jajic Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Sraz kde??? U tebe na zastavce?? KOncim v 18h. prevlecu se vemu spacak a jedu.. spíš na shell v třinci....ke mně by sis zbytečně zajížděl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 tak Lilo je snad naše mimino.... :) a já jsem "babysitter"či co? :) ;) :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 a já jsem "babysitter"či co? :smich: :smich: Tak trosku :) ;) :o :) :P :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 a já jsem "babysitter"či co? :) ;) :o no ale můžeš se dělit o tuto funkci s Funem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 no ale můřeš se dělit o tuto funkci s Funem ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 no ale můřeš se dělit o tuto funkci s Funem fakt vejvar :) ;) :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 :) toho smajlíka si nech od cesty....chůvičko... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 TAK SI TU GRILOVAČKU PĚKNĚ UŽÍTE A NECHTE SI CHUTNAT :) JÁ JDU SPÁT¨, ZÍTRA MĚ ČEKÁ RANNÍ SMĚNA A PAK STŘECHA A PAK KOLAPS :) ;) :o TAK DOBROU NOC :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Verush, tak mě si z grilovačky škrtni, zítra griluje švagr, má 30 tak ať se snaží synek. Ližuje je ještě na Bahenci ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 ..právě se mi do stehna zakousl kocour....nevěřila bych že to bude tak bolet... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 ..právě se mi do stehna zakousl kocour....nevěřila bych že to bude tak bolet... :) ...jak daleko dohodíš kočičkou.....? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 ...jak daleko dohodíš kočičkou.....? :) ode dneška DALEKO!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 ...jak daleko dohodíš kočičkou.....? ;) To je týrání zvířat a Srstka s Kubišovou ti příjdou dát do držky !! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 To je týrání zvířat a Srstka s Kubišovou ti příjdou dát do držky !! :) myslím,že Rubi je v klidu........trnávka není na mapě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 myslím,že Rubi je v klidu........trnávka není na mapě :) ale pár mých známých už ji našlo.... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Verush, tak mě si z grilovačky škrtni, zítra griluje švagr, má 30 tak ať se snaží synek. Ližuje je ještě na Bahenci ? Tak tě škrtám .... A jak jako ližuje... či to sou alpy? v letě ližovat.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 ode dneška DALEKO!!!!!! ;) :o :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 3, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2010 ..právě se mi do stehna zakousl kocour....nevěřila bych že to bude tak bolet... :) Do stehna to je nuda... mel te nabrat na zadnici ;) :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červenec 3, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2010 Dobre rano :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 3, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2010 Dobre rano :)Nazdar... modelky se budi tak brzo??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 3, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2010 Bre rano :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červenec 3, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2010 Nazdar... modelky se budi tak brzo??? Nevím jak modelky ale já vstávám brzo...musím toho hodně udělat dneska :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červenec 3, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2010 Bre rano :) Už máš volno? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 3, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2010 Nevím jak modelky ale já vstávám brzo...musím toho hodně udělat dneska :o Hlavne nakrmit Hoblika, at vsechno maso nesni. Ten se na to trepe uz nekolik dni. :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červenec 3, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2010 Hlavne nakrmit Hoblika, at vsechno maso nesni. Ten se na to trepe uz nekolik dni. :) ;) Tož ja sem u našich, tak ho musí nakrmit maminka jeho, ale je sobota tak si dá vaječinku, pak oběd tak by mohl vydržet.. a hlavně dokud nedojede mařena tak nic nesní...leda by to jedl syrové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 3, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2010 ...brý ráno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 3, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2010 Tož ja sem u našich, tak ho musí nakrmit maminka jeho, ale je sobota tak si dá vaječinku, pak oběd tak by mohl vydržet.. a hlavně dokud nedojede mařena tak nic nesní...leda by to jedl syrové. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 3, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2010 Verush ještě ne, ale dnes posledni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Červenec 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2010 Dobre rano prejeme vsem modelkam a tunnerum i my :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Červenec 3, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2010 Dobré ránko taky přeju :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.