Radiaw Odesláno Duben 27, 2016 Sdílet Odesláno Duben 27, 2016 Všechno se dá rozebrat Tu konzoli (držák) rozlouskni... Moc děkuju za suprovej návod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Barracuda Odesláno Květen 4, 2016 Sdílet Odesláno Květen 4, 2016 Starý držák, na tom origo na Samsung S II a vše funguje a nepřekáží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fly4fun Odesláno Květen 18, 2016 Sdílet Odesláno Květen 18, 2016 to Barracuda: Který držák si to koupil na toho Samsunga? To ti pasuje na tu originál přípravu od Škodovky? Funguje vše jak má a lze přes to telefonovat přes "radio"? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Květen 18, 2016 Sdílet Odesláno Květen 18, 2016 Na tu konzoly ti bude pasovat a fungovat HF jen s origo adaptérem, tohle je jen nějak naroubovanej držák aby v něm mohl být daný mobil. Na telefonování tu konzoly nepotřebuješ, stačí BT spojení, stačí pohledat http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=6522 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Barracuda Odesláno Květen 19, 2016 Sdílet Odesláno Květen 19, 2016 to Barracuda: Který držák si to koupil na toho Samsunga? To ti pasuje na tu originál přípravu od Škodovky? Funguje vše jak má a lze přes to telefonovat přes "radio"? To je origo držák na Samsung Galaxy SII. Ten jsem připevnil na ten origo a je to. Telefon je sespárovaný s autem a vše mi funguje. I jako HF. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenda39 Odesláno Leden 17, 2017 Sdílet Odesláno Leden 17, 2017 Kluci jak odmontuji ten držák na tel,tak musím koupit jak rámeček tak lištu.Nebo jen rámeček dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 17, 2017 Sdílet Odesláno Leden 17, 2017 Kluku, když budeš číst tak je to tu napsaný a věřím že i vícekrát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beowulf Odesláno Duben 9, 2017 Sdílet Odesláno Duben 9, 2017 Ahoj kluci. Potřeboval bych ty plasty z toho držáku. Moje někdo místo odšroubování ulomil a já bych je tam rád měl. Tak jestli je tu někdo, kdo ho sundal a nemá k němu citovou vazbu, tak bych jej rád za nějakou rozumnou cenu koupil nebo dostal darem.:-D Prosím SZ. Děkuji.:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sloper Odesláno Leden 17, 2019 Sdílet Odesláno Leden 17, 2019 V 9. 2. 2014 at 16:34, Seda napsal: stará manažerská nokie a myslím že 6310i tak nějak já to taky rozebral a upravil na držák na můj telefon a nemusel jsem kupovat ani novej rámeček nic. Dobrá práce,můžeš prosim trochu popsat jak jsi postupoval. Diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.