Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Caute. Tak ja jsem se probudil pred hodkou a ted cekam v aute az si ho zas veznou a budou se v tom hrabat az do vecera. Uz se moooc tesim.

Princes: Ja budu v praci az do konce mesice. Pak pojedu domu. A ohledne tech brzd. Ja treba pouzivam Zimmermany a jsem spokojeny. Zalezi jak jezdis. ;)

Odkaz ke komentáři

Chlapec se beznadějně zamiluje do dívky, chce ji vyznat lásku a ona se ho zeptá: "Máš 2 Mercedesy?", on "Ne.", ona "Máš 2patrovou vilu?", on Ne, ona "Tak to naše láska nemá budoucnost". Chlapec příjde smutný domů, svěří se otcovi a on "Tak prodej Lamborghini a Ferrari, kup si 2 Mercedesy, ale myslím, že je pěkná volovina bourat kvůli nějaký krávě 2 patra u baráku.."

Odkaz ke komentáři

Petule dobry ftipek :P

Rostiku myslim,ze by toho Marena pak moc neudelal :lool:

Hej decka premyslim nad zimakama. Na cem jezdite vy? Ja mel ted Kleber a byly dobre ale nasel jsem za hezkou cenu Bridgestone. Bracha ma Goodyer UG7. Poradte. Dik.

Ja jsem měk kdysi na kole ...galuzky......laugh.gifa taky spokojenost.......lol.gif

Odkaz ke komentáři

Kube - Tak to je mi lito,snad budes pres Vanoce doma,neboj ten mesic utece,budem na tebe myslet a psat si s tebou :palec: diky za tip tech brzd asi koupim ATe tu nej kvalitu :palec: jazdim normalne ne brzda plyn ale tak normalne kolem 90km/h tak uvidime jak vydrzi :palec:

Vectom - Ne v poho vsak ja vim beru to,kdybych mohl tak vis ze neni problem :palec:

Kube - Co se tyce zimnich tak ja mam MICHELINY a jsem spokojeny,ani se moc nesjizdi a dobre drzi,valil jsem na dalnici v rychlem pruhu ve vanici 120km/h na tempomat a auto se nehlo byl jsem prekvapenej jak jsou dobre jinak jsem vzdy mel protektory na SEATU a ted na oktavu nebudu davat protektory no ne? :lol:

Odkaz ke komentáři

No synci zajimave. Jinak vas zdravim z pulky nemecka, zrovna delame pauzu u Wurzburgu. Pak pokrasujeme smer Karshure a Francie. Jedeme celkem tri auta tak je prca. K tem gumam. Asi zkusim ty Bridgestonu Blizak LM30. Vypadaji slusne a maji dost drazek na odvod vody a myslim,ze by na ty moje dalnicni tempa mohly byt idealni. A nekde v horach by to zas mel pobrat Haldex :prcprc:

Hej Miro ja tu sem ;)

Odkaz ke komentáři

Kubo tak se drž :)

Já používám Dunlop D3 a spokojenost B)

Já teť nejezdím chodím do práce s Roťikem a čekám na příští sobotu a to uděláme s Marošem to těsnění pod hlavou . Ale já do té doby musím vyměnít olejovou vanu a to podělané těsnění na olejovém chladičí(vyměníku tepla)jestli ho seženu udajně pasuje ze Superba 2,8 ale čekám na potvrzení že je to možné zaměnit

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...