Verush Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 dobré ránko :) jde se snídat. Cosby: pořád ti říkám že ještě můžeš doletět :) do středy tu budu trpět obžerstvím :D Klidně přijeďte celý havex... Mužem si tu udělat sraz :D A dnes má narozeniny nejmilejší člen havexu! Bobi všechno nejlepší! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 Kubo,ja tankoval na LukOilu a vyslo mne to na 36.9 kc Bobi,vsecko nej nej a at se ti dari ve skole a ucitelky te poslouchaji . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 Daleko Veruš,daleko.Jinak už zdravím z práce.No nic,letím umýt Ivance auto,než začnou lidé najíždět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 Dobré ráno, tak my už jsme po snidani a za chvíli razíme směr Mosty pokud pojede ještě někdo, tak se tam určo potkáme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 Dobré ráno všem ;) Woody já bych jel hned, ale musím čekat na telefom kdy ty ryby dovezou.Může se klidně stát že přijedou až odpoledne prostě musím čekat.A pokud jde o tankování tak jsem bral naftu když jsem jel ke Cosbymu v Mošnově na ANK ONO Mošnov a cena byla34.50Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 ja mel za to ze je to odpiskane. Ted jsem byl za holkama zda by jely ale nemaji zase sedacky - mamka je ma v aute 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 my už jsme tu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 zdarec jede ještě někdo nebo pojedem sami Bobi vše nejlepší a ve škole samé 1. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 Bobi přeji všechno nejlepší, hlavně zdravicko a ať se ti v životě daří ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 Jo a už jsem udělal Stitchovi vlastní vlákno ;) Maroši kdy založís nové vlákno ty??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 No nevim,u mne se nic zajimaveho moc nechysta,tak uvazuju zda to ma smysl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 A u me snad jooo??? Vsak jsi rikal co chces vschno udelat. Tak ja bych rekl a myslim,ze se pridaji i ostatni,ze by jsi to vlakno mel zalozit. At lidi vidi jak hezky se o auticko staras ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 A co robite??? Ja jsem po snidani a premyslim v kolik vyrazim na cesty. Ne ze by se mi chtelo ale stat tady me uz taky nebavi... 12H pauza uz bude tak uvidime co vymyslim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 Krásné odpoledne všem ;) Bobi všechno nejlepší k dnešním narozkám. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 Ja pohrabal listi na zahrade,vysal si auto a ted asi neco pojim. Miro,ryby dorazily ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 Houby o půl třetí mi zavolali že nic nebude,protože nebylo sloveno co očekávali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 Zdravím...... Tak ted jsem dorazil z práce...........hnus..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 A ja delam pauzu kousek od Drazdan. Pak uz mi zbyva jen 130km do Lipska a do zitra pauza. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 A ja delam pauzu kousek od Drazdan. Pak uz mi zbyva jen 130km do Lipska a do zitra pauza. Máš pořád nějaké pauzy..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 Bobi všechno nejlepší k narozeninám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 Zdravím...... Tak ted jsem dorazil z práce...........hnus..... nejaky prescas ci co :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 nejaky prescas ci co :lool: Jo hnus venku tak fajně a já v robotě...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bobi1 Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 zdar bando děkuji že jste na mně nezapomněli ještě jednou všem děkuju za přani :pivo: a na oslavu si dame lahvinku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 Tak dnes bylo na bobech super ikdyž foukalo bylo teplo. Rano jsme bobovali sami, ale kolem oběda už byla fronta. Jo a zjistili jsme že jeden voucher je málo, tak jsme si jednu jizdu ještě dokoupili :) Nedame někdy zase večeřovy sraz? Jeden dobry voucher http://www.doluj.cz/senovska-basta-domaci-bramborovy-placek-s-hromadou-masa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ivanaII Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 Bobi taky ti přejeme s cosbym všechno nejlepší,a ať ti to jde ve škole pořád tak dobře,jak do teď..A mamka s taťkou ať poslouchají :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 Nedame někdy zase večeřovy sraz? Jeden dobry voucher http://www.doluj.cz/senovska-basta-domaci-bramborovy-placek-s-hromadou-masa No nic pro mne :lool: ale koukam ze sleva je opet tu. http://www.slevomat.cz/sleva/39817-10-jizd-na-nadzemni-bobove-draze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 my dnes byli s Ivčou na motosrazu v Pstruží.Nějaké foto dodám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 Tak já ,pro rybáře zdrbanej den. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 a ja se jdu vydrbat do sprchy :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 Na oběd jsme si dali vepřo knedlo zelo a byla to mňamka :) Jo a po .cestě z 5 jsme se stavili do lesa a nazbírali si pár hřibku na nedělní vaječinku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.