jajic Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 máme novou boudičku :lol: jeee nová rohožka?? neser!!!...aby tě kočička příště hryzla jinam a víííc :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 neser!!!...aby tě kočička příště hryzla jinam a víííc :palec: Souhlasím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 Souhlasím už jsi vymyslela nějaké rozúčtování za grillpárty hore kopcom? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 už jsi vymyslela nějaké rozúčtování za grillpárty hore kopcom? Jéééé ja zapomněla.. tak zitra to tu dám... ale řikala sem už funovi že se nemusí bát že víc jak dvojka na osobu to nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 neser!!!...aby tě kočička příště hryzla jinam a víííc :palec: já mam zvířatka nahodou ráda....a a ni nemusejí mít česnek pod hlavou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 Jéééé ja zapomněla.. tak zitra to tu dám... ale řikala sem už funovi že se nemusí bát že víc jak dvojka na osobu to nebude musíš opatrně......ať jim nevemou i plyn :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 já mam zvířatka nahodou ráda....a a ni nemusejí mít česnek pod hlavou... Jasně my ti věřímě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 já mam zvířatka nahodou ráda....a a ni nemusejí mít česnek pod hlavou... moc mi do pejska nestartuj.......je stejně vysokej,jako ty :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 moc mi do pejska nestartuj.......je stejně vysokej,jako ty :palec: ještě že nejsem tak chlupatá jako on..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 musíš opatrně......ať jim nevemou i plyn :palec: Voe, ale jestli se nudis muzes jit stehovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 ještě že nejsem tak chlupatá jako on..... chceme důkaz místo slibů :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 Voe, ale jestli se nudis muzes jit stehovat to stěhuješ po večerech? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 to stěhuješ po večerech? Nee ted mam dva dny na to. Tak to nejak cca budu chtit pretahat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 chceme důkaz místo slibů :palec: pes je ale chlupatý po celém těle...máš pocit že bych všude měla bílé kudrnaté chlupy....?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 Nee ted mam dva dny na to. Tak to nejak cca budu chtit pretahat. a chceš help? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 pes je ale chlupatý po celém těle...máš pocit že bych všude měla bílé kudrnaté chlupy....?? nejak jsem tě podrobně nezkoumal.... :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 a chceš help? Nevim, kdyz tak zavolam. Moc toho nemame. Spacak a nake ty houpaci site 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 Nevim, kdyz tak zavolam. Moc toho nemame. Spacak a nake ty houpaci site :palec: klidně cinkni.......stejně se tu někde budu motat ještě zítra volvo a mám víkend 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 Tady se to po 22hod vždycky zvrhne !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 Tady se to po 22hod vždycky zvrhne !! :lool: Decka a mladistvi spat!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 Tady se to po 22hod vždycky zvrhne !! :lool: já nic,fun nic.........to RUBI :lool: :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 já nic,fun nic.........to RUBI :lool: :smich: Tak nejak... ticha voda brehy mele :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 jsem si dnes odpoledne "odmušil" auto a kuwa...jednou těšín a zpět a je to to samý :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 nejak jsem tě podrobně nezkoumal.... :smich: :lool: [/quote no :lool: a ještě aby jo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 Co vy na to? pokud bude hezky v úterý.. nešel by někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 jsem si dnes odpoledne "odmušil" auto a kuwa...jednou těšín a zpět a je to to samý To mam na aute porad, kdyz zacnes jezdit trochu rychleji tak se toho nezbavis.. Jinak pomalu zajizdim Performace desky a kotouce. :lool: ty 18 kola me porad lakajiii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 Co vy na to? pokud bude hezky v úterý.. nešel by někdo? neblbni......se svlíknu do plavek a slunce hodí držku z oblohy :lool: :smich: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 Co vy na to? pokud bude hezky v úterý.. nešel by někdo? ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 To mam na aute porad, kdyz zacnes jezdit trochu rychleji tak se toho nezbavis.. Jinak pomalu zajizdim Performace desky a kotouce. :lool: ty 18 kola me porad lakajiii jj...origo 18" tomu sednou a já jezdím pomalu.....to ty kurvy lítaj rychle a v protisměru :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 ne Tebe jsem se ani neptala 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.