Olda85 Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 Zdravím. Mám trošku prekérku asice kleklý motor AGU a nabídku na AUM. Otázka zní, jak moc velký problém bude rozchodit AUM v kastli s el. pro AGU. Co tam je tolik jiný? Jinak není problém ten AUM oholit a použít na něj díly z AGU. No rpostě nevím jak dál no :) Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
filipV Odesláno Srpen 24, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 AUM s elektrikou z agu nepůjde, musel bys přehodit komplet motorový svazek, budíky, řídící jednotka, elektronický plyn ... Záleží co chceš použít z toho aum motoru, spodek motoru bude stejný, hlava taky akorát aum má přenastavování vaček, tak tam dát vačky z agu. Co znamená kleknul motor, se zadřel nebo praskl rozvoďák??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olda85 Odesláno Srpen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 Koupil jsem už s údajně zadřeným motorem. takže stačí vyměnit a jede se dál. Nicméně mi to nedalo a zkoušel jsem motor nakopnout a po 4. otočení normálně chytl a běží. Problém je v tom, že klepe. koukal jsem kolik má oleje a hladina je sotva na měrce, takže třeba nejsou dostatečně tlakovány hydroštely a proto bouchaj. Pán co mi to prodával řikal, že normálně jel a motor začal zpomalovat až zastavil. Po zastavení s ním nešlo hnout, tak to odtáhl dom a po vychladnutí si to odlehlo a motorem otočit šlo, ale nechytal. Tak to neřešil a sehnal jiný auto jelikož potřebuje jezdit a nemá čas na opravu. Tak jsem od něj auto vzal a momentálně mám dobrou nabídku na AUM motor, tak sháním info co k tomu je potřeba. Elektronický plyn je otázkou nějaké elektroniky u pedálu a nebo je to nějaká záležitost pouze na klapce, ke které navíc povedou kabely. Díky,. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Srpen 24, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 Jak vyřešíš zápis v TP. Nebude nic souhlasit. Jedná se o úplně jiný motor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olda85 Odesláno Srpen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 Tak papírově je to jedno. Změní se na motoru TYP a hotovo. Zásah do konstrukce to není a jedná se o stejný motor. Ale samozřejmě primárně sháním AGU motor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 24, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 to by ti musela schválit škoda auto jako výrobce vozidla, pokud to neschválí, tak jedině individiální přestavba. Ale AGUček je plno, určitě seženeš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olda85 Odesláno Srpen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2012 Právě že sehnat použitelný AGUčko je trošku problém :( nejradši bych sehnal pěkný AUM a ze 2 motorů udělal jeden dobrej. Problém až tak moc velkej to asi nebude. Mám ještě feldu 1.4 a tu sem si motoricky stavěl uplně sám a pohoda. :) Nejdřív ale ten stávající rozeberu ať vím kde se to přidřelo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olda85 Odesláno Srpen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2012 Sehnal jsem AGU, Vyřešeno :) prosím o smazání dotazu. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fox360 Odesláno Březen 23, 2013 Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 Zdravim, nechci zakladat nove tema a tak pisi sem. Nevi nekdo jestli jsou nejake rozdily u bloku motoru ktery je ulozen pricne oproti podelnemu (napr. AGU vs. AEB) Jde o to ze moje A6 ma diru v bloku ale mam doma jedno AGU z octy. Mam radeji sehnam to AEB nebo by to slo seskladat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Olda85 Odesláno Březen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 Podle mě tam určitě rozdíl bude. Dost možná ve vaně kvůli náklonu motoru. Ale blok by měl snad jít přeskládat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fox360 Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 To jo s vanou jsem pocital,ale vcera jsem vyndal motor z A6 a porovnal s tim co mam z ockavky a je tam vic rozdilu i v samotnym bloku. Takze kdyby nekdo resil podobny problem, tak podelne s pricnymi zamenit nejdou. Teda v mem pripadede to bylo AEB s AUM (prednim jsem jsem se s AGU spletl) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.