Petinka250 Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 já vím uhodla jsem , nechcete.... :) ;) i kdyby jsme na krasne chteli, tak je to az u jablunkova? (kdyztak me verush oprav) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 O maso se nestarejte pak se nejak srovname kdyz vam bude chutnat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 i kdyby jsme na krasne chteli, tak je to az u jablunkova? (kdyztak me verush oprav) je mi to jasné ale zkusit jsem to mohla... :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Víte o tom, že 14.8 je sraz skodaoctavia v Ostravě? :) http://skodaoctavia.cz/diskuze/ostravsky-sraz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 je mi to jasné ale zkusit jsem to mohla... ;) :o MUSELA :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Víte o tom, že 14.8 je sraz skodaoctavia v Ostravě? :) http://skodaoctavia.cz/diskuze/ostravsky-sraz Tak to jsem bohuzel zase mimo ;) :o :) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Víte o tom, že 14.8 je sraz skodaoctavia v Ostravě? :) http://skodaoctavia.cz/diskuze/ostravsky-sraz datum prvniho prispevku 7.2.2010 ;) to jsme se o tom dozvedeli brzo :o :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 AHOJ BANDO :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 MAROŠ JAK NA STATKU ? DAŘILO SE ? A DÍK ZA TEN TMEL :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 AHOJ BANDO Ahooooj :) potkala jsem dneska tveho jmenovce :P volali na nej strasne pekne... RAZTY k noze :) ;) :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 ale i jo. Jen misto lanek na rucku se delaly blbiny a skoro nic se neudelalo :) Nemas vubec zac. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Cus bando.V kolik bude asi ta gril prarty a co se bude grilovat ? JAJIC : jak je tezke vytahnout mezichladic z Actrosa ? Myslim ze az tak moc ne,ale radeji co ty na to jako kofr. Praskaji ? nejjednodušší je to vytáhnout v kupě i s vodním........cca hoďka práce nepraskaj,zatím jsme meli spíš propíchlý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Ahooooj :( potkala jsem dneska tveho jmenovce volali na nej strasne pekne... RAZTY k noze :) :P A SAKRA :) ;) :o A NEPŘESLECHLA JSI SE ? NEVOLALI NA NĚHO DASTY !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 tak jsem si udělal dnes něco málo času na ten svůj zelenej krumpl..... motor krásně přede s novým olejíkem,ale jinak tragedie :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 nejjednodušší je to vytáhnout v kupě i s vodním........cca hoďka prácenepraskaj,zatím jsme meli spíš propíchlý ty vogo.Vypoustet vodu ...eeee :) No v pravem dolnim rozku je zasrany od oleja a dost prave,tak je dilema,zda ho tahat nebo nechat. Co by se mohlo stat zavazneho ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 tak jsem si udělal dnes něco málo času na ten svůj zelenej krumpl..... motor krásně přede s novým olejíkem,ale jinak tragedie :) pockej,jak tragedie ????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 tak jsem si udělal dnes něco málo času na ten svůj zelenej krumpl..... motor krásně přede s novým olejíkem,ale jinak tragedie :) copaaaa??? ja dal dneska taku 4ku na lecbu ;) asi pujde na lecbu i turbo z Okty.. :o nejake vysokorychlostni loziska a bude.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 A SAKRA :) ;) :o A NEPŘESLECHLA JSI SE ? NEVOLALI NA NĚHO DASTY !!! Ne, fakt to bylo razty, jeste jsem se ptala jak se presne ten pes jmenuje a rikali razty ale rikame mu i razteji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 ty vogo.Vypoustet vodu ...eeee :)No v pravem dolnim rozku je zasrany od oleja a dost prave,tak je dilema,zda ho tahat nebo nechat. Co by se mohlo stat zavazneho ? závažného...? no záleží,bude utíkat plnící tlak,tím pádem se turbo bude muset více snažit.......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 copaaaa??? ja dal dneska taku 4ku na lecbu :) asi pujde na lecbu i turbo z Okty.. ;) nejake vysokorychlostni loziska a bude.... tajně jsem doufal,že to bude jen uložení kardanu,ale pravda je horší....roztrhal jsem v Javorníku obě hardyny :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 závažného...?no záleží,bude utíkat plnící tlak,tím pádem se turbo bude muset více snažit.......... vysoka teplota, prehrivani turba, vysoke EMP, velka pradepodobnost destrukce turba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 vysoka teplota, prehrivani turba, vysoke EMP, velka pradepodobnost destrukce turba. ODBORNĚJI ŘEČENO...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Neodborne receno...je to v pi.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Neodborne receno...je to v pi.... to bude nasledovat :o proberem to u ohne :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 tajně jsem doufal,že to bude jen uložení kardanu,ale pravda je horší....roztrhal jsem v Javorníku obě hardyny :) Tak to mas tak za 10tis cca ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Tak to mas tak za 10tis cca :o jj.....s uložením cca 15 a navíc netěsnost na převodovce :) a ještě kterási kurva(tuším kdo)domrdala všechny závity na šusplechu pod motorem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Zdeno, ten Repsol je řídkej,jak voda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Zdeno,ten Repsol je řídkej,jak voda :o Ale prd, je fajnej. Jsis mel koupit jinej, kdy se ti nelibi!!!!! Kopirujes a pak remcas :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Ale prd, je fajnej. Jsis mel koupit jinej, kdy se ti nelibi!!!!! Kopirujes a pak remcas :) ;) ...si nestěžuju......jen mne to překvapilo :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Kube, asi nejsi mé schránce sympatický.........jeblo tě to do spamu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.