Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

kua se dívám že každý mění avatary a dává fotky z Melenek co fotila Verush. :palec:

Nene každý nemá z Malenek :palec: Jajíc ma fotku z Trenčína, Hoblik z Hradiště a třeba PetrS z Lomné u toho si ani nejsem jistá jeslti to je moje foto :D

Jinak hezký den všem :loool:

jo a to Jajic: než zas pudeš sondovat do DM tak vlasy už mám předělané :D a taky jsem zjistila že ty si byl ten iniciátor kdo to rychle musel napráskat do HavExu ;)

Odkaz ke komentáři
Nene každý nemá z Malenek :palec: Jajíc ma fotku z Trenčína, Hoblik z Hradiště a třeba PetrS z Lomné u toho si ani nejsem jistá jeslti to je moje foto :D

Jinak hezký den všem :loool:

jo a to Jajic: než zas pudeš sondovat do DM tak vlasy už mám předělané :D a taky jsem zjistila že ty si byl ten iniciátor kdo to rychle musel napráskat do HavExu ;)

Jajic je nejvetsi tesinska drbna to nevis?? :palec:

Odkaz ke komentáři
Pro účastníky zájezdu do Javorníku:

sraz je v sobotu 19.6.2010 v 7:00 u Globusu ve směru na Opavu.

A po domluvě jsme tam všichni jen v sobotu, tedy bez noclehu. Tím pádem návrat zpět okolo podvečerních až večerních hodin.

Kurňa ja bych jel s váma až bych brečel :palec::palec::loool: :D :D ;) :D :( :( :(

Odkaz ke komentáři

tak to jo :palec: Snad to počasí vydrží .

U mě to jakštakš jde , co se týče práce vrátil jsem se na skok k nábytku páč není do čeho píchnout , začal jsem zas dělat konzultace ohledně zdravé výživy no a vrhám se opět na finanční poradenství a s Denisou kšeftujem s hadrama , takže je toho dost .

Ale všecky problémy to zatím neřeší

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...