Kube Odesláno Duben 30, 2010 Sdílet Odesláno Duben 30, 2010 Ahoj Zdenku :) Kluci je moc problemu se znenou barvy auta? A nemyslim tim tu praci ale papirovani...... V tomhle se nevyznam tak se radeji zeptam.... Tak nic no. Tady je vymalovano tak ja du taky. Dopiju pivko a jdu chrnet..... Tak dobou noc a ja teda zamknu a zhasnu..... Ahoj rano Bando a hezke sny!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Duben 30, 2010 Sdílet Odesláno Duben 30, 2010 copak to je? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Čau ve spolek :) počasí nic moc :D jako víkend 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 dobre ranko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Čaute, venku hnusně tak hurá do garage udělat servisní prohlídku. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 dobre ranko. Maroš čus ty máš tady tu nalepku na sklo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 jj,mam ji ale uz mi mizi :) takze budu kupovat novou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 (upraveno) Ahoj Zdenku :) Kluci je moc problemu se znenou barvy auta? A nemyslim tim tu praci ale papirovani...... V tomhle se nevyznam tak se radeji zeptam.... Dobre uprsene rano bando, Kube je to celkem sranda, na technicke ti daji papir ze mas jinou barvu a na inspektoratu ti tu zmenu zanesou do TP... Žádost o provedení změn údajů v registru silničních vozidel musí obsahovat: •vyplněná žádost o zápis změn v registru silničních vozidel, •technický průkaz silničního motorového vozidla a přípojného vozidla, •osvědčení o registraci vozidla (malý TP), •souhlas vlastníka silničního vozidla, •správní poplatek 50,- Kč. Při jednání je nutno předložit: •občanský průkaz, Upraveno Květen 1, 2010 uživatelem Janek250 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Bre rano :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 copak to je? :) Pruser... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 proč? :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 proč? :) :D jen tak :( v 13 hod za Frydkem joooo????? Jak se to chova?? Co geosku jsi udelal ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 copak to je? :) Tys to brutalne snizil ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Tys to brutalne snizil ? Z extremu do extremu ze??? :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 TO Janek: tak to zni jako legara. To toho pickupka muzeme hledat v jakekoliv barve TO ALL: Breeee rano, breee rano...... :) TO Jajic: Bo kdo tam pro ty cigara poleze...... To je ten pruser..... :D :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 jen tak :) v 13 hod za Frydkem joooo????? Jak se to chova?? Co geosku jsi udelal ??? geomku jsem nestihl a je to znát.....chová se to jak Fidelova OII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Kube....nepoleze tam nikdo....dokonce i já debil je tam zapomněl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 (upraveno) Z extremu do extremu ze??? :) :D pokud to je tak tak je to pekelny rozdil. Upraveno Květen 1, 2010 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 jak extrém.....akorát :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 (upraveno) no pekne to sedi oproti tomu cos mel na srazu :) cos tam dal ,ten stelovak ? Upraveno Květen 1, 2010 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Tak to je fakt paradicka!!!!! A ty kola delaj jeste vic!!!!! Fakt moc pekne!!!!! Ty kola jsou dvoudivlne nebo jen imitace!!!! Ja chci taky 18" Fakt rasavice :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Tak to je fakt paradicka!!!!! A ty kola delaj jeste vic!!!!! Fakt moc pekne!!!!! Ty kola jsou dvoudivlne nebo jen imitace!!!! Ja chci taky 18" Fakt rasavice :) :D je to jen imitace....ale 19" :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 je to jen imitace....ale 19" To si delas prdel?!?!?!!!!! Ty kravo jak jsto tam legalne dostal? Jsou ale opravdu MOOOOC hezke!!!!! :D No a v kombinaci s tim podvozkem v atute za jizdy uz ani nemluvis co :) :D :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Aby jste neřekli, že jen pracuji a spím tak sem dám nějaké fotos :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Krasna prace!!!!! Sikula :( :D Jinak ahoj Woody. Jak dopadla nocni? Ze jses vcera vecer uz neozval? Ja tady byl az skoro do 2h........ Jsi asi chrapal co :) :D A ahoj Pavle :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Ahoj, noční v poho, ale jsem marod a tak mě nic nebavilo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Ahoj, noční v poho, ale jsem marod a tak mě nic nebavilo To me mrzi.... Me je dneska taky nejak divne...... A ja tady kvuli tobe tak ponocoval..... :) :D Copak vubec delas za praci? Teda jestli to neni tajemstvi? Cau Janku. Copak provadis? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Není to tajemství jsem manipulant na neutralizační stanici :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Woody super,uz jsem cetl u tebe v tematu :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Hoši potřeboval bych poradit se svorkovnicí, nevíte náhodou jako číslo by to mělo být na toto ? Hledal jsem v etce ale marně. Číslo toho denního svícení je 5J0941067 a potřebuji číslo svorkovnice ať vím co objednat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.