cubecnik Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Chtělo by to restauraci s velikým parkovištěm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 dobrý papání a velký parkoviště je v Horních Počernicích, pizzerie La Trattoria na Chvalech ;) mají tam zimní zahradu a když se rezervuje stůl, tak není co řešit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Hele u Nás v Hospě klidně ale nechci se motat u sporáku :D chci si taky trochu pokecat a ne jen se točit jak mameluk a ze srazu mít kulový... :D :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 dobrý papání a velký parkoviště je v Horních Počernicích, pizzerie La Trattoria na Chvalech ;) mají tam zimní zahradu a když se rezervuje stůl, tak není co řešit tam je to fajn, otazka co ostatni na lokalitu, za me v poradku jinak turbanti pece jsou snad jen 2 v praze a kdo byl na tom srazku v praze jak se pak jelo koupat, tak ta pizzerie kde jsme byli patri tem samym lidem a maji tu samou peck, takze pizza na jednicku, jedna ze 3 nej v praze si myslim Hele u Nás v Hospě klidně ale nechci se motat u sporáku :D chci si taky trochu pokecat a ne jen se točit jak mameluk a ze srazu mít kulový... :D :P jasny to by bylo kazdy 3 tydny, to by ti mohlo vyjit aspon jednou za dva srazy ze nic :) zase je mi prijemnejsi utratit prachy nekde, kde pracuje kamarad/clen/znamej/ nez to nacpat mekaci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 Vitto tak ani nevis jak me tohle potěšilo jinao se bude od naseho sefa otevirat nova hospa kre sice nebudu vařit ale bude to kousíček hospoda pod hrází v Hostivaři. ..coz je cca 500 m od Karoliny je tam velka zahradka a je tam i nejaky misto k zaparjovani cca pro 5-6aut ale da se tam zastavit i jinak ;) ale neni problem udělat tu kdykoliv rezervyci stači mi dat vědět a ja ji tu udelam ať u nas či v ty druhý hospodě : pivo: Jinak kdo by chtěl v praze doporučit pizerii tak vyborna pizza je na Libuši pizzerie Don Pablo :) kua chvalim konkurenci. .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Tak mám supr nápad na místo. Jedná o areál Kauflandu na Vypichu na Praze 6. Je tam i restarurace Chapadlo, která je kvalitní můžeme zaparkovat pěkně dole místa je tam dost být schovaný a jít na jídlo a pokec nahoru. Toť je místo kolem Prahy 5, 6. A jelikož je někdo pořád pro den v týdnu a někdo zase den o víkendu udělal bych to jednou za tři nebo čtyři týdny ve čtvrtek a jednou za tři nebo čtyři týdny v sobotu. http://goo.gl/maps/8H41J 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tejna Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Jojo. Chapadlo je super, muzu jen doporucit. Maj tam perfektni steaky a tatarak. Ctvrtek je OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 to by slo :) sice je to misto, kde budu opet trpet prujezdem Prahy diky absenci horni casti okruhu, ale co se da delat :) je fakt ze tam to bude uplne na pytel se dostat v tydnu na pul sedmou trebas. stridani vikend a tyden by slo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 No jednou to bude tady a jednou to bude jinde. To se musí šoupnout někam na druhou stranu jak je Průmyslová, ale tam nic není Nebo k tomu Šternymu což není špatný nápad, ale mě jde taky o to, že když už nějaké místo hledat tak aby se tam vešlo třeba 20 aut. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 prave :) tech naroku je hodne a nejsme bohuzel mensi brno kde to objedes celkem rychle proti praze :) to mas nejmin 20 mist, kdyby neco mimo obri masy lidi dobry jidlo a piti vhodnost na zimu i leto umisteni tak, aby to vyhovovalo vetsine lidi napadla me hostivar, ale vim prd co tam je krome obchodaku kde byl detailing den :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Tak v Hostivaři má přece Šterny tu hospodu a pak i tu druhou co zmiňoval. Jo ještě ve Šterboholech u Pepy je Tukan. Tam je docela dobrý parkoviště. A viděl jsem ho narvaný jen jednou až, když byla nějaká akce tam na kurtech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_Tomas_ Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 a kdy bude nějakej termín? :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 (upraveno) Až se to vymslí Upraveno Září 30, 2013 uživatelem cubecnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_Tomas_ Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 aby to bylo ještě letos :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 uz bude zima, na zimakach trapcit, to bude neco :D jako tukan s bowlingem neni uplne blbej napad... nejsou nekde foto toho parkingu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 (upraveno) Viktore: mohl bys mi zavolat prosím? potřebuji probrat něco kvůli klubu. děkuji Upraveno Říjen 2, 2013 uživatelem Hagis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 ja pres den dost blbe funguju na soukromym telefonu, hod mi SZ kdyztak zatim o co jde a ja se pak ozvu po praci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Tadyyyyyyy! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 cubecnik : ja myslim ze je to ideal bizko mista kde jsme byli driv parkoviste stranou od lidi a velkych silnic super OT : nekde jsem pri svych cestach prahou odhalil uplne ovy 4 myci box na drobaky, spousta mista kolem, ale nemuzu si vzpomenout kde to bylo, tam bysme nekdy mohli udelat myci den o vikendu v lete pristi rok, jen tak, dovezt birrelky, malej gril a umejt kary :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 http://www.myciboxy.cz/cs/ Docela fajn boxy jsou ve Vestci u Prahy, v zimě tam jezdím pravidelně (funguje i v mrazech, teplá voda) nebo když potřebuju výkonný wap. Kolem je i nějaká ta hospůdka případně Škoda servis. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 Pepa mi včera říkal, že o víkedu je tam narváno, protože jsou tam čutálisti. Ale tak testnout to můžeme... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_Tomas_ Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 nový mycí boxy jsou na Malešický hned za Shellkou, byl tam plechový plot... jenže malej tlak, tepla voda je moc studena a zakaz pouziti svych prostredku a pripravku není to moje zkušenost, četl jsem na FB 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 Jojo Tome je to tak, bohužel to není klasická wapka, jsou tam wapový programy a jede to v podstatě automaticky, ty jen stříkáš a je tam strašně málo místa, už jsem to s Hondařeme okoukávali a stojí to za kulový, my jezdíme pravidelně do toho Vestce a je to tam v pohodě, dneska tam taky od šesti budeme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 Tak to v tu dobu pojedu nějak kolem. :) Nicméně ty pátky a vůbec podvečerní doba je tam dost nacpaná. Ale jak kdy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 Tak to me sere ty boxy na malesicky, mam to asi kilometr od baraku :D ale kdyz jsem se tam byl podivat tak tsm zrovna majitel natahoval pasky ze to jeste neni zkoulaudovany, tak treba jeste dojde k nejaky zmene... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 jedine ze mu to zkolaudujou, jinak je to presne to co jsem myslel, tak to me sejri, to mohlo byt super misto na OC detailing dny. jinak tedy soboty v tukanovi jsou blby, rikam to porad ze srazy o vikendu jsou na nic :D podle me bychom tedy mohli hodit datum a prvni sraz v tukanovi a uvidime : za me bych navrhnul : 31.10. ctvrtek v 19:00 sraz u tukana :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 super, konečně termín, kdy jsem taky v ČR :D za mě teda jo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Ok, tak to zašleme na 31.10. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Budu tam i s osklivkou Betty :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 10, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2013 Kdo jede v sobotu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.