Dakie Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 A teď máš origo dálkáč v klíči? Byl si na diagnostice? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Duben 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Ano, teď mám originální klíž s dálkou frekvence 433MHz. Na diagnostice jsem byl a klíče jsou spárované. Vždy funguje nějakou dobu a pak nic. Pak rozeberu klíč napružím kontakty vedle baterie a zas chvíli funguhe. Jenže už mě to nebaví. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Duben 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Měl jsem na mysli něco takového. Myslíte že má smysl do toho jít http://www.rakso.cz/detail/dalkove-ovladani-skoda-octavia-i-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Rakso určitě ne :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Duben 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Ni a nějaké jiné doporučení? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Ahoj, já mám už od koupě nějaký ovladač, ale na značku a výrobce se ti podívám až v pátek, až budu doma ... dřív se nedostanu a z hlavy si to nepamatuju :-) A celkově jsem s tím spokojenej, funguje dobře, akorát jsem naposledy nechal v autě rožnutou lampičku tak to za noc tak 8x seplo alarm :-D sousedi museli mít radost... přišel jsem na to až ráno ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Duben 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 OK, dej vědět. Kdyby bylo foto, bylo by to fajn. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 12, 2013 Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 Tak tam mám jablotron + zámek řadící páky od Construct ten jablotron zde: http://www.jablotron.com/cz/katalog-produktu/autotechnika/zabezpeceni-vozidel/klasicke-auto-a-moto-alarmy/ Mám tam přímo tu 320ku, ale myslím,že ani s jiným neuděláš botu (ty jiný maj hezčí ovladače :-D)... jsem s tím spokojen a hádám mi ani nikdo neudělá tu novinku, že si podrží tlačítko na svojem klíče a moje se nezamkne ... když totiž odemkneš auto klasicky klíčem a ne ovladačem, tak začne houkat :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Duben 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 Ketys Děkuji za pomoc a vyčerpávající informace. Jinak dnes kompletní očista vnitřku vozu - vysání, vyčištění mokrou cestou, ošetření plastů. Zítra se chystám na exteriér, doufám že bude počasí. Jinak přezuto na letní pneu, kontrola a doplnění klimatizace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Květen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2013 Ahoj, po delší době strávené rekonstrukcí koupelny jsem se trochu věnoval autu. Proběhla výměna kostí stabilizátoru a vrchní uložení tlumičů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Červen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Tak auto po servisu: Výměna oleje a filtrů doplnění klimy - dostal jsem kupon na slevu do pneumaxu v LBC / 500kč výměna spojky výfuku, jinak výfuk je celý zdravý. o víkendu proběhlo čištění a leštění, umyto a navoskováno. Ještě teď mě bolí pravá ruka. :( Ale vásledek stojí za to. Je to poprvé co jsem rád , že mám černé auto.Když je naleštěné tak je to paráda. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Tak dej nějaký fotky ;) Já taky umýval, ale vzal jsem to trošku z gruntu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Červen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 foto leštěnky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 No super A jak dlouho si to dělal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Červen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Zabralo to dva dny, cca 20hodin práce. Mytí, oprava škrábanců, přeleštění, tvrdý vosk.v interiéru vysátí mokrou cestou, nakonzervování plastů, umytí oken. Tento týden ještě půjdou dolů kola a proběhne pořádné čištění i z vnitřní strany. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Já jsem v tom zatím asi 8 hodin.. Taky je to znát, protože není komplet hotovo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Červen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Asi jsem nějakej jinej, jak říkaj sousedi. To byla nejčastější hláška kolemjdoucích. Ale ten pocit v autě které voní čistotou je k nezaplacení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Jo, mě taky soused říká, že furt leštím :D Snažím se mejt auto tak jednou za 14 dní.. Teď jsem myl po týdnu, ale vzal jsem to taky z gruntu.. Ale je to super pocit se pak koukat na tu leštěnku :) Jaké si použil přípravky - jedeš v detailingu? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Červen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Zatím jsem o detailingu jen četl zde na stránkách a musím říct, že mě to docela zajímá. Zatím používám přípravky SONAX, mám toho docela zásobu. Až dojdou budu řešit nové. Co používáš ty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Šampón Dodo Juice Born To Be Mild, IronX na vyčištění od poletové rzi, základní Clay od Dodo Juice s lubrikantem, leštěnku ValetPro Achilles (opravdu se nedá srovnávat se želvou, dokáže divy), vosk Dodo Juice Light Fantastic a na interiéry ValetPro Heavy Duty Extractor (koberce, sedačky šampónováním) a na plasty ValetPro Classic All Purpose Cleaner A na kola mi zbyl vosk z Lidlu, ale tam mi nevadí, že to budu nanášet každej měsíc, to není zas tak velká plocha a nechci ho vyhodit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Červen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 No tak to je pěkný arzenál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 17, 2013 Sdílet Odesláno Červen 17, 2013 Taky jsem to od ženy schytal Že najednou potřebuju tolik věcí na umytí auta.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Červen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Přidávám foto výměny spojky výfuku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Luxusní nájezdy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 To je luxusní rampa, to se musí hodně dobře opravovat , já zase musím lést v garáži do jámy, sice taky dobrý, ale musím prostě lést do díry, ta rampa je určitě pohodlnější ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Červen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2013 Díky, rampu jsme postavily s kamarádem. Jinak od té doby co jsem měnil olej, tak byla nějak hlučná klima. Pořád mi to vrtalo v hlavě čím to může být. :( Už jsem se pomalu smiřoval s úmrtím kompresoru. Potom jsem pod auto ještě jednou vlezl a zjistil banální problém. Rěmenice drhla o plastový boční kryt motoru. Takže koupen nový a je klid, ten plvodní byl totálně rozlámaný a nedržel původní tvar. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 25, 2013 Sdílet Odesláno Červen 25, 2013 Tak ještě, že to byla taková "blbost" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Červen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2013 No neboj, už jsem hledal kolik stojí nový kompresor. Ještě že tak, hned je život veselejší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 25, 2013 Sdílet Odesláno Červen 25, 2013 Jo, to by byla nemilá investice :( Ale tak starší se dá sehnat kolem 1500, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Červenec 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 Takže dnes jsem nechal auto zkontrolovat před cestou na dovolenou k moři. Během servisu vyměněny brzdové destičky a vlnovec výfuku. Jinak vypadá vše OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.