Jirka Zubek Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Co říkáte na tohle ? http://www.aukro.cz/item962801791_autoradi...octavia_ii.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Hoj Jirko: Vypadá to dobře. O kolik je dražší ta verze s tím DVB-T tunerem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Co říkáte na tohle ? http://www.aukro.cz/item962801791_autoradi...octavia_ii.html Kup radši kola :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Kup radši kola :o Já bych řekl, že s rádiem je větší sranda :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Ale s kolama je to větší paráda :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 NO NAZDAR, TU JE ZAS ŽIVO JAK V MÁRNICI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Ale s kolama je to větší paráda JURO V TOMTO PŘÍPADĚ SOUHLASÍM S WOODYM KOLA DĚLAJÍ AUTO :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Cozeeee? Dneska mame nejakou party na tema marnice? ze o tom nic nevim :P :) Dobra, v tom pripade vyhlasuji soutez o nejlepsi "Černý" vtip ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Dobrý podvečer 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 AHOJ MIRO,TAK UŽ JSEM SI TO O TÉ NÁLEPCE ČETL U BADYSA V TOPICU :) NEJVÍC SE MI LÍBILA BADYSOVA HLÁŠKA.......ŽE PRÝ JSEM CAPSLOCKOVÝ GURU :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Zdravíčko :P HOOOOOJ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Lidickove, nemate prosim nekdo moznost sehnat antenu(ploutev) treba ze superba? Nejlepe dvojvyvodovu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Čaaáááu ty jeden caps guru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Lidickove, nemate prosim nekdo moznost sehnat antenu(ploutev) treba ze superba? Nejlepe dvojvyvodovu O jedné bych věděl , v třinci na parkovišti se někdy vyskytuje :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Ahoj.tak jsem konecne doma. Dneska jsem to rychle prelouskal.Jde videt ze uz je teplo a malo kdo sedi v hospe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Tak ja teda zacnu... "Reportér z nejmenované televize přijede do malé české vesnice, kde žije podle statistiky nejstarší občan v republice. Udělá rozhovor a ke konci se staříka zeptá, jestli si pamatuje nejhezčí zážitek ve svém životě. "No, to bylo tehdy, když se ztratila předsedovi třináctiletá dcera. To ji tři dny hledali všichni chlapi z vesnice a když jsme ji našli tak jsme od radosti tři dny chlastali a tři dny jsme ji všichni šukali" Reportérovi se podlomí kolena. "No tak tohle ven nemůže!", myslí si. "No tak staříku to je hezký, tak mi povězte jestli se pamatujete na váš druhý nejkrásnější zážitek". "A jo. To bylo tehdy, když se ztratila z družstva kráva.. To ji hledali tři dny všichni chlapi z vesnice. No a když jsme ji našli tak jsme od radosti tři dny chlastali a tři dny jsme ji šukali". Reportér málem omdlel, ale nějak se přeci jen vzpamatoval. "No dědo, když tohle byly nejhezčí zážitky, tak jsem zvědav jaký byl váš nejhorší zážitek?"¨ .... no, to bylo tehdy, když jsem se ztratil já ..." 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 :P Dobré :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 TAK JÁ BUDU POKRAČOVAT NÁPIS NA NÁHROBNÍM KAMENI.......TADY LEŽÍ MOJE ŽENA A JÁ DOMA ODPOČÍVÁM V POKOJI :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 ŘIDIČ KAMIONU SRAZÍ DVA CIKÁNY, PŘI VYŠETŘOVÁNÍ NEHODY SE POLICISTA PTÁ ŘIDIČE......PANE ŘIDIČI JAKOU RYCHLOSTÍ DO VÁS TI ROMOVÉ NARAZILI ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Tak ja teda zacnu..."Reportér z nejmenované televize přijede do malé české vesnice, kde žije podle statistiky nejstarší občan v republice. Udělá rozhovor a ke konci se staříka zeptá, jestli si pamatuje nejhezčí zážitek ve svém životě. "No, to bylo tehdy, když se ztratila předsedovi třináctiletá dcera. To ji tři dny hledali všichni chlapi z vesnice a když jsme ji našli tak jsme od radosti tři dny chlastali a tři dny jsme ji všichni šukali" Reportérovi se podlomí kolena. "No tak tohle ven nemůže!", myslí si. "No tak staříku to je hezký, tak mi povězte jestli se pamatujete na váš druhý nejkrásnější zážitek". "A jo. To bylo tehdy, když se ztratila z družstva kráva.. To ji hledali tři dny všichni chlapi z vesnice. No a když jsme ji našli tak jsme od radosti tři dny chlastali a tři dny jsme ji šukali". Reportér málem omdlel, ale nějak se přeci jen vzpamatoval. "No dědo, když tohle byly nejhezčí zážitky, tak jsem zvědav jaký byl váš nejhorší zážitek?"¨ .... no, to bylo tehdy, když jsem se ztratil já ..." Luxus :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Stojí cigan u velké díry a za ním skin,"dej takhle ruce"řekne skin a nastaví ciganovi ruce,poté ho skopne do díry,takhle to udělá s pár dalsima a příjde za nim kamos,"pojď jdeme na pivo!". a ten na to "Počkej jen dohraju tetris" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Tak jak kluci z Jíčína :P ráno dáme kafíčko ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Jero asi budou ta kola co jsem koupil (poslední) na prodej dnes jsem to konzultoval s Raztym a zůstavám u původních .Budou se předělávat náboje. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 tenhle me vzdycky pobavi Ve vězeňské cele jsou: zoofil, pedofil, nekrofil, masochista a milovník adrenalinových sportů. Zoofil říká: "Kdyby tu tak byla nějaká kočka...", pedofil dodá:"...nebo koťátko...", nekrofil: "...a kdyby tak bylo mrtvé...", masochista: "...tak já ho zabiju..." a milovník adrenalinových sportů: "Mňau..." 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 pěkný crash u jeremenka.... porsche cayman nezvládlo sjezd na rudnou škoda ho jiank brý večer.... tak jsem dneska opravil Laurinku, tak mám radost jak svina...bylo to fakt snímač otáček, a už to zas rube a rube, peckáááá dám se na to :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Cau Bade. Nezapomel jsi na me? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Tak to je dobře že jsi na to kápnul .A jak jsi daleko s Krtkem?Foukátko je namontováno? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 23, 2010 Sdílet Odesláno Březen 23, 2010 Jero asi budou ta kola co jsem koupil (poslední) na prodej dnes jsem to konzultoval s Raztym a zůstavám u původních .Budou se předělávat náboje. :P Kurnia fakt ? to 15" co za ně ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.