"

Odkaz ke komentáři
Tak to ja jsem delal vajecinu tedka na snidani a byla dobra :pivo: A reknu vam,ze bych bral ten vas dest .... Tady je zas vedro jak svina..... Uz ted mi pise palubak 26°C a to mam Medvidka ve stinu....... ;)

Kube,vozíš u dokladů zdravotní potvrzení o způsobilosti,nebo to máte jen uložené na firmě?

Odkaz ke komentáři
Kube,vozíš u dokladů zdravotní potvrzení o způsobilosti,nebo to máte jen uložené na firmě?

Nevozim to vubec protoze je to k nicemu!!!!!!! Tyhle hovadiny potrebujes jen v CR!!!!!!! Takovouhle icovinu muzou vymyslet jen nasi zakonodarci. Venku to po me v zivote nikdo nechtel!!!!!!!! Proc se ptas?

Odkaz ke komentáři
Nevozim to vubec protoze je to k nicemu!!!!!!! Tyhle hovadiny potrebujes jen v CR!!!!!!! Takovouhle icovinu muzou vymyslet jen nasi zakonodarci. Venku to po me v zivote nikdo nechtel!!!!!!!! Proc se ptas?

protože ti debili u nás sami neví,jak to má bejt

ani doktorka neví,co po ní chceme a to jsme už doložili neurologické vyšetření,EEG a psychotesty

Odkaz ke komentáři
protože ti debili u nás sami neví,jak to má bejt

ani doktorka neví,co po ní chceme a to jsme už doložili neurologické vyšetření,EEG a psychotesty

Tak to zmen doktorku bo je uplne blba!!!!! Kazdy obvodni lekar ti to za 300kc vystavi a platnost to ma dva roky!!!! A mel by jsi to v CR vozit u sebe bo ty nase svestky to kdysi davno po me chteli!!!!! Ale psycho testy a EEG u sebe nevoz, to si ulozi lekar a podle toho ti vystavi to potrvzeni, bez nej nemuze!!! Coz mi pripomina ze ho mam propadle...... ;)

PS: Potrebujes to jen pokud jezdis s vozidlem nad 3,5tuny jako ridic z povolani!!!!! Ale pokud s nima jezdis jako mechos okolo komina tak si myslim,ze to jsou vyhozene 300,-

Odkaz ke komentáři
Tak to zmen doktorku bo je uplne blba!!!!! Kazdy obvodni lekar ti to za 300kc vystavi a platnost to ma dva roky!!!! A mel by jsi to v CR vozit u sebe bo ty nase svestky to kdysi davno po me chteli!!!!! Ale psycho testy a EEG u sebe nevoz, to si ulozi lekar a podle toho ti vystavi to potrvzeni, bez nej nemuze!!! Coz mi pripomina ze ho mam propadle...... ;)

PS: Potrebujes to jen pokud jezdis s vozidlem nad 3,5tuny jako ridic z povolani!!!!! Ale pokud s nima jezdis jako mechos okolo komina tak si myslim,ze to jsou vyhozene 300,-

to platí firma :pivo:

Odkaz ke komentáři
Ja mel testy na vojne QL3, byly jsme dva zh celeho utvaru a diky toho jsem dostal na starosti celej proviant hehe. Asi jsem nakej chytrolin...

;) :pivo: :D

když jsem si četl svůj psychologický profil,tak mi furt hlavou běželo...."čí to kurva jsou výsledky...toho frajera chci poznat" :P :lol: :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...