Přejít na obsah

Centrál RAKSO-recenze

Jordy...

Doporučené příspěvky

jelikož témát o centrálu tu je mnoho ,ale žádná větší recenze tak sem se chtěl zeptat kdo má s centrálem od firmy rakso zkušenost a jakou chtěl jsem na octavce předělat klasickej cenrál na centrál s dálkou a jelikož nemám octavku dlouho tak nejako moc nevím co by bylo nejlepší a co by kdo doporučil? nemusim mit vystřelovak stačí klasika na klíči

Odkaz ke komentáři

Já mám dálkové ovládání s vystřelovacími klíči od Raksa už asi rok a funguje bez sebemenšího problému. Jak si někteří stěžují na lámající klíče, tak u mě taky bez problémů, žádný klíč se mi nezlomil (mám už tu novější verzi klíčů). Montáž je taky jednoduchá, takže já jsem na 100% s vystřelovákama od Raksa spokojenej :D

Odkaz ke komentáři

Nejhorsi zkusenost... znamejm vydrzeli max rok, pak se total rozpadli .. holt nekvalitni konstrukce a polsky plast, navic ty gumovy tlacitka.. holt origo je origo o 300% lepsi .. pokud ma nekdo starsi jak 8/2001 a nechce se mu predelavat na 3g. tak si radsi kupte jablotron ci magicar alarma a otvirejte pres to.. za ty penize to opravdu nestoji aspon tot muj nazor..

Odkaz ke komentáři

2x z 6 při montáži vadná jednotka (1x stačilo přepájet studenáky)

3 zákazníci jsou místní - jeden má už jablotron, další má už jen jeden klíč 3. majitel má zatím oba

pokud někdo jezdí 2x za týden tak to asi chvilku vydrží

pokud někdo odemče auto třeba jak já 10-20x denně tak je to tak na rok

Odkaz ke komentáři

Elektronika je v pořádku. Ale kvalita klíču není tak dobrá jako originál.

Pokud vám spadne na zem tak může prasknout. Ale i přes to pokud nemáte 3g to není špatná volba. Pokud se vám klíč pokurví, můžete si zde koupit origo klíč a elektroniku z Rakso do něj nacpat a pak je to super. :D

Tady návod na montáž: http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...ovaci-klice.htm

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...