lojzahlina Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 dobrý videjko, škoda, že mi to zas letos nevyšlo Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Musím smeknout, že Passat co vyhrál pohár za neoctávky byl hodně luxusní, ale za to musím říct, že ten idiot s tou zlatou (oranžovou) okenou, co si stěžoval na málo pohárků by zasloužil profackovat a to pořádně Holt si asi neuvědomil, že je na rodinném srazu a ne na tuzing srazu alá Mimoň Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Ja to bohuezel osobne neslysel, ale pote, co se to ke me doneslo, tak nestacim koukat. To ze neni z fora a clubu, prosim, neni to potreba, staci kdyz ma rad octavie, ma svoji a dorazi. Ja s tim problem nemam. Ale aby nekdo rekl ze jsme stejne debilove a dva roky po sobe s odvezl pohar a letos dokonce ten nejvetsi, tak to fakt sorry, rad bych na nej dostal email a rekl mu co si myslim. Schvalne jsme to udelali tak aby pohar dostalo vice lidi Jsem rad ze 99 procentum prave o tohle nejde a je to je jakesi spestreni, protoze jinak bysme byli vsichni stejny pitomci jako onen pan, kteremu nestaci pohar 30 cm vysoky v hodnote 300 kc... Priste pro nej proste nehlasujte a je to..nebo at tedy uz nejezdi Tohle me na celem srazu mrzelo nejvic a dosti to nechapu Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Prosím? To, že někdo pronesl jo? Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 DanTe a me treba stvou oba.. Nevim jak ty auta upravili, kolik casu na tom nechali, jestli je sponzoroval tatinek nebo je to predvadecka od nejake firmy a jen vybira poharky na srazech... O lidech z fora vis neco blizsiho a treba, ze ma i jine starosti nez jen auto a taky kolik si s tim dal prace a to si ja treba cenim a davam hlas i podle toho... ;) Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Tyhle egohoniči....(to nebylo na Kubeho, ale jako dodatek k tomu mému příspěvku) Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Jindro bohužel jo Nechápu toho člověka, jako sorry, ale takhle se chovat, já jsem byl absolutně nadšen a příští rok se těším zase a těším se i na Pražský mini srázek na McDonalds Průmyslová, prostě za tu chvíli co Vás znám, tak jste mi přirostli k srdci a rád Vás vídám a je prostě sranda Příští rok snad vlastní a možná i naftovým kombajnem, když to vyjde Ale noob co přijede a očekává 10 pohárů za svojí "úžasnou chrochtu" to je i na mě moc Kube: Nevím možná to je jen můj pocit, ale ten klučina od toho Passatu mi nepřišel nijak špatnej, ale možná se mýlím, je to přeci jen lidské že? Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Jo to je proste peklo byt sberatel poharku :))) Ale coz, priste pro nej nehkasujte a jestli prijede i kdyz jsme pry debilove, tak se mu vysmeju uz na vjezdu:)) Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Viktore myslím si, že na příštím srazu už ho neuvidíme, protože jsme debilové a nedali jsme mu víc než jeden pohárek za top auto srazu Je to prostě typickej čecháček, dejte mi hooodně a přesto mám málo Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Můj mimoň měl taky kecy, že nedostal pohár, že si pořádně leštil brejle a nic... :D :D Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Cubenik pochopil jsem, ze to nebylo na me.. Jasne proti tomu prassatku jsem nemel ani sanci ale tak trosku jsem doufal :lool: Poplesim se a co nejdiv to svoje VW oznacim klubovkama protoze to srdce porad tihne spis tady k OC klubu nez k VW... A na pristi sraz to poladim Vitto az budes mit tu chvilicku tak mi to hod do sz prosim ;) Ale nijak to nemusis hrotit ;) Dikes rediteli Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Můj hlas dostal Eli a Lupino. Poskládaný na poslední chvíli, a moc se jim to povedlo. Po tom, co tady píšete, mě mrzí třetí hlas. Auto si ho zaslouží, ale majitel ne. Někdo to tady má v podpisu "auto nemůže za vola, kterej ho řídí" Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Já jsem dal hlas Hynkovi, Lupinovi a jako třetí právě tomuhle volovi, což mě taky teď mrzí ale tak minulost člověk nezmění Se přiznám, že mám fakt slabost na Hynkovo vozítko a dostal ode mne první místo když si vezmu jak já jsem línej, tak jeho odhodlání, péči, pečlivost a prostě dokonalej styl naprosto obdivuji Hodně naprosto zdravých lidí by mu jeho zápal mohlo závidět, jsi fakt super kluk Hynku, mít těch 180 tácků, tak už jí nemáš Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 DanTe to jsi napsal moc hezky a sam bych to nenapsal lip. Ja treba ty dve auta rovnou obesel protoze je absolutne neznam a nic mi tohle nerika... Myslim si,ze na foru a v clubu jsou daleko lepsi auta... Ale dost na tohle tema. Akce byla suprova tak si to takovyma pi....nama nebudeme snad kazit ne? Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 btw máte fotku toho passata vůbec nevím jestli tam nějaky byl. Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Jukni o pár stránek dál, dával jsem tam jeho fotky http://forum.octaviaclub.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=127255 Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 tak to auto vidím poprvé hmm Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Vzhledem k pořadovým číslům a stylu jakým se motali kolem aut, bych to tipoval na to, že přijeli chlapci spolu a jen prostě chtěli sbírat poháry Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 tak hlavně že jim to udělalo dobře Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Joo prijeli 2h pred hlasovanim a hned po vyhlaseni cara pryc Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Hodně trapný no, my jsme s Evčou byli sice poprvé, ale zdejchli jsme se až v půl jedenáctý, když už byl magnum67 fakt tuhej a chtěl jet domu, tak jsme mu společně s Vendy Neu a Honzou9007 dělali eskortu cestou domů Příští rok, už určitě pojedeme přes noc a já mohutně popiju Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Ten Pašík dělá reklamu na Meguiars. Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 DanTe ja byl na srazu po peti letech na OC prvne a to jen pro to, ze jsem letos prvne nemel s kym jet v tom terminu k mori tak jsem si tu dovolenou udelal v Zamberku A nelituju. Lumene on je od nich i sponozovanej?? Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 K tem dvou,sedeli oba za autama a to je vse. Octavia ma 197 poharu passat 136poharu,jak dostali oba pohary tak se sebrali a opustili kemp ;-) Jsou to jen sberatele poharu,nic vic nechteji ;-) Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 dle fotek parádní akce, gratulace pořadatelům k povedenému ročníku, v tomto počtu účastníků to už není legrace, smekám Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Asi se ted urazite ..... ale tu zlatou (zelenou) octavii ste uz resili dva roky zpet co si pamatuji, ze jen poharek a hned odjel apod...... uz tehdy se mi jevil jako arogantni clovek, ale zase ste mu davali jak ovecky hlas, tak tu pak nebrecte. Dostal poharek, odjel ..... veskere hlasovani bylo jen na Vas na nikom jinem. Kdyby byla porota tak si brecte, ale tak ...... Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Ja mam svedomi ciste... nehlasoval jsem pro nej... Uz loni se to resilo a letos to bylo znovu... Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Pro tyhle dva joudy jsem nehlasoval a nikdy hlasovat nebudu. Ať si jezdí na Tuning Cup a ne sbírat pohárky na malý srazy Hlasoval jsem pouze pro klubové auta Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Za me se prvne omlouvam ze jsem se v nedeli nerozloucil se vsema, uplne jsem zapomnel ze bude polovina lidi v ty restauraci Druha vec za sobotu jsem toho mel uz taky dost, ale myslim ze se uroven srazu porad zveda a na pristi rok uz mam nekolik veci co zlepsit takze proberu s vittem ;) Treti vec zlata okta... Typci prijeli za sebou skladal jsem je jako vsechny auta co nejvic k sobe abysme se vesli a oni furt cumeli ze jako nebude moct sundat kolo a otevrit dvere a kecy kecy. Rikam tohle neni tuning sraz tohle je pro zabavu... Takze priste i kdyz pro nej budou hlasovat lidi bych ho proste vyskrtnul a pak uz neprijede Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.