Přejít na obsah

5.OCTAVIA SRAZ 2013


Doporučené příspěvky

ad cisla : jelikoz my jsme si sraz vubec ani neprosli, tak ja vubec netusil, kdo ma jaky cislo :( vedel jsem ze michi ma 69 (ehm ehm :D :D) bratr 44 a ja 3 :D a to je protoze stali celou dobu u vjezdovyho stanu.

 

organizace ma svoje chybicky vzdycky, nikdy to asi ebude ideal, ale vzdycky si z toho neco vezmem a prosti rok "Znovu a lépe" :)

 

ono kdyz by si kazdy mel napsat nick, tak vsadim pantofle s octaviema, ze si to 50% nevyplní.

 

to je stejny jako brozurka :) ja se s tim pisu a dam tam vse abych vam nemusl odpovidat kazdymu, protoze by mi z toho praskla hlava a stejnak se do ty tasky X lidi nekoukne a pak nevi :)

 

ad strelba a prezidenta : no peto :) tak jako proste to bude strelba na petra81? :D :D

 

na pristi rok bude vic navigacnich ceduli v miste srazu (program, navigace na souteze, mozna rovnou projezdovy mista do stredu, kam budeme stavet auta), muzeme zkusit i stanek s obcerstvenim, jak nekdo namital na FB, ovsem to zalezi na kempu, zda nam to dovoli. dodavatele mame, to by nebyl problem.

 

v prodejnim stanku budou potreba asi dva lidi, tady dekuju za to, ze jste o nalepky apod zase meli zajem a nevezly a nevyrabely se zbytecne.

 

hlasovaci listky a pristi rok vyrazne zjednodusime, jelikoz letos se to pocitalo snad 3 hodiny...peklo

 

podium pristi rok odladime tak aby bylo hezci, letos to byla malicko rychlejsi akce a nikdy predtim jsme jej nemeli.

 

letos to bylo obri, jestli to poroste tak kemp zacne byt maly, ale 200 aut se do nej vleze, bude vsak potreba durazne dodrzovat nase pokyny a stany nebusou smet uz byt uprostred u aut, proste se udela stanove mestecko a jnde stan nebude, jinak to nedokazeme postavet

 

samozrejme je potreba v tomhle i vase pomoc a hlavne dodrzovani pokynu.

 

co se tyka piva na sobotu, priste vezmu opravdu uz jen 3 sudy a kofolu dame jednu navic. kdo zavaha nepije, letos zbylo jeden a pul sudu piva :(

 

doladime jeste jeden stan pod kterym se bude sedet, letos se stala mensi chybka u me a jedna cast stanu zustala doma (kazdy rok neco zapomenu, to uz je tradice)

 

2 grily super, i kdyz jeden byl mene vykonny, uvidime co s tim udelat na pristi rok

 

horcice dosla - zvlastni, loni ji bylo zase moc :D takze udelame prumer :)

 

no co dal, ted uz nevim, uvidime co me napadne, musim si to dat na papir :)

Odkaz ke komentáři

To Vitto a organiizacnimu stabu ... Moc a moc dekuji za organizaci a usporadani krasneho srazu na krasnem miste... :palec: Vitto dik

 

To Dante... Vitto nemel v sobotu s prominutim ani cas si zajit na zachod... Vubec jsem mu to nezavidel. Byl v jednom kole a to co rikas je prkotina... Sraz byl dobre zorganizovany, hry primerene a dobre navhrhnute atd...

Odkaz ke komentáři

Pro velký úspěch neuděláme teď v září ještě jeden :-D

TVL co blbnes..!? Prece jsme se domluvili, ze vse co zbylo dame tento vikend u Vitta na chate. :rolleyes::huh:

 

Jinak jsem DOMA a bez nehody, Garny rikal ze ted ma hodne prace a ze na mou pripadnou nehodu a opravu nebude cas, tak jsem jel radsi POMALOUCKU a daval bacha. ;)

 

Sraz jako kazdy rok PERFEKTNI, tentokrat mi prislo, ze to Vitto ZVLADL zase o HODNE lepe nez minule roky. Tak pocasi se vyvedlo, auta pekne, lidi NORMALNI (tedy az na nejake pripady, jako zlutasek Emanuel - pobavilo i trenky mel ZLUTE). Dobry napad s TROJBOJEM a perfektni spolecne pokoukani na dokument 10. vyroci OC. Skoda jen toho OHNOSTROJE ze nebyl, no snad priste... :D

Odkaz ke komentáři

Organizační týme, bylo to fakt nejlepší sraz co jsem zažil, jen se omlouvám, taky bych rád přidal pomocnou ruku, jako vždycky, ale teď jsem byl plně zaměstnán mým malým řidičem Tatry 148 :D

 

Viktore, fakt skvělý :worthy: (udělej tady konečně ten smajílk :)) K organizaci nemám vůbec nic, přišlo mi to opravdu v pohodě a místa na auta bylo opravdu ještě fakt dost. Příště se rád připojím do organizačního týmu (můžu třeba půjčit origo Dräger nebo prodávat suvenýry, to mě vždycky bavilo). Jo a kdy je prosím Tě příští ročník? 5. - 7.9.2013?

 

P.S. není hloupý vozit na Fábii a Superbu reklamu na sraz Octavia klubu? Moc se mit o líbí a rád budud dělat reklamu dobrým lidem a dobré věci.

 

O.P.S omlouvám se, že jsem se všem svým přátelům, kamarádům a znamým letos tak málo věnoval ... nešlo to :(

Upraveno uživatelem pentadius
Odkaz ke komentáři

zdravím Vas.........

nemá někdo u sebe náhodou mé nalezené kratasy s koženým páskem levis...... kratasy jsou

kostičkované modrošede s kapsami..

kdyby někdo o něčem vědel tak dejte prosím info..... pasek me sere ještě více jak utopený

telefon dííky

omlovám se že se prvně nevyjadřuju ke srazu atd ale zatim nemám náladu...

 

Upraveno uživatelem Bazy
Odkaz ke komentáři

... neboj příští rok to zas o nějakej ten level posuneme.

 

P.S. A takhle se stanuje na Asiata (kdo to nepoznal tak je to jeden ze zaměstnanců Koperník Cars)

 

uz dost, ja mam vytlem jako krava :D :D :D

 

mam obavy jestli se to da jeste nekam posouvat, myslim ze jsme letos mely kvalitni formu :D :D

Odkaz ke komentáři

Vitto prosim kouknes mi ve volne chvili jak dopadlo to poradi mimo Skodovku? Me to trosku ve finale mrzi, ze pohary z casti vybrali lidi co nejsou ani na foru natoz cleny OC.... A zvedavost je hrozna vlastnost takze bych to rad vedel ;) Na pristi rocnik to taky trosku poladim a treba i umyju a polestim, abych mel vetsi sanci na pohar :palec:

 

 

Jooo a jinak jsem pocital kolik letos dorazilo clenu z hav-Exu a vlezl jsem se na jednu ruku :blink: Jsem hrdy.... :lool:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...