LukášV Odesláno Říjen 2, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2012 Moc pěkné fotky !! Jen škoda ,že ta fábka má jiné přední/zadní disky . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 2, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2012 Mooc pěkný fotky, to se vám fakt povedlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Říjen 2, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2012 Hooodně povedený fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 2, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2012 (upraveno) Tak jsem si trochu poslintal klávesnici. Super fotky ;-) Upraveno Říjen 2, 2012 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 2, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2012 Jj fotky i auticko na 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Říjen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 díky :D taky to trvalo, než se to domluvilo.. výsledek je super, nej fotky co mám fotit to sám, tak mám pěkný h...o :lool: spooky: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovosh Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Fotky super... Obe kary jsou moooc pekne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Říjen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 dík teď už se asi nic moc dít nebude :( nejsem zastánce úprav, který se dělaj jen aby se něco dělo a auto postupně měněj k bůhvíčemu ale kdyby někoho něco napadlo, tak za připomínky budu jedině rád :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Říjen 8, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 Moc pěkný, za mě teda mračítka dolů a dal bych asi čirý přední blinkry, jinak super! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Říjen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 hele 2 lidi ze 3 do mě hučej ať ty mračítka sundám.. ale mně se to bez nich nelíbí, něco mi tam pak chybí.. čirý blinkry sem tam měl, ale ty se mi zase nelíbily protože nepasovaly k těm rámečkům v xenech co jsou stříklý do černa.. takhle to víc ladí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 nech jí tak, jak je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 V žádným případě neměnit nic, je naprosto dokonalá a to jsem odpůrce mračítek :D Jen se chci zeptat, jak jsi rozdělával ty světla? Na Hondách to šlo v pohodě nahřívat fénem a pomalu odlepovat, ale octa je moje první škůdka a netuším jak na to, mám taky RSko a je to r.v. 2002 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Říjen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 jako asi joo, stli nějaká změna, tak už jenom nějakej detail, nic velkýho.. už tak sem překročil plány asi stonásobně ohledně těch světel, tak sem je dal na 200 st. na 5 min do trouby a pak nožem oddělil sklo od korpusu, docela vojeb, ale povedlo se.. je občas vyndej a zkus stli to už nejde oddělit, když to půjde blbě, tak je tam ještě dej do tý trouby.. jen si hlídej, aby se ti něco nepokroutilo nebo neroztavilo.. ale jde to docela dobře, nesmíš se toho bát ;) nejlepší jsou na pomerančích :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Říjen 11, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 To je konec ty pomeranče tam :lool: :lool: Díky zkusím to teda upéct, ale já radši věci na pivě :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Říjen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 stačí podlejt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Říjen 11, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 No neboj, když se mi to podaří, tak se pořádně podleju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Říjen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 podzimní Chabry: pozérka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Tak co pane, něco novýho na autě? :) Je to parádní krasavice ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Duben 3, 2013 Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Vypadá moc hezky ta oktička :) ale asi bych sundal ty mračítka a ty samolepky s toho čela ale jinak libovka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Duben 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Děkuju.. novýho nic, auto od října stojí a nic se neděje.. není nálada v tomhle počasí.. ale dneska sem koupil folii na nějaký věci v interiéru, mám koupenej cooler, už jen čekám až se povaří trubky a chtěl bych udělat komplet novej výfuk ve větším průměru.. přemejšlim jestli s klapkou na ovládání hlasitosti nebo bez.. jinak mračítka zůstanou a samolepky byla rychlooprava zašlého čela, která asi ještě chvilku vydrží :lool: ikdyž mě teď tak napadá, že by se mohlo přelakovat když už budu dělat cooler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 hodne dobra!!!! ;-) jen tak dal a ty fotky pecka s tou fabcou ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Zajimala by me jedna vec. Mas to nadherne snizeny, resil si nejak vyriznuti nosniku kvuli poloose, nebo este nebylo treba? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 6, 2013 Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 Tohle je originál RS, takže nejsou problémy se stabikem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Duben 6, 2013 Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 To je mi jasný :) Ptal jsem se na nosník :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Duben 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 nic sem řezat nemusel a ještě je tam rezerva měl sem to ještě asi o 1 cm níž, ale to bych musel pořešit podběhy, při plnym rejdu to dřelo.. ale hlavně sem si občas drbnul, tak sem to zvednul.. a rád se svezu, nebavilo mě skenovat silnici a pořád přemejšlet kudy jet a čemu se vyhnout.. takhle to vypadá docela good a dá se s tim jakž takž jezdit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Duben 6, 2013 Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 No nechi říkat, že si mě ted nepotěšil :) Taky jsem přemýšlel, jak by vypadala na 215/40 guma na 8.5 rafku :) Taky o starost min :) Mockrát děkuju :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 6, 2013 Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 gumy 215/40 už mám doma....jen ted to nasadit na leštěnky...ale mám šířku myslím 7,5J možná 8J ale o tom silně pochybuji ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Září 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2013 trošku to tu vytáhnu z popela.. z carcoolky se stalo v podstatě srazový auto, letos najeto cca 1500 km :lool: pravidelně jezdíme srazy rs-klubu, jiný srazy který sme chtěli jet bohužel neklaply.. a v době Žamberka sme byli na korsice, což mě docela mrzí, snad příště.. jinak asi krom polepení nějakých dílů palubovky ,,karbonem", výměny filtrů a oleje nic nového.. teď nás čeká výměna zadních kotoučů a desek.. opět zimmermann.. a snad konečně dojde na ten cooler.. jinak nějaký fotky z rs srazu - Lipno květen, Praděd září.. kdyby náhodou se někdo chtěl mrknout se svým eresem, tak další sraz rs-klubu je v plánu na květen ve městě Sázava a organizuje ho moje maličkost :D více info sz kdyžtak.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.