Přejít na obsah

octavia 1

Doporučené příspěvky

já si teda na RHD zvykal víc než měsíc a zpět jsem to měl za dva dny. Nejhorší jsou stěrače/blinkry, to je peklo :lool: :lool: A nebo jsem na něco myslel a vyjel jsem z parkoviště na silnici a upaluju si to zvesela protisměrem :wallbash:

PS: pěkná kolečka :palec:

Edit: koukám, že Ty máš blinkry a stěrače stejně jako LHD, to já to měl na Subaru obráceně.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

menil som si znaky na aute, su to zadne z citigo, z nalepenim nebol ziaden problem aj ked som si myslel ze do zadu moc pasovat nebude lebo na kombi je tam taky maly prelis ale myslim ze tomu nic nevadi, cakam aj na znaky na kolesa objednal som 3D gelove cierno chromove 60mm. tu ich velmi tazko zohnat a tak som ich objednal z polska

post-23361-0-28601200-1354209527_thumb.jpg

post-23361-0-23605800-1354209587_thumb.jpg

post-23361-0-06379100-1354209609_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

to je v pohode rad odpoviem, ano su oba zadne, pri lepeni zadneho nebol ziadny problem no a predny? ked stary vyberies tak ti na alebo v maske zostane taka diera, novy znak je trosku vacsi no nie ovela takze tam mi ta samolepiaca paska ktora tam je moc nechytala, vyplnil som tu dieru a nalepi ho, vyzera to myslim super v porovnani zo zelenimy popraskanimy znakmy

pozdravujem

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...