konwas design Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Tak hromadné gruppen foto by bylo super, ale to se spíš domluvte s SNB, ten má patent na fotky v téhle továrně. Já se přiznám že jsem neměl koule zajet tam kam jel mršťa.. Klidne bych zvolil i jiny misto na foceni, jde mi jen o to, ze za kratkou dobu pojedu hezky 15" zimacky a auto bude zase pul roku peknej hnus... :) Jinak ja mu klidne napisu a zeptam se kdy by asi mel cas... Tak at se tu nekdo prihlasi kdo by do toho jeste sel... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Tak at se tu nekdo prihlasi kdo by do toho jeste sel... :) Na foceni by jsem taky prijel... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 mnóóó tomu říkám kočár :) a fotečky též suprové ;) tak mnoho šťastných kilásků kolego ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Díky po několikáté, snažim se ji hejčkat a starat se o ní ;) Co se týče fotek v tom baráku a společnejch, tak za ty může SNB - rider, je to kluk šikovná ;) začlo to pátečnim grilovánim a skončilo sobotnim výletem po okolí zakončenym focením... Ale zkuste ho kontaktovat, třeba by něco nafotil... Já ro mám trošku z ruky, cca 160 km :) ale kdyby se něco páchalo, tak bych si třeba udělal výlet... Jinak ostatní fotky jsou moje, mobilovky - jiný ode mě asi neuvidíte, jsem hlava děravá, ikdyž chci jet něco fotit, tak nechám foťák doma nebo ho zapomenu nabít, takže to většinou skončí mobilem:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Říjen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 po vylepšení muziky a postupné úpravě motoru přišel na řadu podvozek... zvolil jsem výškově stavitelnej Weitec, zatim má najeto 35 tis. km - bez problémů... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 28, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2009 Je to krasa....moc pekne.... :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Jo tak tyhle zeleny pruziny jsem mel kdysi taky.. :o Chtelo by to rozhodne vyrvat kola ven - takze nejaky podlozky. Co si o tom mysliis?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 konwas: jenže mršťa nemá jen pružiny, nýbrž celej stavák :o to je sakra rozdíl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 konwas: jenže mršťa nemá jen pružiny, nýbrž celej stavák :o to je sakra rozdíl ja viim :) taky dokoupim tlumiče od KW a to bude sakra rozdíl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Fotky jsou nádherný a celkově auto taky :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 dík... co se týče podložek, tak to samozřejmě vim, že by to chtělo vytáhnout ven... pak by ale nemohla být takhle u země a musel bych s ní vejš... Hlavní důvod, proč tam nejsou je ale ten, že na jaře budou nový kola, jiný šíře, tak tam podložky potřeba nebudou... Takže bych je pořizoval jenom na chvíli a pak bych je musel prodávat, tak sem se na to vy..ral... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adler Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 nac vysel ten podvozek ajak si snim spokojene ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 29, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 Klidne bych zvolil i jiny misto na foceni, jde mi jen o to, ze za kratkou dobu pojedu hezky 15" zimacky a auto bude zase pul roku peknej hnus... :o Jinak ja mu klidne napisu a zeptam se kdy by asi mel cas... Tak at se tu nekdo prihlasi kdo by do toho jeste sel... :) Taky bych do toho šel gruppen fotos 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2009 vyšel na cca 16 tis. i s montáží... spokojenej jsem, nesere se, neteče, vydržel i docela šlupku z boku na kolo... co se týče jízdních vlastností tak taky v poho, žádnej tvrdej extrém to není, auto se o dost míň naklání a v zatáčkách drží jak přibitý... nemluvě o tom, že autí na něm mnohem líp vypadá :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 Taky bych do toho šel gruppen fotos :) Ja taky, ale uz je asi pozde!! uz mam maly kola zase... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 Ja taky, ale uz je asi pozde!! :) uz mam maly kola zase... no já s nima ještě chviličku počkám dnes jsem umyl auto a chtěl jsem je tam dát ,ale když jsem viděl ty sociálky 15"-ctky se mi do toho nechce nechám to až po weeku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 koukám, že nejsem sám komu se do zimáků nechtělo... teď už je mám taky vyměněný a v rámci výměny šla okta o kus vejš aby se mohla mrknout někam na hory + dostala nový zadní kotouče s deskama od Zimmermanu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Listopad 9, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 v rámci výměny šla okta o kus vejš aby se mohla mrknout někam na hory Jo tak tohle znám, hory pro me s tiimhle mojim autem uz skoncily.. minulej rok jsem si to zkusil a uz nikdy.. hihi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 konwas: já s tim byl loni v alpách a ok, do krkonoš bych si ale asi netroufnul :) jinak dneska jsem udělal menší pokus a vyměnil mřížku v masce... docela se mi to líbí a asi vyměnim i ty v nárazníku, aby to bylo stejný... samozřejmě by přišlo na masku logo vrs... co vy na to? stará: nová: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Listopad 23, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 Mno neviim, neprijde mi to lepsi ani horsi... :) Nejlepe by to auto vypadalo asi s origo maskou mi priijde.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Listopad 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 masku neřešim, o tý už se toho tolik napsalo... bys nevěřil :) seriovou má každej... na fotce to tak nevypadá, ve skutečnosti je to ok... a ta mřížka s těma většíma okama je taky pěkná, změna musí bejt no... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Listopad 24, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 Mě přííjde jenom taková buřťácká.. Takovej tlustej rámeček a malá dírka.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 heh, tak tos napsal pěkně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Březen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 jaro je tu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Me se ta maska vubec donnt like ale jen muj nazor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 mne taky ne je moc mohutna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 ale kola BRUTALITA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 No jo kola su moc pekna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 mno kolesá super ! Vedel by som si ich predstaviť aj na bielej octe :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 jaro je tu paradni papucky. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.