Přejít na obsah

4x4 bohužel "BaBitchka"

Doporučené příspěvky

Tak jenom sem napíšu, o čem jsem spekuloval s Márou. Napadlo mne, jestli to nemůže být zaseklou tou regulací na turbu. (resp. ta páčka kterou ovládá podtlaková baňka) Že drží otevřená, turbo tlačí víc vzduchu než na volnoběh má, a protože tam jde více vzduchu, tak má motor vyšší otáčky. Co na to říkáte chlapi? Je to možné?

Přiznám se, že nejsem žádnej odborník přes to, jak turbo funguje, ale tohle mi připadá docela možné. Na turbu co mám já na ALH vím, že ta baňka ovládá geometrii lopatek, ale co dělá na turbu u AGR jsem si jen odvodil jen z obrázků.

post-16683-0-61585800-1386101526_thumb.jpg

Myslím si, že to funguje tak, že když je ten ventil otevřený, tak jdou výfukové plyny přes ten ventil, tudíž tolik neroztáčí turbo a právě tím, že se ten ventil zavře, tak všehny splodiny jdou do turbíny, tím jakoby turbo zapne a začne víc tlačit ne ? Pokud to tedy funguje tak, jak jsem si odvodil z obrázku, tak by ta zaseklá páčka mohla ty otáčky ovlivňovat ne?

Chytřejší mě kdyžtak opravte palec.gif

Odkaz ke komentáři

Ani se ti nedivím, že už to vzdáváš :( , jinak žlutý žárovky dělá např. Osram http://www.zbozi.cz/?q=osram+allseason#utm_source=search.seznam.cz&utm_medium=link&utm_term=osram+allseason&utm_content=lista nebo jak píše Mirouch, obrátit se na Superfattyho. Já jsem se ho tuším loni ptal na žlutý žárovky a pokud si dobře pamatuju, tak je schopnej sehnat žlutý žárovky Nokya http://mtqinc.com/nokyausa/headlights/hy/hy.php , který fakt svítí dost žlutě :palec: , jen cena je bohužel trochu vyšší :(

Odkaz ke komentáři

Já ted momentálně řeším jiný problém,včera sem měl jet narychlo do Prahy tak že sednu a pojedu,jo leda H.. Ani to neotočilo,nejspíš baterka,ale je to divný,před 14dnama jsem jí dobíjel .tak proč se hned tak rychle vybije?..Asi je to tim že v tom autě už je 6tou zimu :D . :blink:

Ježíšek mi donese nějakou Vartu bud 74 nebo 80Ah.. :palec:

Edit: Za žlutý žárovky fakt 800,- nedám to radši budu čekat na tyhle... :D žárovky mám ted nějaký osram night break nebo tak nějak,oni svítí strašně dobře,ale zaprší nebo je sníh a je vidět H.... :rolleyes: proto žlutou

Odkaz ke komentáři

JJ Nokya je darda a od Osramu už ta cena ujde, ale pokud by jsi měl vyměnit všechny žárovky co máš vepředu, tak už to taky něco bude stát. Navíc, když máš teď baterku KO, tak máš zase jiný výdaje... Co se ještě týká žáreovek Osram NB, tak svítí fakt dobře, ale za mokra jde díky bělejšímu světlu hůř vidět, naopak na sněhu jsem měl velmi pozitivní výsledek, ten sníh při nasvícení těmato žárovkama pěkně září, takže osobně jsem viděl hodně dobře (nyní mám už jiný žárovky) ;)

Odkaz ke komentáři

Směju se lol.gif

Ale stát se to může každému rolleyes.gif

Podle mne jediná cesta bude spodem pod motor. Buďto když sundáš dekl pod motorem, tak dosáhneš na otevírání kapoty (to si ale nejsem jistý zda ti půjde otevřít) nebo asi nejlepší bude připojit baterku ke startéru. Na startéru zapojíš baterku, a dálkou odemkneš. Pak už jen dáš do auta baterku, tam kam patří palec.gif

Teď mě ještě napadlo, jestli by jsi se nedostal levým podběhem přímo k tomu místu kde je baterka, ale nejsem si jistý. Tam už by jsi také pouze připojil baterku popř. nabíječku a dálkou auto odemkl.. Hodně štěstí a ať si připadáš co nejméně jako zloděj, až tě budou lidi pozorovat někde na sídlišti lol.gif

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...