Přejít na obsah

4x4 bohužel "BaBitchka"

Doporučené příspěvky

Každopádně počítej s pokutou, možným nátlakem na sloupnutí na místě a nebo nejhůř se správním řízením. Tohle ti bohužel v našem bánanystánu totiž vážně neprojde. Měli jsme takhle žlutý světla na civicu a první kontrola a už jsme je museli dát do původního stavu.Jinak by nás nenechali odjet.

Upraveno uživatelem DanTe
Odkaz ke komentáři

Taky sem měl vartu,v autě byla 4roky a až ted klekla,neříkám že to je nějakej sráč,to vůbec.Já sem sám chtěl koupit Vartu ale co jsem se ptal lidí i mi to řeklo pár mechaniků tak Bannerky mají udajně daleko větší životnost než Varty.Můžu to potvrdit,děda má v autě Bannerku už 8let a pořád drží..Ale je jasný,že každej na to má jinej názor.. :loool::palec: ;)

Edit: Myslel jsem cenově tím že banner je dražší.

Odkaz ke komentáři

Ehm nechcu hanit bannerky ale .... v rs ji mam rok a pul, golf dva roky 1,6 a zelena 1,8 t dva roky a ted pri prvnich mrazech kaput .... radost kupovat 3 baterky pred svatky :lool: Vzal sem Varty Silver

ps: staram se o ne, dve jezdi kratke trasy, jednou za ctvrt roku dobijene externe a rs jezdi jen dlouhe ale co pul roku nabiti... a stejne neuznana reklamace :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...