Přejít na obsah

El.mag ventily

Doporučené příspěvky

Zdravim kluci,muzete napsat cisla ventilu n18 a n75 co jsou origo?Mam ted v aute n75 1J0 906 627A a n18 1J0906 627.18 ma cerny kloboucek a 75 bily,ma to tak byt?Jelikoz chci vymenit n75 a dostal se mi do ruky ventil s oznacenim 1K0 906 627D a pry by to mela byt nahrada za n75,ale ma cerny kloboucek.Diky za info a vysvetleni

Odkaz ke komentáři

Ten stym ciernym klobucikom je lacnejsia varianta podla mna . ale osobne by som sile do originalu .Nahrada nemusi byt spatna ale moj nazor je original dile je original diel . Zvykol som davat do auta lacnejsie diely ale vecinou to tak byva ze lacny vydrzi menej nez orignal ale nei vzdy to tak musi byt . Osobne pouzivam uz len original diely a ziaden problem

Odkaz ke komentáři
  • o 11 měsíců později...

a zjistím rozdíly? nedávno mě zlobila N75 tak mi ji objednali novou dali tam a auto jezdí.. poslední dobou ale po vytažení klíče vrní N75 tak dnes koukám a mám tam ventil s číslem 1J0 906 627 (7.02183.01.0) je to Pireburg a má černou hlavičku. Starou mám doma ta má bílou a číslo 1J0 906 627A. Takže dle mě tam mám N18 jelikož mi to tak ukazuje to číslo a (A) je na turbo takže N75. Víte někdo jaký je v těch ventilech rozdíl zda to vadí či nevadí že ho tam mám? děkuji

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...