Ares.RS Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Kloučci moji loučím se jdu do hajan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Neznáte někdo nějakého šikovného lakýru co by mi šprysknul pár fleků na autě ? pokud to někdo takto dělá ? ... Ares Dobrou : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Dobrou. Jero někde jsem měl odkaz na nějakou lakovnu u Ostravy .Ale mužu se zeptat toho co mi lakoval nárazník ,momentalně je ale na týden na rybách v Maďarsku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Marku tady jen tak narychlo moje prosba ;) Svítí mi to tak a rádbych ,aby mi to svítilo jako na obrásku se šipkama : 1.červená - je tam mlhovka takže tam funguje světlo 2.modrá - je připravené pro žárovku ,ale není tam plíšek ani kabeláž 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Dobrou.Jero někde jsem měl odkaz na nějakou lakovnu u Ostravy .Ale mužu se zeptat toho co mi lakoval nárazník ,momentalně je ale na týden na rybách v Maďarsku To nespechá , chtělbych to dát dokupy až bude veškerý šutr z cest ,je to hnus . Jednalo by se o malíčká místa /cca jeden klasický lak ve spreji / ,akorát nevím jestli dělají takové malé fušky ;) Tyvoe ,tak to mě podělej :) :D :D Rozbalil jsem balík s pružinama co mi dneska přišly a ti blbci mi poslali 3 přední a jednu zadní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 No pánové půlnoc se kvapem blíží tak že se půjdu taky natáhnout ať jsem ráno jako rybyčka :) ,dobrou noc , vytrvalci. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Dobrou :) a přeju hezkou půlnoc ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Tyvoe ,tak to mě podělej :D :D Rozbalil jsem balík s pružinama co mi dneska přišly a ti blbci mi poslali 3 přední a jednu zadní Tak to máš na trojkolku. :D ;) :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Tyvoe ,tak to mě podělej :D Rozbalil jsem balík s pružinama co mi dneska přišly a ti blbci mi poslali 3 přední a jednu zadníTak to máš na trojkolku. :D ;) :) :D :D asi urvu Hondě jedno kolo :D :D to je malér , no psal jsem mejla a posílam zpátky no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Taky valím do pelechu : ) Carlosi Dobrou noc ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 dobré rano......na stodolní samej dement, furt samá bitka, policajti, samé divné individua, ještě že mám svuj oblíbeny bar a v poho milou obsluhu, jinak bych byl nasrán.....teplo, tak šly hovna do ulic ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Pokud dám kola na auto,ale středová díra bude větší vadí to ?? S tím,že šrouby krásně kolo vycentují a drží v žlábku tak ,že nehážou s autem ani nic podobného Dobre ranko a vypada ze bude krasne dneska venku ;) Jery,znamy od kamose mel kola bez krouzku a trepalo mu to . Dal je tam a klidek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 dobré rano......na stodolní samej dement, furt samá bitka, policajti, samé divné individua, ještě že mám svuj oblíbeny bar a v poho milou obsluhu, jinak bych byl nasrán.....teplo, tak šly hovna do ulic ;) Dobré ráno a myslím si, že lepší už to nebude!!! Bude to čím dál horší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Dobré ránko ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 že by už konečně bylo teplo ?? ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Dobré ránko ;) :) No čus kde si byl včera??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 že by už konečně bylo teplo ?? ;) :) Je tu jaro !!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 No čus kde si byl včera??? v rodině byly narozky, tak jsem zase seděl u kavy ;) :) , ale dneska si to nahradím a něco zrobit na autě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Je tu jaro !!!! moje čidlo už to zaregistrovalo, jsem alergik a frňák už mám červený jak nějaký alkáč ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 v rodině byly narozky, tak jsem zase seděl u kavy ;) :) , ale dneska si to nahradím a něco zrobit na autě Všecko špatně, všecko špatně - byl tam právě i rosťa ( kaproš ) tak by sme tam byli všichni 3 karviňáci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Všecko špatně, všecko špatně - byl tam právě i rosťa ( kaproš ) tak by sme tam byli všichni 3 karviňáci njn vyjde to příště, Kaproš bydlí kousek ode mě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Všecko špatně, všecko špatně - byl tam právě i rosťa ( kaproš ) tak by sme tam byli všichni 3 karviňáci 3?? a Maros není Karviňák ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 njn vyjde to příště, Kaproš bydlí kousek ode mě Už si tem někde viděl jeho octu??? maroš je z albrechtic nebo tam někde - myslím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Ahoj JERO - tak co jaké máš teďkom spaní - brečí??? nebo klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Dobre ranko a vypada ze bude krasne dneska venku ;) Jery,znamy od kamose mel kola bez krouzku a trepalo mu to . Dal je tam a klidek. Mě to zatím netřepe ,ale určitě je tam prásknu Jinak přeji všem krásné slunečné ráno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Ču rosťouš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Už si tem někde viděl jeho octu??? maroš je z albrechtic nebo tam někde - myslím ne neviděl, asi je neviditelný :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Mě to zatím netřepe ,ale určitě je tam prásknu ;) Jinak přeji všem krásné slunečné ráno :) čau hlavně aby zůstalo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Ahoj JERO - tak co jaké máš teďkom spaní - brečí??? nebo klid Zdarec :) (klep,klep) je to vpohodě ,vyspaný jsem ;) a únavu pocituju jen z práce :) ...Malý je super Dneska má týden co je na světě a za tech 7 dní plakal 4x a to ještě ve chvílích kdy se mu něco nelíbilo : koupání,kontrola doktora apod :)) Takže zatím je to vpohodě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ares.RS Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 ne neviděl, asi je neviditelný :) ;) musím se ho zeptat jak to dělá - taky bych chtěl, aby bylo moje auto neviditelné kvůli těm nenechavcům 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.