sejvi Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Neřešte už ty joudy. Taky se mi nelíbilo že hned odjeli, ale věřím že Vitto si s tím příští rok poradí... Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 tohle je ve finale uplne nepodstatna vec. Hlavni je, ze vse probehlo v poradku a ze se zatim podle nazoru vetsine sraz libil :-) Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Kube: Když jsem viděl to auto a řidiče, tak jsem si ho spletl s tímhle. Přeci jen Autosport-tuning už nějaký čas nekupuju. :D Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 aha tak to byl fakt syn nebo něco podobného. Odkaz ke komentáři
_Tomas_ Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Lumen1.8 - Tady ten kluk na fotce je Chudej Student - Jiří Vichra, ten pohárky fakt ne a je v pohodě :) Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 A ten Chudej Student byl na srazu nebo ne? Já mám takový pocit že ano ale nejsem si jistý :o Odkaz ke komentáři
_Tomas_ Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 ten byl o víkendu spíš na PVA Letňany - měli finále tuningářský soutěže :) ale nevím v sobotu jsem musel pracovat, takže jsem nebyl ani na jedné z akcí :) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 DanTe a me treba stvou oba.. Nevim jak ty auta upravili, kolik casu na tom nechali, jestli je sponzoroval tatinek nebo je to predvadecka od nejake firmy a jen vybira poharky na srazech... O lidech z fora vis neco blizsiho a treba, ze ma i jine starosti nez jen auto a taky kolik si s tim dal prace a to si ja treba cenim a davam hlas i podle toho... ;) Přesně! A právě proto jsem ani pro jedno z nich nehlasoval a moc dobře sem věděl proč!..(navíc mně osobně se ta octa ani nelíbí) :lool: Frajer na Passata už před vyhlašováním nahodil přední RZ, aby mohl co nejdříve odjet..A tak se taky stalo..Oba dostali pohár a ani nepočkali do konce vyhlášení a vypařili se jak pára nad hrncem..Tohle mě osobně vyloženě sere, neklubový, nesrazový auta a jedou jen vyloženě pro pohár...Nevím, jestli se bavili s ostatníma lidma, ale já je pořádně nezahlídl.. Jinak tihle dva vocasove mi dojem z akce nezkazi!Byla to super-bomba-mazec akce a děkuju včem zůčastněným..myslím, že úroveň byla o několik tříd vejš, než loni třeba a to díky Vittovi, lidí kolem něj a hlavně nasbíraných zkušeností a ty se ukázaly nejvíc! Akci není co vytknout, ba naopak! ;-) :palec: Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Kluci prosim muzete mi poslat kontakt na toho lakyru z CB co umi opravit to moje podrene kolo abych to mohl poresit nez odjedu. Myslim ze mi o nem rikal Olaf, Allesi a spol. Predem diky ;) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Kube: určitě to bude www.lestimekola.cz ;) Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 No myslim ze to bylo lestimkola.cz Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Fido Ale moje varianta je správně ;) Taky jsem u něho byl a je fakt šikovnej Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 ahojky, tak to nestíhám co to všechno dělo, pro tyhle vozy nehlasuji ze zásady, už na Rozkoši byli 2 borci s tuningem a bohužel si pohárky odvezli prostě hlasovat jen pro členy :lool: jinakj akce opět super, jen mě mrzí, že jsem nevydržel s Vittem popíjet delší čas, nějak jsem se unavil i kapela za jedna Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Dakie to řekl pekne,jinak už na rozkoši vyhral poharek a hnedka odjel minuly rok mel utlum na OC nehlasoval jsem pro ne a ani nikdy nebudu Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 už bych toho blazna poharovýho neřešil! jen pro zajimavost co mi napsal na facebook: Ahoj tak konečně na třetí pokus to vyšlo... si myslel asi že budu nasranej nebo co.... jak psal Vitto: škoda že jsem to neslyšel osobně že tohle o nas řekl Bylo suprově !! Těšme se na další rok... jen pro info KRATASY S PASKEM se NAŠLY ... pani mi to pošle poštou... Díky moc Všem za pomoc a info... Odkaz ke komentáři
eReSek Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Bavil jsem se s tím "zlaťákem" a říkal něco o tom, že letos byl na OC srazu naposledy. Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 jen pro info KRATASY S PASKEM se NAŠLY ... pani mi to pošle poštou... Díky moc Všem za pomoc a info... Tak pani jooo, teda "synu" ty ses cinil a co tel. ozivils ho? No a samo dikes za super srazek, po rocni absenci to bodlo, jo a dik patri i nahradnim "mamam" Jolci, ona uz je holt z povahy samostatna jednotka, ktery nesmi nic ujit. Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Buml.. "tatko" to víš jdu ve tvych šlepějích telefon zije.. sem tam se kousne nebo zašumi ve sluchatku..uvidíme Odkaz ke komentáři
Kaby Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 někdo nejake fotky pro zasmani ze srazu třeba ze sobotni noci??? teda krom Bauraka :lool: Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Pár foteček, víc aut bohužel nemám. :( Odkaz ke komentáři
Ghost Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 A já jsem si říkal, že jsem toho absolutního vítěze nemohl najít... 2x jsem s bráchem obešel celej kemp dokola a už jsme si říkali, že jsme asi špatně slyšeli to číslo.... Každej jinej by měl z pohárku radost jak nikdy :)... Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 já mám zase jen pár, ale nějaké spešl pro Kubeho B) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2013 ad jim : nemate naaaahodou nekdo tu fotku reklamy s partnery srazu? :) bez slecen a kubeho :D :D ad zlata octavka : pozadal jsem pana, aby na nas sraz uz nejezdil a nedelal si zbytecne vydaje, kdyz 1 poharek je malo a jsme ti spatni my, tak uvidime jaa bude reakce. Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 Bratre mam Misa ti to vyfotila ;) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2013 skvely, prosim poslat co nejdrive do emailu :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2013 guuuut :) diky moc Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 Vito jestli cheš tak ti ho pujčím ať si uděláš pořádný foto :D Odkaz ke komentáři
Halbi Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 Jak to tady lidičky čtu už vím,proč jste pro mě nehlasovali :) Nebyl jsem totiž na tuzing srazu :D Asi si pujdu koupit poradne velkej poharek za 800,- kdyz jste se na me vykaslali, jste teda vazne pekny previti :D :D :D Ted vazne,byla to uzasna akce , verim a doufam,ze Vas neuvidim jen jednou rocne ale i na akcich v Brne, v Praze, Německu, Rakousku a popripadne jak rikal Viktor treba nejaky lyzak ;) Mám Vás rád ! Nejde o auta ale o lidi ;) ;) Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 Na ten ležák tedy lyžák by jsem taky jel... :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.