Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

to jsem si myslel jako že bude první problém a byl, jenže asi je zaseknuty ten filtr, jinak nevim, prostě to přes něj čerpadlo neprotlačí, na filtru je nápis 6,4bar, tak jsem to toho pustil 8 baru a stejně to neprosšlo, svině jedna

jinak až zas někdo bude chválit super auta z německa, tak mě vycucli celou nadrž, kurvy neměcké, to že ukradli radio, rezervu, žárovky apod pičoviny ani nemluvim, ale že i benzín z toho někdo vydojí, to jsem nežral

Bade není dán směr průtoku a vy to máte opačně.Žeby romové z čech :smich: :smich: :smich: :) Upraveno uživatelem Neználek
Odkaz ke komentáři
jinak až zas někdo bude chválit super auta z německa, tak mě vycucli celou nadrž, kurvy neměcké, to že ukradli radio, rezervu, žárovky apod pičoviny ani nemluvim, ale že i benzín z toho někdo vydojí, to jsem nežral

a pry ze cesi jsou svine zlodejske :smich:

Odkaz ke komentáři
cesty uplně v pohodě, projel jsem sobou trasu nach pragl, mlada bolka, kolín a uplně sucho nikde nic nenapadlo, nevím co to furt hlásili, že sněží

jen dneska, Lucka chytla nějakou vyrozu a bylo ji moc špatně, tak jsem zajel JIhlava Ostrava za 1h 30 min můj rekord :smich:

Tak to je mazec čas, já jezdím Ol-domů (83) km 50min, tak to jsi musel letět jak blázen :smich:

Odkaz ke komentáři

Auto je to na prvni pohled krasne .)ale proste ja sem kovany Fuhrer :)tzn. nudny technokraticky design plne funkcni, v extremne tezkem kombiku s nahonem na ctyri kola pohaneny extremne zravym preplnovanym benzinovym motorem, ktery v klidu dokaze jezdit za 10litru N95tky, na parkovisi ji kazdy prehlidne a na ceste kazdemu ujete :smich:

Odkaz ke komentáři
Auto je to na prvni pohled krasne .)ale proste ja sem kovany Fuhrer :)tzn. nudny technokraticky design plne funkcni, v extremne tezkem kombiku s nahonem na ctyri kola pohaneny extremne zravym preplnovanym benzinovym motorem, ktery v klidu dokaze jezdit za 10litru N95tky, na parkovisi ji kazdy prehlidne a na ceste kazdemu ujete :smich:

Amen

Odkaz ke komentáři

A myslíš si ,že se tvojí octy nidk onevšímá ? :smich: Já myslím,že budí pozornost dosti :) ,ale taky by se mi líbila nějaká M3 nebo S4 :smich:

Odkaz ke komentáři
Má tam napsané "no ESP".

Taky si rikam ze ESP by mu tudle kreaci spiso dokurvilo...ESP fajne dokud dokaze smyk krotit, jak uz se auto roztoci je lepsi bez nej korigovat....aspon u me mi to tak pripada...ale pak vyvstava otazka ci jezdit vice v rezimu ESP OFF, nebo ON :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...