Ricardo761 Odesláno Srpen 29, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2012 ahoj omlouvám se předem,pár příspěvků jsem sice ohledně toho četl,ale nejsem z toho moudrý tak se nezlobte jestli to budu psát nanovo...předevčírem jedu z práce a najednou mi za jízdy zdechl zničehonic motor a auto už nenastartovalo.Při pokusu a startování všechny kontrolky zhasnou,auto točí ale prostě nechytne,jen mi ted koukal ,,mladej´´ pod haupnu a říkal že benzín je cítit že ho to asi dává,jestli to nebude v cívce nebo tak.Chci se proto zkušenějších zde zeptat,po čem bych měl cca jít a na co se při řešení problému zaměřit,svíčky tam jsou nové tříbodovky tak nvm,autům až tak moc nerozumím,dělám si jen menší opravy...předem moc díky všem za rady a názory a ještě jednou se omlouvám jestli tu jen něco kopíruju... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 29, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2012 prvni cem bych zacal je dig.vagem pak budes vedet vice ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ricardo761 Odesláno Srpen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2012 prvni cem bych zacal je dig.vagem pak budes vedet vice ;) ok zkusím díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Srpen 30, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2012 (upraveno) já tipuju zapalovací trafo KO. Zkus vytáhnout prostřední konektor z rozdělovače(co jde od cívky), podržet ho 1mm od něčeho kovového na motoru a startnout...jestli bude házet jiskru Upraveno Srpen 30, 2012 uživatelem TomášT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ricardo761 Odesláno Srpen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2012 já tipuju zapalovací trafo KO. Zkus vytáhnout prostřední konektor z rozdělovače(co jde od cívky), podržet ho 1mm od něčeho kovového na motoru a startnout...jestli bude házet jiskru ahoj zkusil jsem podle tvé rady a jiskru to nehází,takže asi koupě nového co ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Srpen 31, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2012 no asi nic jinýho nezbyde. Nemusíš kupovat originál, ale nekupuj hlavně čínu. Doporučuji značku BERU (tu mám ve svém už 4 roky) a nebo Tesla Blatná... Jaký trafo tam máš ty? Ještě původní? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ricardo761 Odesláno Září 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2012 no vypadá už hodně unaveně tak asi bude ještě původní,předešlý majitel se asi o auto moc nestaral,a já který autům moc nerozumím teď všechno postupně opravuju podle času.kterého bohužel moc nemám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Motoman Odesláno Září 1, 2012 Sdílet Odesláno Září 1, 2012 Ahoj, tohle mi dělala vadná spínačka, mění se vnitřek, originální díl stojí 800,-. Přesně jak popisuješ - kontrolky nesvítí, motor točí, ale jiskra nikde... když jsem sundal plast pod volantem kolem spínačky a zahejbal kabelama a spínačkou, tak to najednou šlo. Po výměně vše OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ricardo761 Odesláno Září 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2012 Ahoj, tohle mi dělala vadná spínačka, mění se vnitřek, originální díl stojí 800,-. Přesně jak popisuješ - kontrolky nesvítí, motor točí, ale jiskra nikde... když jsem sundal plast pod volantem kolem spínačky a zahejbal kabelama a spínačkou, tak to najednou šlo. Po výměně vše OK. tak zrovna spínačku novou mám koupenou,k autu totiž byl jen jeden klíč tak jsem koupil novou s dvěma,ale asi budu ten kod co u toho je na štítku nechal nahrát do řídící jednotky že? nebo to jde i bez toho a stačí jen vyměnit?jak říkám moc tomu nehovím tak se radši zeptám :lool: ,ještě že mám druhé auto pracovní tak nemusím jezdit busem tak oktule třeba 14 dní vydrží stát :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Září 2, 2012 Sdílet Odesláno Září 2, 2012 tak začni tou spínačkou, když ji máš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.