Přejít na obsah

5.OCTAVIA SRAZ 2013

vittorio

Doporučené příspěvky

Musím smeknout, že Passat co vyhrál pohár za neoctávky byl hodně luxusní, ale za to musím říct, že ten idiot s tou zlatou (oranžovou) okenou, co si stěžoval na málo pohárků by zasloužil profackovat a to pořádně wallbash.gif Holt si asi neuvědomil, že je na rodinném srazu a ne na tuzing srazu alá Mimoň lol.gif

Odkaz ke komentáři

Ja to bohuezel osobne neslysel, ale pote, co se to ke me doneslo, tak nestacim koukat.

To ze neni z fora a clubu, prosim, neni to potreba, staci kdyz ma rad octavie, ma svoji a dorazi. Ja s tim problem nemam. Ale aby nekdo rekl ze jsme stejne debilove a dva roky po sobe s odvezl pohar a letos dokonce ten nejvetsi, tak to fakt sorry, rad bych na nej dostal email a rekl mu co si myslim.

Schvalne jsme to udelali tak aby pohar dostalo vice lidi

Jsem rad ze 99 procentum prave o tohle nejde a je to je jakesi spestreni, protoze jinak bysme byli vsichni stejny pitomci jako onen pan, kteremu nestaci pohar 30 cm vysoky v hodnote 300 kc...

Priste pro nej proste nehlasujte a je to..nebo at tedy uz nejezdi

Tohle me na celem srazu mrzelo nejvic a dosti to nechapu

Odkaz ke komentáři

DanTe a me treba stvou oba.. Nevim jak ty auta upravili, kolik casu na tom nechali, jestli je sponzoroval tatinek nebo je to predvadecka od nejake firmy a jen vybira poharky na srazech... O lidech z fora vis neco blizsiho a treba, ze ma i jine starosti nez jen auto a taky kolik si s tim dal prace a to si ja treba cenim a davam hlas i podle toho... ;)

Odkaz ke komentáři

Jindro bohužel jo angry.gif Nechápu toho člověka, jako sorry, ale takhle se chovat, já jsem byl absolutně nadšen a příští rok se těším zase a těším se i na Pražský mini srázek na McDonalds Průmyslová, prostě za tu chvíli co Vás znám, tak jste mi přirostli k srdci a rád Vás vídám a je prostě sranda pivo.gif Příští rok snad vlastní a možná i naftovým kombajnem, když to vyjde wub.gif Ale noob co přijede a očekává 10 pohárů za svojí "úžasnou chrochtu" to je i na mě moc wallbash.gif

Kube: Nevím možná to je jen můj pocit, ale ten klučina od toho Passatu mi nepřišel nijak špatnej, ale možná se mýlím, je to přeci jen lidské že? biggrin.gif

Odkaz ke komentáři

Cubenik pochopil jsem, ze to nebylo na me.. Jasne proti tomu prassatku jsem nemel ani sanci ale tak trosku jsem doufal :lool: Poplesim se a co nejdiv to svoje VW oznacim klubovkama protoze to srdce porad tihne spis tady k OC klubu nez k VW... A na pristi sraz to poladim :palec: Vitto az budes mit tu chvilicku tak mi to hod do sz prosim ;) Ale nijak to nemusis hrotit ;) Dikes rediteli :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Já jsem dal hlas Hynkovi, Lupinovi a jako třetí právě tomuhle volovi, což mě taky teď mrzí wallbash.gifale tak minulost člověk nezmění sad.gif Se přiznám, že mám fakt slabost na Hynkovo vozítko a dostal ode mne první místo wub.gif když si vezmu jak já jsem línej, tak jeho odhodlání, péči, pečlivost a prostě dokonalej styl naprosto obdivuji pivo.gif Hodně naprosto zdravých lidí by mu jeho zápal mohlo závidět, jsi fakt super kluk Hynku, mít těch 180 tácků, tak už jí nemáš palec.gif

Odkaz ke komentáři

DanTe to jsi napsal moc hezky a sam bych to nenapsal lip. Ja treba ty dve auta rovnou obesel protoze je absolutne neznam a nic mi tohle nerika... Myslim si,ze na foru a v clubu jsou daleko lepsi auta... Ale dost na tohle tema. Akce byla suprova tak si to takovyma pi....nama nebudeme snad kazit ne? :palec:

Odkaz ke komentáři

Hodně trapný no, my jsme s Evčou byli sice poprvé, ale zdejchli jsme se až v půl jedenáctý, když už byl magnum67 fakt tuhej a chtěl jet domu, tak jsme mu společně s Vendy Neu a Honzou9007 dělali eskortu cestou domů smile.gif Příští rok, už určitě pojedeme přes noc a já mohutně popiju biggrin.gif

Odkaz ke komentáři

Asi se ted urazite ..... ale tu zlatou (zelenou) octavii ste uz resili dva roky zpet co si pamatuji, ze jen poharek a hned odjel apod...... uz tehdy se mi jevil jako arogantni clovek, ale zase ste mu davali jak ovecky hlas, tak tu pak nebrecte. Dostal poharek, odjel ..... veskere hlasovani bylo jen na Vas na nikom jinem. Kdyby byla porota tak si brecte, ale tak ...... :palec:

Odkaz ke komentáři

Za me se prvne omlouvam ze jsem se v nedeli nerozloucil se vsema, uplne jsem zapomnel ze bude polovina lidi v ty restauraci :wallbash:

Druha vec za sobotu jsem toho mel uz taky dost, ale myslim ze se uroven srazu porad zveda a na pristi rok uz mam nekolik veci co zlepsit takze proberu s vittem ;)

Treti vec zlata okta... Typci prijeli za sebou skladal jsem je jako vsechny auta co nejvic k sobe abysme se vesli a oni furt cumeli ze jako nebude moct sundat kolo a otevrit dvere a kecy kecy. Rikam tohle neni tuning sraz tohle je pro zabavu... Takze priste i kdyz pro nej budou hlasovat lidi bych ho proste vyskrtnul a pak uz neprijede :palec:

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...