Přejít na obsah

Zámměna 1.8T AGU za AUM

Doporučené příspěvky

Zdravím. Mám trošku prekérku asice kleklý motor AGU a nabídku na AUM. Otázka zní, jak moc velký problém bude rozchodit AUM v kastli s el. pro AGU. Co tam je tolik jiný? Jinak není problém ten AUM oholit a použít na něj díly z AGU. No rpostě nevím jak dál no :) Díky.

Odkaz ke komentáři

AUM s elektrikou z agu nepůjde, musel bys přehodit komplet motorový svazek, budíky, řídící jednotka, elektronický plyn ... Záleží co chceš použít z toho aum motoru, spodek motoru bude stejný, hlava taky akorát aum má přenastavování vaček, tak tam dát vačky z agu.

Co znamená kleknul motor, se zadřel nebo praskl rozvoďák???

Odkaz ke komentáři

Koupil jsem už s údajně zadřeným motorem. takže stačí vyměnit a jede se dál. Nicméně mi to nedalo a zkoušel jsem motor nakopnout a po 4. otočení normálně chytl a běží. Problém je v tom, že klepe. koukal jsem kolik má oleje a hladina je sotva na měrce, takže třeba nejsou dostatečně tlakovány hydroštely a proto bouchaj.

Pán co mi to prodával řikal, že normálně jel a motor začal zpomalovat až zastavil. Po zastavení s ním nešlo hnout, tak to odtáhl dom a po vychladnutí si to odlehlo a motorem otočit šlo, ale nechytal. Tak to neřešil a sehnal jiný auto jelikož potřebuje jezdit a nemá čas na opravu. Tak jsem od něj auto vzal a momentálně mám dobrou nabídku na AUM motor, tak sháním info co k tomu je potřeba.

Elektronický plyn je otázkou nějaké elektroniky u pedálu a nebo je to nějaká záležitost pouze na klapce, ke které navíc povedou kabely. Díky,.

Odkaz ke komentáři

Právě že sehnat použitelný AGUčko je trošku problém :( nejradši bych sehnal pěkný AUM a ze 2 motorů udělal jeden dobrej. Problém až tak moc velkej to asi nebude. Mám ještě feldu 1.4 a tu sem si motoricky stavěl uplně sám a pohoda. :) Nejdřív ale ten stávající rozeberu ať vím kde se to přidřelo.

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...