Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Ahojte, tak jsem v Praze a mám po dvou testech písemných. To první byl total hnus, mám 2 příklady ze 3 a to ještě nevím jeslti ne blbě... no uvidím na ústní ta je ve dvě. A ten druhý test byl tež na hlavu, ale tam budou výsledky až tak za týden, dva...

i tak.....držíme palečky :rolleyes::palec: :palec:

Odkaz ke komentáři
Kube...a co se týče RC modelů, tak co by se ti líbilo? Elektrika nebo spalovák,on road,off road, buggy,truggy,monster?...nebo co já vím,jaké jsou všechny druhy :lol: A jaké měřítko?

Ty jo tak ted jsi me dostal :P Je pravda ze se mi zdycky libily ty silnicni ale fakt nevim, o pauze jsem na to chvili koukal a dost se zmenilo od dob co jsem se o to zajimal.... Uz to nestoji 15tis ale 5tis.... .Asi si pak udelam radost a pujdu do nejakeho 1:10 elektrika.... Jeste abych v kabine tahal flasku s benzinem :)

Ja mam RC vrtulnik ale nejak mi to moc nejde s nim :rolleyes:

Jo to znam, kamarad to koupil synum a pri testovacim letu ho hned rozmlatil a musel koupit nove vrtule a neco do rotou :palec: ;) Vrtulnik pry neni sranda :P

Kube co je zase odpočíváš..... :D

Tak co jineho..... Staci ze jsme vstaval v 4:30 a od 5h jel :palec: Ted uz padla a davam si prvni vychlazene ;) ;)

Odkaz ke komentáři
já mám doma dvě elektry Tamyia 1:10 AWD

Ze jses nepochubil???? ;)

taky TT-01E

Hmmmm tak to koukam,ze jsem jeste v praveku :rolleyes: Ja o tom snil pred 10lety :P

Taky bych si dal ,ale ještě jedu večer pryč .... :lol: tak jenom mineral..... :palec:

Tak ja si dam dalsi za tebe ;) :) Ja uz jsem za dnesek premineralkovany..... vypil jsem uz 3litry.... ble.... :palec:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...