škodik Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 ahoj, mám v autě webasto,má takovou hranatou ovládací krabičku,jenže nemám k němu manuál,takže nevím jak se ovládá,a i třeba bude nějaká údržba. Nemáte někdo manuál a nebo nějaké rady,sezona se blíží...děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luďa Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Co kdybys sem hodil fotku ovládání? :-O Jinak údržbu ty žádnou neděláš, jen si měníš baterii v dálkovým ovládání a i v létě máš jednou za měsíc nechat topení ohřát motor, aby pracovalo. Když ho pustíš po půl roce nebo i dýl, tak z 99% případů topí až tak na 4 pokus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Září 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2009 tady je foto ovládání a štítku,jinak dálkový ovládání bohužel nemám.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fugas Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Já mám úplně stejné Webasto v Octavii a jelikož to mám z SRN a jenom chvíli, tak nevím, jestli to vytápí motor, nebo i kabinu. Už jsem ho odzkoušel - funguje, ale spíš fouká do motor. prostoru. Tak jak to vlastně je?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 to já nevím,moje je taky ze SRN ,ale bohužel nefunguje nebo to neumím ovládat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 sice nezávislý topení nemám, ale koukal jsem na netu a na českých stránkách výrobce jsou i návody :) http://www.webasto.cz/navody/media/osobni/...diny_tt_c_e.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fugas Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 Díky moc, ještě že tě máme. A pro Škodíka - vůbec nic na tom není. Zmáčkneš plamínek úplně nalevo a ono se rozběhne. Nebo SET a můžeš ladit čas zapnutí (musíš mít seřízeny hodiny). Jinak to běžně opravují i revizují. Teď mi známým bylo řečeno, že to slouží pouze k předehřevu motoru. Kabina bohužel!!! No nevím...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sokol Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 Já mám taky takovou krabičku a je jednoducha.Jinak já když nechám větrák aspon 1ku tak mi fouká i do kabiny,až se trochu ohřeje voda,to je jasný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fugas Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Máš pravdu, už jsem se to dočetl. Měl by být ventilátorek puštěn zhruba na 1/3 výkonu a pak jde ohřev i do kabiny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 plamínek jsem zkoušel,ale bohužel :) doetl jsem se,že ještě pojistku tak se můsím kouknout kde je a když to neklapne tak to dám zkontrolovat a provést údržbu v servisu,....když už to tam mám tak at maká :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fugas Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Přesně tak. Jinak hodně štěstí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 děkuji,snad to klapne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.