Pitriss Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 Ahoj,teď jsem dočetl příspěvky od strany 386 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 Chlapi ahoj.Sorry že to píšu sem ale mám nějaké kousky mobilních telefonu za dobré ceny a to konkrétně: Nokia E52 grey steel Nokia 5530 white-pink Nokia 6720 kdyby někoho něco zajimalo vic tak se neváhejte ozvat.Pošlu na dobírku.Díky,Roman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 Fčíl mi Cosby poslal odkaz na záslepky tak pozjištuji cenu nebo to máš už objednané ať neudělám nějakou botu. pošli co ti poslal a řeknu ti hned 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 pošli co ti poslal a řeknu ti hnedWWW.airbagy.net 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 tak si zjisti co stojí a myslím že budem na tom lépe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 NĚCO PRO BLONDAKA :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 NĚCO PRO BLONDAKA :) To bude fešanda, za chvíli budu mít nejhezčí auto v Havířovském expresu! Fuuuuj to zasmrdělo !! :) :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 JDU SPINKAT ZÍTRA JDU PO 17-TI DNECH DO PRÁCE, TAK AŤ JSEM RÁNO PĚKNĚ SVĚŽÍ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 dobrou a zvolna se zapoj do procesu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 To máš recht :) spánek je základ a proto jdu taky do hajan :) dobrou noc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 JDU SPINKAT ZÍTRA JDU PO 17-TI DNECH DO PRÁCE, TAK AŤ JSEM RÁNO PĚKNĚ SVĚŽÍ Tak at se dari. Ja jeste pokukuju na DEN D na CT 1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 Správně, všichni do hajan, zítra nás čeká Everest. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Dobré ranko, tam je venku héééézky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 To bude fešanda, za chvíli budu mít nejhezčí auto v Havířovském expresu! Fuuuuj to zasmrdělo !! :) :) ;) Samozřejmě až po mně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 jako chtít za vystřelenej airbag peníze, tomu říkám nenažranost pane :) neřeknu za poštu, nebo tak, ale.... však ty víš Tady aspoň vidíš, že se dá prodat úplně všecko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Hosi. Potrebuju poradit s nejakym dobrym servisem na geometrii. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Zdárek všem .... Už dlouho jsem nezažil takový hnus na cestách ... S octou jsem se dneska na dalnici solidne klouzal ,(naštěstí jsem tady) a cíva jezdi po břiže a lítá na silnici jak puk na ledě .... A musím něco provízt s octou pač mě Hoblajs nepoznal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Cus :)kde sem te nevidel ? :)ja sem byl rad ze sem taky aut udrzel na ceste :)obvykle rani trasu s verush do prace a zpatky coz je 65Km davam tak za 40 minut :)dnes to trvalo dvakrat tolik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Cus :)kde sem te nevidel ? :)ja sem byl rad ze sem taky aut udrzel na ceste :)obvykle rani trasu s verush do prace a zpatky coz je 65Km davam tak za 40 minut :)dnes to trvalo dvakrat tolik :)Jó :D ale z toho je 60 minut čištění auta od sněhu :) :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Auto je pekne v garazi v teple :)zadny snih na nej nepada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Cus :)kde sem te nevidel ? :)ja sem byl rad ze sem taky aut udrzel na ceste :)obvykle rani trasu s verush do prace a zpatky coz je 65Km davam tak za 40 minut :)dnes to trvalo dvakrat tolik Zdarec :) Potkal jsem tě něco před devátou na kopci nad zlutou benzinkou ve Vojkovicích :) mávnul jsem stylově zpoza volantu ze stříbrné octy ;)) Mirku : dneska mi ten havířov nevýjde a abych pravdu řekl jsem rád ,ty dnešní cesty mi dali zabrat :) jsem polámaný jakobych odklízel pulku slezka lopatou ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Dobre poledne teeeda, jak tak na to koukam tak dneska napsrosto luxusni pocasi na tu bobovacku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Dobre poledne teeeda, jak tak na to koukam tak dneska napsrosto luxusni pocasi na tu bobovacku Ahoj : ) Já už mám dneska odbobováno na stříbrným i žlutým pekáči :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Čaute To je počasíčko, jsem ráno musel odházet auto do školy jsem jel 15 minut místo 8. Ale už jsem doma a už nikam nejedu. No bavil jsem se dnes dobře, jinak ty 4 sedmičky mi mnoho štěstí nepřinesly, snad dosažení Everestu bude lepší :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Jero : Sem byl asi silne zazran do rizeni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Jero : Sem byl asi silne zazran do rizeni To je správné, na mávání bude čas jindy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 http://www.zvraceny.cz/video/22051-jede-srot/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Dobre poledne teeeda, jak tak na to koukam tak dneska napsrosto luxusni pocasi na tu bobovacku :) Dobrý nápad, ale muselo by se to spáchat zítra bo potom mám noční Tak kdo by byl pro pro zítřejší bobováná s prckama? Někdo tu navrhoval něco na Bludovičáku, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 a stari cypi muzou take bobovat ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.