Přejít na obsah

Startování

Doporučené příspěvky

ahoj omlouvám se předem,pár příspěvků jsem sice ohledně toho četl,ale nejsem z toho moudrý tak se nezlobte jestli to budu psát nanovo...předevčírem jedu z práce a najednou mi za jízdy zdechl zničehonic motor a auto už nenastartovalo.Při pokusu a startování všechny kontrolky zhasnou,auto točí ale prostě nechytne,jen mi ted koukal ,,mladej´´ pod haupnu a říkal že benzín je cítit že ho to asi dává,jestli to nebude v cívce nebo tak.Chci se proto zkušenějších zde zeptat,po čem bych měl cca jít a na co se při řešení problému zaměřit,svíčky tam jsou nové tříbodovky tak nvm,autům až tak moc nerozumím,dělám si jen menší opravy...předem moc díky všem za rady a názory a ještě jednou se omlouvám jestli tu jen něco kopíruju...:rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Ahoj, tohle mi dělala vadná spínačka, mění se vnitřek, originální díl stojí 800,-. Přesně jak popisuješ - kontrolky nesvítí, motor točí, ale jiskra nikde... když jsem sundal plast pod volantem kolem spínačky a zahejbal kabelama a spínačkou, tak to najednou šlo. Po výměně vše OK.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, tohle mi dělala vadná spínačka, mění se vnitřek, originální díl stojí 800,-. Přesně jak popisuješ - kontrolky nesvítí, motor točí, ale jiskra nikde... když jsem sundal plast pod volantem kolem spínačky a zahejbal kabelama a spínačkou, tak to najednou šlo. Po výměně vše OK.

tak zrovna spínačku novou mám koupenou,k autu totiž byl jen jeden klíč tak jsem koupil novou s dvěma,ale asi budu ten kod co u toho je na štítku nechal nahrát do řídící jednotky že?:rolleyes: nebo to jde i bez toho a stačí jen vyměnit?jak říkám moc tomu nehovím tak se radši zeptám :lool: ,ještě že mám druhé auto pracovní tak nemusím jezdit busem tak oktule třeba 14 dní vydrží stát :P

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...