2308tomas Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 ahoj vsetci som novy na fore a rad by som sem pridal moju octavku, verim ze sa vam bude pacit. je to 1.9tdi 110hp elegance, dodal som tempomat z passata b5, vrs volant a riadiaca paka, pomalovany gril, folie a 18 kolesa, ramcek okolo radia som dal striekat takou istou farbou ako je malovane auto. dik tomas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 Vítám tě tu mezi námi...auto vypadá moc pěkně a zachovale, hlavně kola se mi líbí A jak to jinak jezdí na ostrovech? závidím to krásný RS tříramínko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
2308tomas Odesláno Září 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2012 ahoj dakujem jazdi sa mi na nej velmi dobre som velmi spokojny, a na ostrovoch? ide to vela dazda ale da sa za 8 rokou som si uz zvykol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 no jo ten déšť chtěl jsem zeptat na kola, to jsou 17 nebo 18? Máš je zapsaný v TP? Jak moc řeší na ostrovech "bobíci" úpravy na autech? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
2308tomas Odesláno Září 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2012 to su 18, tu TP neexistuje. teda nie taky ako u nas alebo u vas, takze mam ich bez povolenia a nikomu to nevadi, upravy myslim mozes mat do urcitej mieri ale ta miera je uplne niekde inde ako u nas, stk je tu kazdy rok a ked ho prejdes tak ti nikto nic nepovie, hura tunning. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 týýýýjo, to je rááááj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Září 11, 2012 Sdílet Odesláno Září 11, 2012 Pěkná...sakra to se asi přestěhuju za tebou kdo má furt lítat s TP na úřad :D ale jelikož jsem pravám asi bych si nezvykl na pravou stranu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
2308tomas Odesláno Září 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2012 tiez som si to myslel, ale je to pohoda jazdit tu, prave pred nedavom sa sa vratil z dovolenky a bol so autom u nas na slovensku a tiez mozem povedat ze jazda mi nerobila ziaden problem, myslim ze je to otazka zvyku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Září 11, 2012 Sdílet Odesláno Září 11, 2012 já si teda na RHD zvykal víc než měsíc a zpět jsem to měl za dva dny. Nejhorší jsou stěrače/blinkry, to je peklo :lool: :lool: A nebo jsem na něco myslel a vyjel jsem z parkoviště na silnici a upaluju si to zvesela protisměrem PS: pěkná kolečka Edit: koukám, že Ty máš blinkry a stěrače stejně jako LHD, to já to měl na Subaru obráceně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
2308tomas Odesláno Září 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2012 ano ano myslim ze vsetky japonce a korejce to maju opacne, no my sme europa. a vdaka za komentar pozdravujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
2308tomas Odesláno Listopad 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 menil som si znaky na aute, su to zadne z citigo, z nalepenim nebol ziaden problem aj ked som si myslel ze do zadu moc pasovat nebude lebo na kombi je tam taky maly prelis ale myslim ze tomu nic nevadi, cakam aj na znaky na kolesa objednal som 3D gelove cierno chromove 60mm. tu ich velmi tazko zohnat a tak som ich objednal z polska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 29, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 Dobrá práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bartus Odesláno Listopad 29, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 Ahoj, moc pěkná Octavka :) to pravostranné řízení to je masakr :-D. Chci se tě zeptat prosím tě, ty znaky jsou oba ZADNÍ z Citigo ? A Sedli hezky? :). Díky a sorry za otázku :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
2308tomas Odesláno Listopad 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 to je v pohode rad odpoviem, ano su oba zadne, pri lepeni zadneho nebol ziadny problem no a predny? ked stary vyberies tak ti na alebo v maske zostane taka diera, novy znak je trosku vacsi no nie ovela takze tam mi ta samolepiaca paska ktora tam je moc nechytala, vyplnil som tu dieru a nalepi ho, vyzera to myslim super v porovnani zo zelenimy popraskanimy znakmy pozdravujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.